Сайтовете за запознанства и лъжите

• 57 468
  • 1 779
  •   1
Отговори
# 1 590
Няма значение дали са дебеланки или невзрачни, с криви крака или големи зъби. Joy Хората трябва да имат здравословно самочувствие. Но той не говореше за това, а явно за някакви хвалби и преувеличения, струва ми се. По този повод се сещам за фразата „Кажи ми с какво се хвалиш, за да ти кажа какво ти липсва...” Парадирането с нещо винаги ми е съмнително, ако няма... хммм... доказателства.

# 1 591
Голямо чепкане настана с тези дебеланки. 😀
Братане, казват, че дебеланките са страстни жени. Можеш да опиташ за една вечер. Предполагам, че ако си отгоре, няма да срещнеш трудности... 🤣
Да не после да се откажеш от кокалестите манекенки.. Joy
Един познат си хвана пълничка, невзрачна жена. Той на 35, тя на 27. Живи и здрави, щом са щастливи. Мислят за дете, ама той още не иска, тя иска. Не знам една бременност как ще се отрази на момичето.
Вика ми, че си пада по такива. Той е висок, строен, с всяка може да е, ако реши.
Реално и в това има логика - за жена да си вземеш по-"обикновена", не толкова "хващаща око", много да не я заговарят, и да не кръшка, да не е бръмчалка, въпреки че няма гаранции за абсолютно нищо. За тези неща няма възраст и външен вид. Mask

# 1 592
Няма обикновена жена, нито човек.
Всеки е уникален по различен начин.
Една дебеланка стига да реши, може да стане стройна мадама. Всичко е преходно. Така че всички тези предрасъдъци са излишни и говорят за много ограничен ум. Лично мнение, кой както иска да се сърди.

Пример от нета:

Последна редакция: чт, 16 апр 2020, 10:02 от Чакалката

# 1 593
Добре, и ти си права, съгласен. Simple Smile
Просто жаргонното, кежуал изказване и "термини" са такива.
Не всяка може да стане стройна.
Вариантите са два - разбрицано здраве, да не дълбая, и занемаряване.
Вторите могат да се "променят". За първите е доста трудно, зависи и от гена, и начина на живот. Wink
За мен (лично) е важно да се грижи за себе си, това ми подсказва много неща за живота занапред.
Тъй като аз се грижа. Гадже, в което да не съм припознавал горното, и да не го е правила, не съм имал.

Edit: Бутовете още доста трябва да "обере" и втали. Като на кошута ги искам. Relieved

Последна редакция: чт, 16 апр 2020, 10:10 от FragranceFanatic

# 1 594
Чакалката, не следиш акцента. WinkПриветствам хората, които имат волята за такава промяна.
В случая говорим за съвсем друго - че тази не само не търси положителната промяна, но и промотира и величае плюс сайз размерите си. И едва ли не ме изкарва ненормален, че това не ми допада.

Цитат
Реално и в това има логика - за жена да си вземеш по-"обикновена", не толкова "хващаща око", много да не я заговарят, и да не кръшка

Точно тези, даже повече изневеряват Wink  Няма да казвам защо - интелигентният човек ще се сети Simple Smile

# 1 595
FF, много искаш, екстра си е момичето. 😋
Братане, как се величае плюз сайз размер? 😀 Какво ти писа толкова? Мерки ли, номера на дрехи ли?
Основно за нейното телосложение ли говорихте при този първоначален контакт? 😳

# 1 596
И към Братан, и Чакалката - абе, ясно е, няма угодия, това сме го разбрали отдавна. Joy
Хвърляш се на хорото, и каквото сабя покаже.

# 1 597
  • SF
Да, да, точно така е. Една дебеланка, стига да реши, може да стане стройна мадама.
Просто не го е решила.
Иска да е дебеланка и да й е трудно и потно.

# 1 598
Да, да, точно така е. Една дебеланка, стига да реши, може да стане стройна мадама.
Просто не го е решила.
Иска да е дебеланка и да й е трудно и потно.
Ахам, а Братан още малко да ме убеди, че й повярвал.

# 1 599
  • Бургас
В случая говорим за съвсем друго - че тази не само не търси положителната промяна, но и промотира и величае плюс сайз размерите си. И едва ли не ме изкарва ненормален, че това не ми допада.
Нещо не схващам, ти се регистрира, за да се заяждаш с жената ли? Какво друго освен защитно-агресивно поведение да демонстрира /уж самоучвствието, което ти се е сторило/?! И защо аджеба, някой, който иска да завързва познанство ще подходи именно към крайно "несвой" типаж, е въпроса?!

# 1 600
  • Пловдив
Скрит текст:
Безобиден ли? Не изпляска ли точно ти няколко "безобидни" думички?

Те и онези, които наричат жената от клипа Камаз, сигурни се считат за безобидни. А истината е, че тормозът, подигравките и обидите причиняват истинско страдание, никога не се забравят и, да, в някои случаи водят до самоубийство.

От друга, страна самочувствието, което демонстрират тези жени - на Братан и от видеото, не пречи на никого и наистина е безобидно. Подозирам и, че те самите изобщо не си вярват. Не е ли очевидно за всички, че са тотално изперкали?
до после....
По твоята логика следва, че ти и още няколко пригласящи ти преди 2-3 месеца следва да сте убийци, защото тогава бях писал в една тема как в следствие на травма не можех да ходя няколко седмици и поради липса на движение и тренировки качих 13-14 кг, на което вие реагирахте с нищо непредизвикани грозни епитети и тъпи подигравки от сорта на "Нека ти!", "Дебел състарен чичак" и прочее. Smiley Ама май и сами не си вярвахте тогава. После качих моя снимка, на която бях 98 кг, ако не се лъжа, и веднага притихнахте, защото на нея НЕ видяхте състарен и разплул се чичак. Това е така, защото 100 кила на редовно движещ се и спортуващ от години мъж не "стоят" по същия начин като при 100 кила жена, която само яде и не знае що е то спортуване.

# 1 601
  • SF
По тези сайтове се регистрира същото, което ходи и по улиците.

Истината е, че в сайтовете комплексарите придобиват смелост и почват да си казват всичко, което ако в реална обстановка произнесат, ще изядат много шамари.
Иначе нормалните хора си пишат, комуникират, успяват да стигнат до покани за срещи, започват нормални връзки.

# 1 602
Жреб, сега ще ти кажа една "тайна".
Изглежда си нормален, свестен човек, търсещ "човещината" на първо място в хората. Това го казвам на база, откакто списваме и се четем, не във връзка с конкретен пост или тема.
Обаче, това 90% от "масовката" не го разбира, няма да те разбере, не може, не иска, или се прави на интересна.
Затова, по-малко споделяй, преценявай на кой, какво, къде, с една дума - не се "инкриминирай", споделенето би било използвано срещу/против теб в даден момент потенциално. Знаеш си го, ама да го кажа. Simple Smile Beers
Peace

Последна редакция: чт, 16 апр 2020, 11:19 от FragranceFanatic

# 1 603
  • Пловдив
Скрит текст:
Няма обикновена жена, нито човек.
Всеки е уникален по различен начин.
Една дебеланка стига да реши, може да стане стройна мадама. Всичко е преходно. Така че всички тези предрасъдъци са излишни и говорят за много ограничен ум. Лично мнение, кой както иска да се сърди.

Пример от нета:

Тази жена от снимките или има множество операции за изрязване на кожата и опъването на останалата такава, или тези дрехи са доста обтегнати и притискат 2-3 пъти по-разширената кожа и прикриват какво е истинското ѝ състояние. Например, погледни обема на коремните тлъстини и на гърдите на лявата снимка и после ги сравни с това на дясната снимка. Отдясно виждам поне 50 пъти по-малък обем на гърдите, което няма как да се случи без операции. Кожата, колкото и да е гъвкава, не може след подобно жестоко разширение да се свие наново до някогашната си малка площ. Мисля, че и повечето хора се сещат до какви размери се разширяват и ореолите на гърдите (сигурно при тази жена са с диаметър поне 10-12 см) и как после е невъзможно да се свият до 3-4 см.

Аз затова и при запознанство по интернет държа да видя нова снимка на жената отсреща, тъй като неведнъж са се случвали "изненади", които са били загуба на време и за двете страни. Мисля, че хората следва да търсят себеподобни като начин на хранене, спортуване и съхранение на здравето. FragranceFanatic го беше написал достатъчно красноречиво.

Скрит текст:
Жреб, сега ще ти кажа една "тайна".
Изглежда си нормален, свестен човек, търсещ "човещината" на първо място в хората. Това го казвам на база, откакто списваме и се четем, не във връзка с конкретен пост или тема.
Обаче, това 90% от "масовката" не го разбира, няма да те разбере, не може, не иска, или се прави на интересна.
Затова, по-малко споделяй, преценявай на кой, какво, къде, с една дума - не се "инкриминирай", споделенето би било използвано срещу/против теб в даден момент потенциално. Знаеш си го, ама да го кажа. Simple Smile Beers
Peace
Когато съм споделял нещо тук или съм качвал снимка, е било понякога и с цел да накарам някои хора да се издадат какви са всъщност като нрав. И най-смешното е, че това дори съм им го писал тогава в прав текст, а те въпреки това и тогава не са се усещали. Smiley И са показвали едно нелицеприятно отношение, което ми е помагало да ги видя в истинската им светлина.
 Въпросната снимка тогава я качих, за да им покажа колко грешат в преценката си. Те очакваха, че - знаейки как изглежда жена 100 кг - ще видят подобна разплута фигура с "етажи" от паласки и при мен. Силно ги разочаровах, че не покривам очакванията им.

Последна редакция: чт, 16 апр 2020, 11:33 от Жребчe

# 1 604
  • SF
Значи Simple Smile Да даваш съвети да си трае на някого, на когото му напира отвътре да си казва, си е чисто бла-бла. Да те послуша, да те послуша... най-много 2 пъти да се замисли преди да го изстреля.

Много хора ползват интернет точно, за да общуват, да пишат, да снимат, да показват... Сега в момента инстаграм се е превърнал в сайт на някоя огромна козуначена фабрика.

Общи условия

Активация на акаунт