Вашата " Тайна Вечеря " и с кого ?

• 13 923
  • 75
  •   1
Отговори
# 60
  • В Космоса
Изброявам тримата, за които се сещам първо.

Ержебет Батори
Оскар Уайлд
Кърт Кобейн

# 61
1.Бойко Борисов
2.Ахмед Доган
3.Четящ мисли и виждащ деяния човек
Всичкото това на живо по телевизията.

# 62
  • В един копнеж!
Джон Кенеди и фамилия
Мария Кюри
Мандела
Райън Рейнолдс... Embarassed

# 63
Христос, Буда и Мохамед

# 64
Щом можем да допълваме  вечерящите /до колкото са си били в оригинала/ -  вмъквам - Умберто Еко, Мирча Елиаде и Гор Видал, смятам, че добре ще се напаснат с предишните ми трима. А за да е по-интересно може  - Щайнер, Блаватска и Дънов...За ощето трима  ще мисля, че    малко си усложних  готвенето на вечерята Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 06 мар 2016, 18:55 от ЗАНДАЛИ

# 65
  • София
Интересен въпрос, не съм много сигурна, кой бих избрала.
Ако са само трима, то определено биха били Александър Дюма - син, Колийн Маккълоу и Виктор Юго - трима много различни човека, но много любими автори  Heart Eyes

Ако са повече бих се радвала да бъда на истинската "Тайна Вечеря", с точно онези същите хора и да се опитам да предотвратя някой от следващите събития.

# 66

Ако са повече бих се радвала да бъда на истинската "Тайна Вечеря", с точно онези същите хора и да се опитам да предотвратя някой от следващите събития.

Кои събития по-точно? Laughing

# 67
Майка Тереза
Стайнбек
Чарли Чаплин

# 68
  • Galaxy 13197853088
С Нея.

# 69
  • постоянно

Колко романтично  1dating

# 70
  • в рока
 Ооо, много са, но на прима виста по групички:
1. Ремарк, Стайнбек, Буковски
2. Йовков, Вапцаров, Дамян Дамянов
3. Стивън Тайлър, Слаш, Кобейн
4. Марлене Дитрих, Вивиан Лий, Кларк Гейбъл
5 Моята челна тройка- сър Антъни Хопкинс, Джерами Айрънс и Джон Малкович
6.Филип Хубави, Елизабет Първа , Мария Стюарт
7. Цар Калоян,цар Иван Асен,  цар Борис Втори
8. Чочо Попйорданов, Петър Слабаков, Иван Иванов
И многоооо други

# 71
Интересна темичка.: ))
Като фен на военните филми бих избрала Оскар Шиндлер! Другите двама нека да са някои "негови познати от онова време". Simple Smile
Би ми било интересно да го опозная като човек и наблюдавам като поведение. Simple Smile Дори не бих участвала в разговорите им, по-скоро бих избрала ролята на слушател.

# 72
Ще ми се да ги обединя по теми моите гости. Засега ми идва на ум следната конфигурация:
Джон Ленън, Ноел Галахър и Алекс Търнър - разговор за музика и текстовете на песни като поезия.

# 73
  • постоянно
Ще ми се да ги обединя по теми моите гости. Засега ми идва на ум следната конфигурация:
Джон Ленън, Ноел Галахър и Алекс Търнър - разговор за музика и текстовете на песни като поезия.

С Ноел Галахер настроението на масата  може да вземе непредвиден обрат . Зависи  в какво настроение е .  Peace

# 74
Ако можех,бих искала да поканя като първи гост Исус Христос и света Богородица,Гагарин,Елвис Пресли,Мария Магдалена,Ванга,моят баща ,кого всичко на всичко през целия си съзнателен живот съм виждала 3 пъти,имам доста въпроси към него.....

Общи условия

Активация на акаунт