РУСЕ-моят град!

• 72 515
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
  • Русе
Довечера ще проверя колко по - скъпо ще ми излезе да съм НЕизрядна  Close

# 601
Довечера ще проверя колко по - скъпо ще ми излезе да съм НЕизрядна  Close

Провери и ще кажеш.   Wink
Ние за у нас ще ги игнорираме.   Crossing Arms

# 602
Не съм от града. Ще съм благодарна, ако ми предложите чист ресторант с гледка към Дунав, с вкусна, прясна храна и десерти./много станаха условията, ама пък може да имам късмет/  Дъщерята реши да си празнува рожденния ден там с приятелка- с  разходка в града и посещение в Джъмбо /за който ми изяде дроба, но това е друга тема/.Благодаря!

# 603
Не съм от града. Ще съм благодарна, ако ми предложите чист ресторант с гледка към Дунав, с вкусна, прясна храна и десерти./много станаха условията, ама пък може да имам късмет/  Дъщерята реши да си празнува рожденния ден там с приятелка- с  разходка в града и посещение в Джъмбо /за който ми изяде дроба, но това е друга тема/.Благодаря!
Дунавски кът в парка има гледка към дунава и място за детски рожденни дни иначе и норда е до него но няма гледка на мен по ми харесва дунавски кът

# 604
Тераса, на самата тераса на заведението е много красиво!

# 605
Тераса, на самата тераса на заведението е много красиво!
и аз за там се сетих и за понтона обаче там не правят детски рожденни дни апък на дунавски хем си под дърветата в парка хем гледаш дунава има и детска площадка ама не знам жената каквп точно иска

# 606
Помислих, че става въпрос за по-голямо момиче  Blush bouquet

# 607
Момичето е голямо- на 10. Не искаме да ни правят рожден ден/съжалявам, ако така е излязло/, а място където да хапнем- да е вкусно и прясно/и чисто, че все попадам.../ и, ако може, да има гледка. bouquet
Само две деца са- тя и приятелката и. И няколко възрастни.
Решихме да изневерим на традицията "рожден ден " ала малка сватба" ooooh! ooooh!

# 608
В такъв случай и Терасата, и Понтона са подходящи.   Hug

# 609
Терасата Terassa Play ли е официалното име?
И Понтона- е плаващ ресторант доколкото схванах от нет-а  newsm78

# 610
Терасата Terassa Play ли е официалното име?
И Понтона- е плаващ ресторант доколкото схванах от нет-а  newsm78
М-да.  Peace

# 611
Мерси много! И, все пак, кой е за предпочитане Grinning

# 612
Ние бяхме на Понтона преди 3-4 седмици и ми хареса храната. Не бях ходила преди. Клатене не се усеща, ако това те притеснява. Имат и климатизирана вътрешна част. Беше чисто.
На Тераса не съм била от години, че малкия хич не го свърта.

# 613
Ние бяхме на Понтона преди 3-4 седмици и ми хареса храната. Не бях ходила преди. Клатене не се усеща, ако това те притеснява. Имат и климатизирана вътрешна част. Беше чисто.

Peace А и от към романтика, Понтонът го предпочитам.  Hug

# 614
Много благодаря. А, иначе- нещо друго, което ще е интересно за 10 г. деца? Зоологическа имате ли?

Общи условия

Активация на акаунт