РУСЕ-моят град!

• 73 989
  • 729
  •   1
Отговори
# 435
Чудесно е да чета за високи оценки от матурите! То човек ако гледа новини - ще остане с впечатление, че умните деца отдавна не са у нас! Успех на всички, които отиват в желаното училище или университет!
Злати, момичето ти е прекрасно!  bouquet

# 436
Ами всички знаем какво показват в новините - скандали и прочее...
Да, децата не са толкова прости, колкото искат да ги изкарат. Системата е скапана ...
Аз самата никога не съм настоявала и не съм искала високи оценки, не съм ходила да се моля и да се подмазвам ... искала съм когато трябва по каквото трябва резултатите да са ОК. Пълната шестица си е нейна амбиция и се радвам, че успя. Не съм фен на частните уроци - аз казвам така - никой учител няма да ти научи уроците Simple Smile

Благодаря ви много! Само живот и здраве да има за всички ... другото са доста относителни неща, а и не винаги отличниците в училище са отличници в живота.

# 437
Здравейте! Влизам с молба за помощ. Дъщеря ми е с вродено кожно заболяване - ихтиоза. В Разград закриха кожното отделение доста отдавна. Тя навърши 16 год. и сега трябва да се яви на ТЕЛК като възрастен, но кожната лекарка, отказва да и напише етапна епикриза с мотива, че не е лежала в отделение. Но досега винаги с такива етапни епикризи сме били. Даде и амбулаторен лист от преглед, в който описва състоянието и.Моля, ви за добър кожен лекар, с който да се консултирам и има ли в Русе в болницата кожно отделение?

# 438
Здравейте! Влизам с молба за помощ. Дъщеря ми е с вродено кожно заболяване - ихтиоза. В Разград закриха кожното отделение доста отдавна. Тя навърши 16 год. и сега трябва да се яви на ТЕЛК като възрастен, но кожната лекарка, отказва да и напише етапна епикриза с мотива, че не е лежала в отделение. Но досега винаги с такива етапни епикризи сме били. Даде и амбулаторен лист от преглед, в който описва състоянието и.Моля, ви за добър кожен лекар, с който да се консултирам и има ли в Русе в болницата кожно отделение?

Има кожно отделение.
Една от лекарките в Русе е д-р Касърова, кабинета и е в близост до болницата. (аз имам забележки към нея, но е много търсена)
Има друга, която сме ползвали - д-р Дамянова и аз съм доволна от нея - тя работи до ЕнергоПро.
Преди години при кожен проблем с моята дъщеря много ни помогна една лекарка (съпругата на покойния гинеколог д-р Георгиев), но в момента не се сещам за имената - работеше на ул."Борисова".  Трябва да издиря рецепти за да дам име ...

# 439
  • Русе
Аз доколкото знам вече няма кожно отделение...

# 440
И аз така знам. Закриха Кожния диспансер преди няколко години.  Peace

# 441
Май в повечето болници е така. В нашия град се говори единствено за Александровска болница за Кожна клиника, но пусто е далече. Но щом трябва и до там може да се стигне, но първо ще направя един консулт в Русе, че ни е по-близко. Благодаря , ви че се включвате  bouquet

# 442
  • в огледалото на живота
И аз така знам. Закриха Кожния диспансер преди няколко години.  Peace
Вярно е  Peace
Аз съм доволна от Касърова.След второто раждане бях получила невродермит предизвикан от болничните чаршафи/явно силен алерген е бил избелващия препарат/
Дълго,но успешно протече лечението.

# 443
  • Русе
Една от лекарките в Русе е д-р Касърова, кабинета и е в близост до болницата. (аз имам забележки към нея, но е много търсена)
Има друга, която сме ползвали - д-р Дамянова и аз съм доволна от нея - тя работи до ЕнергоПро.
Преди години при кожен проблем с моята дъщеря много ни помогна една лекарка (съпругата на покойния гинеколог д-р Георгиев), но в момента не се сещам за имената - работеше на ул."Борисова".  Трябва да издиря рецепти за да дам име ...
Николова се казва. Аз пък от нея не съм доволна. Бях писала преди време за одисеята ми след раждането на дъщеря ми. Първо при Николова ме прати ЛЛ. Накрая Касърова ми помогна.
.....
Ха! Сега ровейки се из нета за първото и име, защото помня, че беше нещо с буквата "Е", попаднах на мое мнение по въпроса в друг форум от 2009 г. Laughing
"Аз съм доволна от Касърова. Миналата година след раждането получих един обрив около устата и по брадичката. Моята лична ми препоръча Николова. 3 месеца ме лекува за какво ли не. А аз още като отидох и изразих съмнения, че може да е на хормонална основа в следствие на раждането, защото обрива ми се появи в родилния дом. Но не. То не бяха изследвания, мазила, мехлеми и какво ли още не. Като се намажех и приличах на клоун. Докато накрая реших да отида при друг лекар. Моята племеница ми препоръча д-р Касърова. Още като ме видя и ме попита дали съм имала някакви хормонални промени. И с диета, витамини и антиоксиданти се оправих за 2 седмици. "

Евдокия се казва Peace

Последна редакция: пт, 10 юни 2016, 01:09 от viki_1974

# 444
Предложете заведение (ресторант) в Русе с добра кухня и с хубава музика за рожден ден (не е за дете).

# 445
  • На брега на реката
Интрига много ми харесва на мен. И менюто им ми допада. Адмирал също.

# 446
Голямо затруднебие имам с избора на педиатър помогнете ми при кой да запиша бебока иска ми се да е с отделен кабинет да няма много болни по коридорите докато чакаме за прегледите

# 447
Голямо затруднебие имам с избора на педиатър помогнете ми при кой да запиша бебока иска ми се да е с отделен кабинет да няма много болни по коридорите докато чакаме за прегледите
Д-р Удева се премести нейде в центъра и доколкото знам е отделен кабинет.
Има много пациенти, но пък може и да вземе бебока ти, знам ли.  newsm78
Дев, моля да каже подробности.  Wink

# 448
Благодаря

# 449
  • в огледалото на живота
Д-р Удева се премести нейде в центъра и доколкото знам е отделен кабинет.
Има много пациенти, но пък може и да вземе бебока ти, знам ли.  newsm78
Дев, моля да каже подробности.  Wink
Ул.Чавдар войвода в една нова кооперация зад Халите.
Дано има късмет майчето Peace

Общи условия

Активация на акаунт