РУСЕ-моят град!

• 73 979
  • 729
  •   1
Отговори
# 450
Голямо затруднебие имам с избора на педиатър помогнете ми при кой да запиша бебока иска ми се да е с отделен кабинет да няма много болни по коридорите докато чакаме за прегледите
Д-р Удева се премести нейде в центъра и доколкото знам е отделен кабинет.
Има много пациенти, но пък може и да вземе бебока ти, знам ли.  newsm78
Дев, моля да каже подробности.  Wink
Ул.Чавдар войвода в една нова кооперация зад Халите.
Дано има късмет майчето Peace
да сещам се къде ами дано другата седмица ще се пробвам ще споделя с вас какво е станало

# 451
Astarte1 , късмет и успех. Дано да вземе бебчо за пациент.  Praynig

# 452
Търся втора ръка външна врата (не за апартамент) с каса и дограма/прозорци също с каса. В олх има само една обява, но вратата е тясна балконска. Ако някой случайно има, да ми пише.

# 453
В КАТ могат ли да се плащат глоби с Пос терминал? И може ли някой друг вместо глобения да плати?
И защо под*ягодите изпращат фишове с една година закъснение???? Нали електронните фишове вървяха със снимка? Уж!

# 454
Друг може, отиваш с фиша. Въвежда се номер на сметка при плащането....

# 455
Мерси :*

Пуснали са и бонус: ако платиш в срок получаваш 30% отстъпка  Mr. Green

# 456
Да, до 14 дни е срока  Blush

# 457
  • Русе
ММ получи ел.фиш от 2012... ooooh!

# 458

Някъде из нета четох, че има ли давност една година и можело да се обжалва. Уж са електронни пък са с хюдж дилей.  А, де!

# 459
  • Русе
Дойде тази пролет и то направо от НАП.
Фишове не се обжалват. Само актове.

# 460
Ако някой ползва продуктите на АБО фарма утре почти през целия ден могат да се закупят на по ниски цени.Ето информация тук -   https://www.facebook.com/events/489286101277281/

# 461
  • Русе, България
Мами в Русе, дайте предложение къде да можем да ползваме басейн на открито в един от двата дни този уикенд. Прогнозата е за високи температури, но след повече от два часа ровене из нета, не намерих никъде информация работят ли откритите басейни, кои функционират, кои - не. Сетих се и за терасата на Космополитан. Не сме ходили никога досега, но намерих миналогодишни ваучери в грабо, където откритият басейн се рекламира като допълнително затоплен. Не е ясно отворен ли е сега. Знаете ли нещо, можете ли да предложите нещо?

# 462
  • Русе
Миналата седмица видях, че Норд, басейна в парка е отворен и имаше къпещи се, макар че беше доста по-хладно.

# 463
В Здравец до стадион Дунав е отворен басейна, винаги ми е харесвало там, чисто е има и детски басейн

# 464
Бакейн Локомотив и мотел рай са отворени. Така чух  от познати Peace

Общи условия

Активация на акаунт