РУСЕ-моят град!

• 73 917
  • 729
  •   1
Отговори
# 60
  • Русе
 Аз съм по-добре, даже утре съм си на работа, че няма как иначе. Окото е още червено, но ототкът поне спадна и болката почти отмина.
 В петък точно в отделението (12 ет.) ходих, от там ми казаха че микробиологични изследвания на очен секрет правели в ХЕИ на бул. "Скобелев" , това е едно суперскрито място зад бившето музикално, което винаги съм мислел че е наркотерен... но там "естествено" проба можели да ми вземат в понеделник. В болницата можело евентуално в т.нар. ТУБ, ама трябвало да питаме. Ходихме, питахме една много "любезна" жена, която както е с гръб към нас обясни, че излизала в отпуск до 25 март, след това можело ако съм жив .... т.е. ако желая  Crazy да съм отидел, нямало проблем.

Продължавам да се убеждавам, че или аз нещо не съм на ред, или живеем на някакво супероткачено място, или просто получваме, това, което в крайна сметка сме заслужили. Но все пак не схващам каква е причината, поради която продължавам да си плащам здравни, сигурно има такава, но нещо ми убягва,  заради конюнктивита ще да е, сигурен съм  Grinning.

# 61
ramlim съвсем си наред, но медицинското обслужване е ужасТ.
Аз последно чаках над час в Спешното на Бъдни вечер да залепят сцепената вежда на сина ми - 1 см се цепна, не е като да се е одраскал само. Накрая искаха да ме изгонят при манипулацията, но като разбраха, че няма да даде да го пипнат, ако не съм там склониха да остана - сестрата и санитарката. Дежурният хирург беше любезен и внимателен поне.
Вчера се изненадахме от новите Бус ленти дето са начертали. Пак някой е мислил на широко Simple Smile

# 62
ramlim съвсем си наред, но медицинското обслужване е ужасТ.
Аз последно чаках над час в Спешното на Бъдни вечер да залепят сцепената вежда на сина ми - 1 см се цепна, не е като да се е одраскал само. Накрая искаха да ме изгонят при манипулацията, но като разбраха, че няма да даде да го пипнат, ако не съм там склониха да остана - сестрата и санитарката. Дежурният хирург беше любезен и внимателен поне.
Вчера се изненадахме от новите Бус ленти дето са начертали. Пак някой е мислил на широко Simple Smile

Това го преживях преди години с щерката. Беше ми обяснено, че може да се съмняват за насилие над детето и идеята е да го поразпитат ..., което всъщност не е лоша идея защото насилие има, ама е редно да преценяват по-добре хората.

Рамлим, бързо оздравяване!

# 63
  • Русе
 Аз ако съм на детето,  ей така съвсем "леко" ще си направя майтап, че мама или тате ме биха и гледай тогава какво става  Laughing. Да видим другия път дал' няма да ми купят колело например  Wink....
 Живеем в странно време и общество, не само медицината ни е проблем,  и очевидно занапред ще си патим повече и повече.

ПП
 Благодаря за пожеланието.

# 64
Препоръчайте ми някой за инсталиране на пиратски уиндоус, без ПС доктор и нетуоркс  Hug

# 65
  • в огледалото на живота
.

Последна редакция: вт, 08 мар 2016, 11:53 от ~Dev~

# 66
Препоръчайте ми някой за инсталиране на пиратски уиндоус, без ПС доктор и нетуоркс  Hug

Не е трудно, можеш и сама. Дърпаш от замунда, записваш на диск, прочиташ в нета и си спестяваш поне 20 лв

# 67
Благодаря  bouquet

# 68
Някой да знае до колко часът бачка автомивката на мола? Трябва ми такава, която работи поне до 20ч

# 69
  • Русе
Някой да знае до колко часът бачка автомивката на мола? Трябва ми такава, която работи поне до 20ч
Пише до 20 часа.  Peace https://www.facebook.com/%D0%98%D0%A0%D0%98%D0%A1-Detailing-Cent … -226493117546381/

# 70
Пише до 20 часа.  Peace https://www.facebook.com/%D0%98%D0%A0%D0%98%D0%A1-Detailing-Cent … -226493117546381/

Супер, мерси!!  bouquet

# 71
  • Русе
  Shocked
Абе как може да изтипосате телефона и адреса на някой, който се твърди, че инсталира пиратски работи, мале-е, трийте че изгорЕ чилякот  Mr. Green.
 Съвсем сериозно, не мога да повярвам  Wink....

# 72
Само да вметна, че и ползвателят на нелицензиран софтуер също подлежи на санкция.
Политически коректно е: Кой може да ми инсталира операционна система на компютъра/лаптопа?

# 73
Благодаря  Hug Blush

# 74
Честит празник , момичета!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт