РУСЕ-моят град!

• 73 969
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
Аз и съпруга ми сме ходили при д-р Миланов. Работи много добре и знае какво прави. В нашия случай беше за оперативно вадене на мъдерци, дето друг не се нае да вади. Аз съм доволна много.

# 556
  • в огледалото на живота
Като е започната темата за зъболекарите, ако може едно мнение за Красимир Миланов- хирурга.
Аз съм ходила само при Христов, други не познавам. Сега се налага да заведа дъщеричката си на хирург за вадене на млечни зъби по схема с упойка с ортодонтска цел. Постоянните са по големи и няма място в устата за всичките.
И нещо се притесних заради упойките.
Недей мила,не и при него.Не го причинявай на детето си Stop
Преди 4г.ми се счупи дъвкателен горен зъб и се наложи да се извади остатъка от него.
Посетих го в частния му кабинет/последно беше зад спирка Чайка/
Много бях притеснена и въпреки солидната сума от 50лв.за да си свърши работата,изрода не ми сложи упойка и ме мъчи цял час....Няма да изпадам в подробности,но след интервенцията дълго време психически се възстановявах.Да не говоря за физическата травма която ми нанесе.Целият ми венец беше надран от нескопосаните му движения,получих оток и кръвоизлев на  бузата за разкош
  Sick
И това само защото си спести анестезията с лидокаин въпреки,че изрично го помолих...
Такава мъка беше,че не искам да си го припомням
 Cry
За мен това не е специалист,да не казвам че няма нищо човешко в него освен финикийски знаци...
Спирам!Не заслужава нищо повече....

# 557
  • Русе
 Миланов е много добър специалист, но ужасно безмилостен. Ходил съм при него за мъдрец, а също и при Дуков преди това за друг мъдрец. Сравнение: Дуков- човекът ме търпя, сложи ми още упойка и беше много внимателен, но след това два дни бях на аулин. Миланов - два пъти почти припадах от болка, а той ми каза да спра да се вдетенявам и продължи, като едновременно сестрата ме пръскаше с вода  Simple Smile. Заши ми операцията, излязох от кабинета му преплитайки крака  Grinning. Факт е обаче, че след това болка не е имало и така си остана аулина, който бях подготвил предварително.

# 558
  • Русе
Благодаря за мненията, сега се питам при кого да си заведа детето. Все пак ходи с удоволствие на зъболекар, не искам това да се променя заради безмилостно отношение.
Иначе ще стане като с мен, като ходя на зъболекар и съм като пред припадък, благодарение на "прекрасно отношение" в тинейджърските ми години. Тая психологическа трамва не може да се преодолее.
Давайте съвет при кого да я заведа, какви други хирурзи има. При д-р Дуков също не искам.

# 559
А наистина ли е наложително ваденето на зъбки? Защото съм чувала/чела, че този метод вече не се препоръчва.
Иначе и моят син е с малка челюст и ще имаме подобен проблем, но към момента е сменил само 2-та долни зъба.

# 560
  • Русе
За съжаление, да, налага се, резците горе и долу вече заеха местата на кучешките , за тях място няма.И за разширяване трябва да израстнат първо другите странични зъби, преди кучешките.
Правих консулт с доц. Грета Йорданова от София. Тя преглежда два пъти в месеца в Плевен. Не вярвам да не е наясно с методите, млада е,  не изглежда да не се интересува от съвремените методи. Имаше много хора от цялата област, много деца- за брекети и телчета. Всички бяха доволни от резултата, който се постига.

Последна редакция: ср, 06 юли 2016, 14:27 от peziru

# 561
Ясно, хм неприятно Confused . Дано намерите вашия специалист  Praynig и всичко да мине нетравмиращо за детето Hug

# 562
Аз водих детето (2г7м) в св.Аполония за консултация за лечение на кариес с упойка.С присъствие на анестезиолог на повикване от болницата , сумата е 250 лв за час.Доволна съм от отношението на детските зъболекари в клиниката.

# 563
Мъжът ми вади мъдрец при Славов, безпроблемно, а той е много страхлив от зъболекар, както и аз. След ваденето не е пил нищо, не го боля, чак аз се изненадах, защото са ми вадени зъби и винаги след това съм била на Аулин. Работи и с деца. Просто споделям мнение.

# 564
За Миланов и аз съм чувала същите страхотии от колежки и познати, които са ходили при него. И понеже имам един мъдрец, оставен на изчакване в момента, който трябва да се извади оперативно заради криви корени, та и аз съм в чуденка при кого да отида. Някакви отзиви за Трендафилов в стоматологията?

като ходя на зъболекар и съм като пред припадък, благодарение на "прекрасно отношение" в тинейджърските ми години. Тая психологическа трамва не може да се преодолее.

+1  Същата картинка

# 565
  • Русе
Искам да дам положителна оценка на Д-р Магдалина Божилова, кв. Родина, ул. Самодивец 16, тел: 0897 968 816. Направи 4 кариера са дъщеря ми без тя да се оплаква и ходи с желание при нея. Тази сутрин и извади млечен горен зъб, леко се беше заклатил и накривил но нямаше никакви признаци за падане сам. Каза ми после че я намазали с ягодова паста и не я боляло. И записахме час за още един кариес другата седмица.

# 566
Дайте ми идея за справяне със съвременните технологии! Става въпрос за нахален собственик на дрон, който за съжаление не познавам. Въпросния дрон засичаме покрай прозорците, гледащи към задния двор на кооперацията вече два-три пъти вечер след 22,30 ч; с каква цел е там - мога само да гадая, като все неприятни неща ми идват на ум. Вариант 1 - да пусна жалба в полицията ми се струва като да чакам Годо - най-вече предвид факта, че едва ли тези устройства се регистрират някъде (демек не се знае чия собтвеност е); Вариант 2, предложен веднага от доборжелатели - въздушна пушка - ми се струва много краен  Tired
Ще се радвам ако на някой му хрумне нещо да сподели.

# 567
Обади се на 112 и настоявай да пратят Патрул на място и в момента на случващото се.
Много неприятна ситуация.

# 568
Те нямат кой знае каквъв голям обхват около 50 метра им е  някой много любопитен съсед егати нови технологии не носят обаче позитиви

# 569
Обади се на 112 и настоявай да пратят Патрул на място и в момента на случващото се.
Много неприятна ситуация.
Да и за всеки случай направета клипче с телефон или камера.

Общи условия

Активация на акаунт