"Очакваме ритниче вече от септемврийското човече" - ТЕМА 4

• 48 015
  • 729
  •   1
Отговори
# 495
Момичета, на БХС ми пише високи нива на PAPP-A, 5,63mlU/ml е при мен. Не виждам референтни. Срещу него пише Corr. MoM 2, 67,това не знам как да го разбирам. fb-hCG е 24, 8, а срещу него Corr. MoM - 0, 55. Иначе рискът от тризомиите е нисък - 1:10 000. Може ли някои да ми помогне с разчитането на резултатите?  Praynig

Тези стойности не ти трябват. Гледай само какво пише за риск.

# 496
Lyn много ти благодаря за бързия отговор. Златна си  bouquet

# 497
Еха, още нови попълнения - добре дошли!  Hug

Аз съм вече в 15 г.с и също нищо не усещам.
Очаквам с нетърпение деня, в които корема ми ще бъде подритван от две страни.  Mr. Green

Днес прегледа ми мина добре, Диваненцата правеха лупинги. Да се кефят докато могат, че мястото ще им е кът по някое време.  Crazy
Имам обаче режеща болка от дясно. Може да е симптом за aпендицит.  Thinking Да видим какво ще каже личния, но дано да не е това.

# 498
Здравейте и от мен!
И аз съм от тапирите - нищо не усещам, явно съм доста дебелокожа. Simple Smile

Mokka има ли те във ФБ групата? Може и на лични да ми отговориш.

Свито ми е сърцето и съм адски нетърпелива, утре сутрин съм на ФМ, силно се надявам да ми кажат пола да се настройвам вече, но и ми е притеснено /както винаги/, но и много се вълнувам от срещата. ММ няма да може да присъства този път леко е разочарован, че съм сам аз щяла да видя как ми маха с ръчичка. АЗ го успокоявам, че само той пък може да ми целува корема всеки божи ден, по два три и пет пъти по някога.... Laughing

# 499
Джинче, ще му покажеш снимчица на ТМ  Simple Smile
А това първата фетална ли ти е?

# 500
Джинче, ще му покажеш снимчица на ТМ  Simple Smile
А това първата фетална ли ти е?
Не, втора,  Embarassed за да направя втория БХС.

# 501
fleur Simple Smile И аз съм с ниска плацента.Д-ра ми каза,че трябва много да се пазя за всичко.Бях на ФМ в 13 седмица при Марков и той каза,че имам ниска плацента,но за толко ранна седмица е нормално и при много жени се случва.Каза,че се вдига обикновенно,понякога и към 7 месец.Каза,че мога да правя каквото пожелая,но да не прекалявам и да не вдигам тежко,да не се претоплям,може да пътувам,секса не е забранен!
Иначе понякога в седнало положение усещам нещо като тежест,понякога и лека болка-не знам дали е заради плацентата.Разположена е ниско и е предна.Следващия месец съм на ЖК и ще питам можв ли да се спортува,защото сега си правя само малки разходки,а ми се иска да правя малко упражнения за дупе и крака.

# 502
fleur Simple Smile И аз съм с ниска плацента.Д-ра ми каза,че трябва много да се пазя за всичко.Бях на ФМ в 13 седмица при Марков и той каза,че имам ниска плацента,но за толко ранна седмица е нормално и при много жени се случва.Каза,че се вдига обикновенно,понякога и към 7 месец.Каза,че мога да правя каквото пожелая,но да не прекалявам и да не вдигам тежко,да не се претоплям,може да пътувам,секса не е забранен!
Иначе понякога в седнало положение усещам нещо като тежест,понякога и лека болка-не знам дали е заради плацентата.Разположена е ниско и е предна.Следващия месец съм на ЖК и ще питам можв ли да се спортува,защото сега си правя само малки разходки,а ми се иска да правя малко упражнения за дупе и крака.

Лъки, благодаря ти за отговора  Hug Както описваш за седналото положение - при мен е абсолютно същото, убедена съм, че е от ниската плацента. Честно казано, не си спомням как беше при първата ми бременност, зачетох се в едни мои стари постове и видях, че и тогава е била по-ниско в началото, нямах никакви спомени за това  Mr. Green  Препоръките на Марков са същите като на лекарката ми тук  Peace

Аз иначе съм с ниска, но задна плацента. И усещам бебо вече от две седмици - много е активен  Crazy С първото също усетих движенията по това време, но далеч по-слабо - тогава бях с предна плацента, но нали при втора могат да се усещат и по-рано  Peace Много е активен бебешорът, напомня ми на брат си (но в по-късна фаза, засега това бебе го усещам много по-активно от първото, но може и да заради разликата в плацентите)  Mr. Green Heart Eyes

Оставям ви, че тръгвам за офиса. Приятен ден на всички  bouquet

Последна редакция: вт, 22 мар 2016, 08:57 от fleur :)

# 503
Lyn-че, колко време чака за резултата от пренатест, че нещо ме хвана нервата. Дадох кръв в петък, кога според теб да очаквам резултата?

# 504
Имам въпрос към момичетата,които успяха да видят резултаните си от БХС в интернет-колко време след вземане на пробата излезнаха резултатите ви в интернет?Нали на страницата на национална генетична лаборатория да търся?Аз ги пуснах на 15.03,още ги няма

# 505
И моите ги пуснах на 15.03 и ги имах на 3ия ден сутринта. Бих ти препоръчала да се обадиш да попиташ, не е нормално да ти ги бавят толкова. Резултата става за 3 дни.

# 506
На мен ми казаха да проверя след десетина дни, но аз давах кръв в Пловдив, откъдето после ги транспортират до София. Резултатите бяха готови на шестия или седмия ден.

# 507
Да.И аз съм в Пловдив.Ще чакам и днес и утре ще им звънна.Благодаря ви момичета

# 508
Да.И аз съм в Пловдив.Ще чакам и днес и утре ще им звънна.Благодаря ви момичета

О, извинявай, тази подробност не я знаех. Тогава сигурно е нормално да се забавят. Но мисля, че ако звъннеш ще ти кажат.

# 509
  • Дряново
Аз давах кръв в НГЛ на 7ми март и на девети сутринта вече ги имаше на страницата им Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт