РУСЕ-моят град!

• 72 461
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
По -късно ще проверя , даже не го и знам този канал

Детски е, затова зрее бунт.
сега ти прочетох с точност въпроса ти питаш дали другите абонати го нямат, а аз също съм на нетуоркс е и аз го нямам току що проверих

# 646
Имам две питанки:
1.Трябва ли да направя резервация за Понтона, при условие, че ще ходим там в събота на обяд и кога трябва да се обадя - за 5 човека става въпрос и друго:
2. От къде мога да видя  каталог и да поръчам тортичка /вкусна и прясна/, която да ми доставят в Понтона?
Мерси!

# 647
Резервация не мисля, че е нужна. Но за твое спокойствие не пречи да имаш. Нямам коирдинати.
Хубава торта от Ружана, но не знам дали доставят.

# 648
А знаете ли фирма която поставя звънци и домофони

# 649
  • Русе
Не знам как се казва нашата фирма но сме доволни, много. На ъгълът до бившото лятно кино са. Малкото кръстовище на гърба на Полицията, преди цветята. Дано разбра.
Май беше някъде към 180 лв домофона за 12 звънеца  newsm78

# 650
Благодаря ,ще ги видим аз и в интернет намерих една обява

# 651
Препоръчайте ми къде да отида да ми махнат мъничко зъбен камък? Досега не съм махала. И да не чакам много за час, както е при моя зъболекар... bouquet

# 652
Здравейте! Търся съдов хирург за преглед и консултация; да работи с направления... Благодаря!

# 653
Д-р Камен Узунов преглежда в сградата на стоматологията.Много добьр специалист.

# 654
И аз имам вьпрос.моя близка има нужда от консултация с психолог за дете /момиче/на 14г.моля ако знаете някой да ми пишете.Може и на лични.

# 655
В социалните услуги всички предпочитат и хвалят д-р Мечкунова, но тя е психиатър.  Peace

# 656
Знам за нея,но предпочитат пьрво среща с психолог.

# 657
В центъра на д-р Мечкунова има психолози. Записва се час за обследване. Минава се и през самата нея и тогава се назначава среща със специалист по програма на Закрила на детето.

# 658
Мерси за информацията.А в ДМД има ли такива специалисти?видях в стари теми , че си доволна

# 659
Вече няма. Там стана център за деца до 3г мисля. Или много тежки случаи. Специалистите, които бяха там вече не са там.

Общи условия

Активация на акаунт