РУСЕ-моят град!

• 73 987
  • 729
  •   1
Отговори
# 420
Прекрасна е! Heart Eyes

# 421
Благодаря!
Да - ще кандидатства - очакваме отличен успех. Практически за мен е приета с предварителните изпити, но всяко нещо по реда си.

Това е тя Simple Smile

http://arenamedia.net/news.php?newsandpromotion_id=29335

Страхотна е, наистина се е получил супер тоалета  Hug ....а колко прилича на теб не е истина  Simple Smile

# 422
Simple Smile

Да, справихме се и аз съм много щастлива ... наред с многото писаници из нета едно издание се поинтересува за детайлите, тъй като такава рокля не е правена до сега. Заглавието е тяхно, разказа мой и на дизайнерката ... всички, с които работихме - дизайн, прическа, грим и фотография бяха уникално добри.
Ако ви е интересно:

http://beauty.fashion.bg/article/13024/34/Nai-originalnata-balna … s-folkloren-motiv

# 423
  • Русе
Злати, прекрасна е! Hug
Желая и успех!

# 424
Много успехи на това младо момиче, поздравления за роклята! Хубаво е човек да види, че все още има ценители, които не наблягат на чалготиите и голотиите.

Кое стики търсите, може да го имаме? Нашите само заемат място в чекмеджетата. В Лидл на касите ако видя деца ги раздавам, иначе ги събирам по неволя, обикновено ММ ги носи.

# 425
Много красиво момиче  bouquet Много успех занапред!

За моя въпрос днес вече ще реша и запазя, нямам време вече.

И още едно питане: дамски джапанки на Rider къде има в Русе?

# 426
Много красиво момиче  bouquet Много успех занапред!

За моя въпрос днес вече ще реша и запазя, нямам време вече.

И още едно питане: дамски джапанки на Rider къде има в Русе?
http://mes.bg/Gumeni-chehli-i-sandali-online#intro

# 427
Благодаря ви! Емоцията наистина е голяма.

Кое стики търсите, може да го имаме? Нашите само заемат място в чекмеджетата. В Лидл на касите ако видя деца ги раздавам, иначе ги събирам по неволя, обикновено ММ ги носи.

Аз го намерих вече, днес трябва да го взема - беше Украинското човече.

# 428
  • Русе
Аз го намерих вече, днес трябва да го взема - беше Украинското човече.
Такива имаме 2 Laughing

# 429
Злати, прекрасна е дъщеря ти .  Heart Eyes
Успех в живота!  bouquet

# 430
  • Русе
Благодаря!
Да - ще кандидатства - очакваме отличен успех. Практически за мен е приета ....

Браво и още много-много успехи за напред!
 Имате ли конкретни идеи за кандидатстване в чужбина или тук - Русе, София? За нас е рано, има още 5г. (ако не повтаряме  някой клас  Crazy), обаче ми е интересно какви са вариантите.
 Ние пък сега ще кандидатстваме за 8-ми клас пак в МГ, имаме добри изгледи, но ще видим Wink.

# 431
Благодаря!
Да - ще кандидатства - очакваме отличен успех. Практически за мен е приета ....

Браво и още много-много успехи за напред!
 Имате ли конкретни идеи за кандидатстване в чужбина или тук - Русе, София? За нас е рано, има още 5г. (ако не повтаряме  някой клас  Crazy), обаче ми е интересно какви са вариантите.
 Ние пък сега ще кандидатстваме за 8-ми клас пак в МГ, имаме добри изгледи, но ще видим Wink.

Ами ... Варна - ТУ Simple Smile това е нейното желание от доста време, не иска да чуе за София още по-малко за Русе.
На матурите сме с 6,00 и 5,61 ... на приемния изпит с 5,60 ... принципно не би трябвало да има проблем.
Не иска в чужбина, поне не сега ... което не ме изненадва... аз не настоявам и не се бъркам. В нейното израстване съм и давала тя да прави изборите, подкрепяме я, тя се справя и така ...

Успех и на вас! 7 клас са зле оценките по математика, изкаралите над 5 са малко ( ситуацията се повтаря с нашата преди години), така че със сигурност ще ви премат!

# 432
  • Русе
 Нашата математика е 5.82  (5.57- модула за кандидатстване) , българския е малко по-зле  Wink. Мога да се  похваля , че момчето от 4-5 клас се справя само, мога  на пръстите на ръката си да изброя колко пъти се е налагала помощ от мен по математика. Това всъщност е лошо за моите знания, защото като не си ги опреснявам, много скоро няма да съм в състояние да помагам въобще  Laughing.

ТУ ? Браво! Само техниката и това е  Peace. Колко малко младежи се насочват в тази посока за съжаление, защото е трудно, защото няма престиж ли, не знам.

# 433
И ние сме без частни уроци. Аз не помагам... няма как да помогна.

# 434
ramlim, Злате, успех на децата.  Praynig  Hug

Общи условия

Активация на акаунт