РУСЕ-моят град!

• 73 975
  • 729
  •   1
Отговори
# 525
Благодаря ви много!

# 526
Здравейте! Търся мнения за частна детска кухня "Усмивка". Вече се записахме и утре ще пробваме, но ми се ще да чуя отзиви - доволни ли сте?

# 527
Някой има ли лични впечатления дали в салон "Мила" правят качествен маникюр? Говоря за гел-лак на естествени нокти...

# 528
Шефката ми е много разочарована. Опи център е номер едно в качеството.

# 529
Аз ходя в галка срещу адидаса там маникюристката се старае не прави кой знае колко впечатляващи маникюри , но гел лака й много издържа 1 месец не се олющва

# 530
Даваш 100 лв, купуваш си всичко и гел лака ти е безплатен. Има и страхотни стикери, ако човек харесва декорации.

# 531
Даваш 100 лв, купуваш си всичко и гел лака ти е безплатен. Има и страхотни стикери, ако човек харесва декорации.
какво всичко си купуваш? Да си правиш сам гел лак ли?

# 532
Да, аз имам и за гел (ноктопластика)

# 533
Да, аз имам и за гел (ноктопластика)
и от къде ги купи

# 534
Преди време се обсъждаше приспиването на дете при зъболекар с райски газ. Тогава не ме интересуваше понеже моя син позволяваше да му се бутат зъбите. Сега обаче категорично отказва, а трябва да му се направи пломба. Може ли координати на зъболекаря и лични впечатления?

# 535
Довечера или утре ще обясна, ако искаш хвърли едно око на темите за гел лак и ноктопластика в КМ

# 536
Довечера или утре ще обясна, ако искаш хвърли едно око на темите за гел лак и ноктопластика в КМ
добре мерси

# 537
Преди време се обсъждаше приспиването на дете при зъболекар с райски газ. Тогава не ме интересуваше понеже моя син позволяваше да му се бутат зъбите. Сега обаче категорично отказва, а трябва да му се направи пломба. Може ли координати на зъболекаря и лични впечатления?

Мисля, че в Св.Аполония правят така зъбки. На позната правиха там на детето с упойка даже, че имаше 4 болни зъбчета.

# 538
И мен ме интересува за зъбчетата с упойка, споделете и цени. Имам инфо ако ми се наложи, но е за далечен град. А и там първо прегледа е без упойка, което при нас и  това е абсурд.
Има ли анестезиолог в Аполония, щото ако няма не ми се рискува. Често чувам за деца,  при които се получават проблеми с упойките и при такива манипулации няма как да присъства само зъболекаря.

# 539
До сега не сме имали проблем със ходенето на зъболекар. Изведнъж реши, че не иска машинката само. Вода и въздух позволява. Днес пак сме на зъболекар. Снощи го убеждавахме и уж се съгласи понеже много го боли. От Апологния принципно съм доволна. Само че последните пъти не бяхме в детския кабинет, а това беше основната причина да ходим там. Някой беше писал за райски газ. Там не съм сигурна дали е необходимо да има анестезиолог. Зъболекарите нали са обучени да работят с упойка?  

Общи условия

Активация на акаунт