Вашата " Тайна Вечеря " и с кого ?

• 13 920
  • 75
  •   1
Отговори
# 30
  • София
 newsm78 newsm78 Мислих , милих и реших да са така:

1. Император Нерон
2. Катерина де Медичи
3. Маркиз дьо Сад или Франсоа Вийон (не можах да си избера кой точно искам повече) Wink

# 31
  • Тра-ла-ла
По-скоро бих искала да поседя на вечеря с членове от семейството си от минали генерации.
Много идейно  Peace И на мен ще ми е интересно да седна на една маса с прабабите и прадядовците ми или даже и с пра-пра и да чуя как разсъждават, да ми разкажат как е било едно време и какво мислят за сегашното Party

# 32
  • España
Стивън Кинг
Кърт Кобейн
Марк Улпий Траян (13-ти император на Римската Империя)

# 33
Днес, на 3 март, бих поканила:

Христо Ботев,
Васил Левски,
Георги Бенковски.

Поне тези тримата.

# 34
Може да звучи изтъркано ,но бих поканила Иисус Христос,Мохамед и Буда.Ще ми е интересно да си говорим за сегашното състояние на религията и вярата. На какъв език -това е друг въпрос.

# 35
Бих подслучвала разговора на всички светила в науката, но не мисля, че бих могла да се включа адекватно, та затова си избрах някои женски светила в други аспекти.

Точно чета една книга за Мария Стюарт и като видях темата, първо се сетих за Катерини Медичи. Освен изтърканите въпроси около властта и постиженията и, искам да я попитам няколко неща за Нострадамус, които в книгата не ми стават много ясни.

Имам голям интерес към Мария Терезия. Не само с блестящ ум, но и със сърце. Почти всички въпроси засягат реформите, които е провела. Има и един отнасящ се до вечния траур, който е носила след смъртта на съпруга и.

На трето място поставям Лукреция Борджиа. Искам да разбера, дали самата тя е била щастлива от факта, че е била най-силният политически инструмент на баща си.

Ако ми позволят да присъединя още дами, бих седяла с удоволствие на маса с Одри Хепбърн, на която се възхищавам още от първата книга, която ми попадна в тинейджърските години за нея. Не зная какво бих я питала, по-соро бих мълчала и слушала, каквото и да продума. И разбира се Елизабет Тейлър; бих я оставила да разкаже за голямата и и вечна любов и браковете си.

# 36
Цар Симеон Велики, Левски и Савската Царица

Или Соломон, Нийл Д.. Уолш и Айн Ранд.

# 37
Може да звучи изтъркано ,но бих поканила Иисус Христос,Мохамед и Буда.Ще ми е интересно да си говорим за сегашното състояние на религията и вярата. На какъв език -това е друг въпрос.

На тази вечеря искам и аз!

А ако можех да си избирам съвременници, то бих поканила:
Стив Джобс
Фреди Меркюри
сър Кен Робинсън (http://youtu.be/AxNd1YeBSGM)

Уф, и още ми се иска да поканя, Тайната вечеря нали беше с 13 човека?

# 38
Ерика Джонг

# 39
  • София
Моите биха били Джон Ленън, Никола Фламел и Робин Уилямс. Би ми било интересно да говоря с кой да е от тримата, а и с доста други, дали и как те ще се спогаждат и ще си намерят общи теми обаче, е съвсем друг въпрос.
Ако можеше, бих прибавила доста от изброените от вас вече - Кобейн, Тутанкамон, Джобс, Хокинг...

# 40
Удхаус, Радичков и Уди Алън - като  ще е тайна - искам да ми е мъдро, като ще е вечеря - да е  весело  Sunglasses

# 41
1. Стивън Хокинг
2. Марк Твен
3. Алберт Айнщайн

# 42
  • постоянно
Да , 13 са на масата на Тайната Вечеря, но ако бях написала избройте 13 личности  , едва ли толкова много хора биха се включили.
Иначе тези , които искат да посочат 13 са Добре дошли да го направят.  Hug

# 43
Да , 13 са на масата на Тайната Вечеря, но ако бях написала избройте 13 личности  , едва ли толкова много хора биха се включили.
Иначе тези , които искат да посочат 13 са Добре дошли да го направят.  Hug

По-скоро 12. Единият не е ли Исус, тоест, Аз!? Sunglasses

# 44
Ако ще е тайна искам с топ агенти на Мосад. SunglassesИ на КГБ не бих отказала. Wink

Общи условия

Активация на акаунт