"Очакваме ритниче вече от септемврийското човече" - ТЕМА 4

• 47 452
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
Мен ме пита дали ме боли корема. За запек пих Фрутилакс по 1-2 лъжици вечер, нямаше голям ефект, но  рез ден поне ходих. Сега от един мес да чукна на дърво, вс е наред с wc

# 556
  • София
Мока,аз пих боза.Ядох сини сливи и сутрин топла вода с мед.Само и само да не пия сиропи.Но ефекта е много слаб.
Иначе и на мен ми е ниска плацентата,но доколкото знам е нормално в началото да е така.При последният ми преглед доки каза,че се вдига и всичко е наред.

# 557
Мерси, Гери, Игрива Слива.  Hug
Боза тук ще ми е малко трудно да намеря, иначе мнооого обичам.
Сини сливи и топла вода сутрин - май само един път, два пъти подейства.  Crossing Arms
Но аз и преди да забременея не бях от най-редовните. Но сега трябва да намеря начин, който да ми действа.  Прахчета, сиропи и т.н искам само в спешен случай, но да имам.

За плацентата в момента не се притеснявам, надявам се да се вдигне, както е в повечето случай. Интересува ме дали примерно може да се получат някакви болки заради това и т.н.

Започвам да забравям!  ooooh!

# 558
  • Морска приказка
Mokka8  Hug на мен за ниско разположената плацента, само ме попитаха дали не съм имала кървене, но аз нямах такова. За перисталтиката, сушените сливи, за да са ефикасни трябва да се ядат след като са накиснати във вода поне 20 мин. На мен ми помага като ям круши и цитруси, пия доста прясно мляко. Просто метаболизма ни  е забавен и тялото иска повече движение.
Geri852 апаратурата му е добра и се надявам и на мен да мое да ми каже. Аз на прегледа ще съм вече 18 г.с, та дано се види, че вече нямам търпение.

# 559
  • София
Аз по-принцип винаги съм била редовна-всяка сутрин и сега това нещо ме мъчи.Пъшкам,офкам,тежи ми.Лекарката каза,че като спра утрогестана ще се нормализират нещата,но не.Вече цяла седмица не го пия и пак се задръстих  Crossing Arms
Иначе ям,круши,пия прясно мляко съвсем от шишето,но пък аз така го обичам и пак нищо.

# 560
Аз по-принцип винаги съм била редовна-всяка сутрин и сега това нещо ме мъчи.Пъшкам,офкам,тежи ми.Лекарката каза,че като спра утрогестана ще се нормализират нещата,но не.Вече цяла седмица не го пия и пак се задръстих  Crossing Arms
Иначе ям,круши,пия прясно мляко съвсем от шишето,но пък аз така го обичам и пак нищо.
На моя близка в болницата и даваха Дуфалак и  в краен случай едни малки клизмички на медена основа Милилакс! С дуфалака беше голяма мъка, но с Милилакса за 10 мин. се освобождаваше от тежеста  Laughing

# 561
  • Морска приказка
Мога да ви препоръчам едни свещички     
Скрит текст:
Peace. В първите дни след като родих имах доста проблеми със запек ползвах тях. Стават и за кърмачки  и за бременни и най-хубавото е, че действат локално и не се абсорбират в организма. Когато положението стане сериозно, може да ги ползвате, но за генерално решени си иска  движение.

# 562
Трябва да се възстанови редовното ходене щом си спряла утрогестана ама не веднага при мен доста време мина след като го спрях и вече е ок

# 563
Аз съм по-добре откакто спрях Магнерота, ама може да не е от това... Макар че все още се люшкам от едната в другата крайност и ме болят червата, което винаги ме притеснява съм по...редовна

# 564
Mokka8 аз ям круши,киви и сини сливи,топла вода сутрин,което пимага.Откакто си взех витамини Фемибион 2,запичнах по лесно да ходя,може и да е заради допълнителната таблетка в тях,която е с омега.

# 565
Привет.
Чудя се дали да отида във "Фемина" за фм или във " Марков" . Фемина работят и събота , което ми е идеално. А за МЦ Марков не намерих работно време.

# 566
Катрин, аз бях на първа ФМ при Марков и съм доволна. Часовете обаче свършват доста бързо, в началото на март си записах час за 20 април за втора ФМ, а ако правилно си спомням ти си преди мен.

Във Фемина съм била на преглед при доц Димитров, и от него съм много доволна. 

И на двете места имат добра техника, чистичко и новичко е. За мен и двамата, и Марков и Димитров са много добри специалисти. Звънни и виж къде могат да ти запишат час. Предполагам, че при Димитров е по-малко натоварено, аз си записах час за преглед само 5-6 дни по-рана, макар че не беше за ФМ, но пак беше доста подробен преглед.

# 567
Да кажа аз, вчера сутринта като се събудих открих нововъведение в тялото си Grinning , от гърдите се появяват капчици вода, днес пак , явно от тук нататък ще е така. Вие иматели такъв симптом вече?

# 568
# 569
Гера, за втора ФМ ще ходя 20 седмица.

Нямам такъв симптом, и с предишната си бременност нямах, едва след раждането имах промяна в гърдите.

Общи условия

Активация на акаунт