Ясновидци/врачки - тема 30

• 168 938
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте да споделя и за цвети от пловдив гледа на карти таро на централна гара не позна.Дадените срокове минаха Sad
При тази жена съм ходила преди няколко години и съм оставала разочарована.

# 601
Да, забравих да го спомена ,че ми каза че имам заключен късмет, и за сумата от 100 лв ще го отключи. Но аз не вярвам на такива неща, и бързо я отрязах че не проявявам интерес, и повече не го повдигна по време на престоя ми. Жалко, че не ти е познала, все пак възлагах надежди на нея, за тази висока такса едва ли не очаквах чудеса
А пък аз я помолих да ми направи нещо та приятелят ми да е с мен и от отчаянието й предложих добри парички, но тя ми е казала, че той никога няма да се ожени за мен, а само отново ще ми трие времето! Всичко това е ставало по телефона...., не е на импулсен! тогава тя отговаряла на въпроси и на обикновен телефон!
От дотук написаното , оставам с впечатление ,че тая жена познава.Дайте  координати,пък били те и на импулсен телефон.То така и така си плащаме ,да има поне смисъл.
Тел. на Людмила Табакова е 0894314244 - звъни й виж какво ще ти каже....Друго не знам дали ми е улучила, дали просто познава! Но съм обезверена с тези ясновидки!

# 602
Нали се зарекох да не ходя на гледачи, те реших хороскоп да поръчам на въпросното лице. 60 кинта и нищо. Цифри, цифри и нищо не разбрах. Те това е положението.

# 603
  • София
Оставам с впечатление, че някой доста усърдно рекламира  Людмила Табакоава напоследък.  Mr. Green

# 604
Няма лоша реклама има само малко реклама Simple Smile)Наскоро позната ме уверяваше как някаква такава селска врачка и познала де що има болежки..а тя си има доста Sad ..ама пусто не познала къде в двора им е закопано имането Simple Smile и то при положение че е описала абсолютно точно двора им/на 250 км са няма как да знае какво представлява/

# 605
Чудно къде пък видяхте че правя реклама. Напротив споделих ,че не мога да кажа , че тази жена познава, по простата причина че едва след 3 месеца до година ще започнат да се случват нещата. Таксата е висока и не очаквайте чудеса при посещението. Ама какво се обяснявам.........всеки да си ходи къде иска

# 606
А преди това имаше мнения,който дори и не видяхте, и не взехте под внимание  Confused

# 607
И аз търся помощ за София, но дали има някой който иска да помогне но не го интересуват само отделни сумички, а има готовност и желание да помогне  bouquet
И аз това питам. Simple Smile
За Людмила Табакова миналата година и се обаждах на този телефон. Отдели ми 30 мин. но каза, че имам магия, познала ме по гласа. Цената зависела от магията, която се установява на място. Ако е турска 400-500 лв, ако е циганска 600 лв. Не бих отишла при нея, защото и нямам толкова пари.
От една година не съм ходила на врачки и се чувствам добре.   

# 608
Здравейте. Моля да ми препоръчате добра ясновидка в София. Благодаря!

# 609
Споменаха ми за някаква Тинка от Долно или Горно Езерово, някой да има контакти и мнение, може и на лични.

# 610
Някой знае ли координатите на жената от Обеля. Не откривам коментарите за нея също. Роберто от дом Лиляна Димитрова - София само лекува ли или е и ясновидец?

# 611
  • София
Отново се появиха профили на новорегистрирани "СТАРИ" потребители на темата и за други производни профилчета .....искам да кажа следното: НЕ СИ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ДА МИ ПИШЕТЕ ЛИЧНИ СЪОБЩЕНИЯ С НЕДОДЯЛАНИ ВЪПРОСИ! ВСИЧКО, КОЕТО Е ИМАЛО ДА КАЗВАМ ЗА НЯКОИ ЯСНОВИДЦИ, СЪМ ГО СПОДЕЛИЛА В ТЕМАТА! НА ВАС НЯМА КАКВО ПОВЕЧЕ ДА КАЖА!

# 612
Здравейте. Искам да попитам, дали някой е бил при Вили Сенди от София?
Или дали някой знае нещо за нея?
Предварително благодаря!

# 613
medica писах ти ЛС Peace

# 614
Споменаха ми за някаква Тинка от Долно или Горно Езерово, някой да има контакти и мнение, може и на лични.
Преди 20тина година мъжа ми се нави да ходи да Испания ..и ходи до Г. Езерово ... но  не съм сигурна дали става въпрос за същата  ....тя  беше 100% сигурна че ще отиде ....е още не е тръгнал  Joy

Общи условия

Активация на акаунт