За тези, които четат любовни романи - тема 22

• 102 752
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
И аз останах разочарована от,,  Бляскаво момиче".,, Мис Каприз" и,, Господин Неустоим" явно са по-добри, като чета от коментарите. От Ибис бяха писали, че ще ги издадат електронно, но не ги намирам newsm78.. П. п. Някъде пуснаха ли,, Скотланд стрийт"ел. вариант

# 241
Господин неустоим и на мен много ми хареса!! Но Бляскавото момиче ми беше доста бозава в сравнение с останалите на С.Е.Ф. В момента чета " Ваканция в Тоскана"- не е зле! Започна ми малко тегаво на моменти, ама в последствие ми хареса!

На хартия ли ги четеш (Господин неустоим и Ваканция в Тоскана) защото никъде не ги намирам в нета? Още не мога да намеря и "Мис Каприс" и "Твърде далеч:Завинаги"...само свалям книги и започвам поредици, които не мога да довърша...Много е дразнещо и почват да ми се преплитат сюжетите! ooooh!
има я в ФС групите и в дата бг...

Благодаря, изтеглих я че даже и я прочетох за няколко часа! Mr. Green Според мен тази трета книга беше излишна...появиха се някои нови герои, за които ще има самостоятелни книги, но при Блеър и Ръш... скукааа! Сватба, бебе, отново проблеми със сестра му Нан-можеха просто да направят един хубав епилог в края на втората книга! Peace Скучно ми беше, не знам дали Егмонт ще превеждат останалите книги, но за мен поредицата е слаба... Whistling

# 242
  • София
Треска 7 – Първа част
Скрит текст:
Началото започва с нощта, в която Баронс отиде в хотела на Мак, за да я накара да се махне. Оказва се, че тогава са спали заедно, но е изтрил спомена ѝ за това. На края на предишната книга Дани и Мак се засякоха. Сега Дани избяга през Сребрата, но Баронс също се оказа, че е там и не даде на Мак да я последва. Мак открива, че ѝ се губят моменти, в които избива разни същества и хора. Постепенно започва да си спомня за нощта в хотела. Междувременно Мак, Баронс, Риодан, двама принцове от Тъмните + един от Светлите и Кат се срещат в книжарницата, за да установят някакъв ред в Дъблин. Някъде по това време в клуба се появи някакъв Тъмна принцеса и се опитда да превърне Лор (един от хората на Баронс) в При-я; Мак го спаси, а той я помоли да излъже, че е пристигнала прекалено късно, не е могла да го спаси и съответно той е При-я, за да можел безнаказано да се урежда с надарени блондинки. Мак се съгласи. Даже си спомням сцената, доста се смях: Мак излиза от стаята със сълзи в очите, вайка се пред Риодан и Баронс как била закъсняла. Риодан се върза, Баронс - не. Междувременно се разбира, че из целия град, даже и в подземията на клуба, се появяват нещо като черни дупки, които се разширяват и заплашват града и света на хората. Оказа се, че са следствие от действията на краля от предишната книга, но още не са разбрали как да ги унищожат. Кат, Баронс, Риодан, друидите и още един от мъжете на Баронс тръгнаха към манастира, за да го освобождават, защото се оказа, че в града е пристигнала някаква много силна Зряща и го е превзела. Като пристигнаха там се разбра, че това е Дани, която сега се нарича Джада и май е въпросната Тъмна принцеса, която се опита да превърне Лор в При-я.
Това е първата част, което е някъде около средата на книгата. Сега продължавам с втора част. Дотук ми харесва много повече от предишната.  Simple Smile

# 243
Да помоля и тук за помощ в намирането на една книга,  ако някой има желание да се отзове и не е видял в точната тема. Simple Smile
Скрит текст:
Търся Ascent Of Blood на Elizabeth Marx , epub или mobi Smile

# 244
  • Варна
Треска 7 – Първа част
Скрит текст:
Началото започва с нощта, в която Баронс отиде в хотела на Мак, за да я накара да се махне. Оказва се, че тогава са спали заедно, но е изтрил спомена ѝ за това. На края на предишната книга Дани и Мак се засякоха. Сега Дани избяга през Сребрата, но Баронс също се оказа, че е там и не даде на Мак да я последва. Мак открива, че ѝ се губят моменти, в които избива разни същества и хора. Постепенно започва да си спомня за нощта в хотела. Междувременно Мак, Баронс, Риодан, двама принцове от Тъмните + един от Светлите и Кат се срещат в книжарницата, за да установят някакъв ред в Дъблин. Някъде по това време в клуба се появи някакъв Тъмна принцеса и се опитда да превърне Лор (един от хората на Баронс) в При-я; Мак го спаси, а той я помоли да излъже, че е пристигнала прекалено късно, не е могла да го спаси и съответно той е При-я, за да можел безнаказано да се урежда с надарени блондинки. Мак се съгласи. Даже си спомням сцената, доста се смях: Мак излиза от стаята със сълзи в очите, вайка се пред Риодан и Баронс как била закъсняла. Риодан се върза, Баронс - не. Междувременно се разбира, че из целия град, даже и в подземията на клуба, се появяват нещо като черни дупки, които се разширяват и заплашват града и света на хората. Оказа се, че са следствие от действията на краля от предишната книга, но още не са разбрали как да ги унищожат. Кат, Баронс, Риодан, друидите и още един от мъжете на Баронс тръгнаха към манастира, за да го освобождават, защото се оказа, че в града е пристигнала някаква много силна Зряща и го е превзела. Като пристигнаха там се разбра, че това е Дани, която сега се нарича Джада и май е въпросната Тъмна принцеса, която се опита да превърне Лор в При-я.
Това е първата част, което е някъде около средата на книгата. Сега продължавам с втора част. Дотук ми харесва много повече от предишната.  Simple Smile

Благодаря ти milenaka  bouquet

# 245
  • ВАРНА
вчера започнах Слепият херцог - много увлекателно написана,със свежи диалози и хумор  Peace нямам търпение да я дочета довечера  Mr. Green иначе приключих и с Четвъртият амулет на Айрис Йохансен,но нещо в последно време не ми допадат особено книгите и  Crossing Arms

# 246
Аз чета Spindle cove поредицата, на 4 съм вече
Сюжетите са безумни, както и на Castles ever after, но пък жената пише увлекателно и се чете леко и приятно Simple Smile Героите са много сладки Simple Smile

# 247
Прочетох ''Един удар на сърцето'' на Теодора Костова! Героите не успяха да ми станат симпатични, може би защото бяха прекалено млади и се влюбиха прекалено бързо...Болестта на Стела е доста засегната през цялото време, но финалът е някак претупан! Crossing Arms Имаше и други герои, като братовчедката на Стела и най-добрият приятел на Макс, влюбен в сестра му и тъкмо почнаха да се изясняват техните връзки, когато книгата свърши...и така и не разбрах какво се случи с тях!  Joy

Сега чета "Още те обичам" на Филипа Ашли, но още съм в началото! Ето за какво става въпрос:
Когато Бет започва работа в голяма туристическа агенция, тя не предполага, че ще работи за Джак. Същият Джак, който осем години по-рано изчезва, точно след като и предлага женитба. Той е все така очарователен, остроумен и секси, а тя е готова на всичко, за да не разкрие истинските си чувства към него. Ще могат ли двамата да загърбят миналото и да работят като партньори, или лятното слънце и екзотичните плажове са им приготвили капан, от който не могат да се измъкнат?

Последна редакция: вт, 29 мар 2016, 17:10 от hrisi04

# 248
  • Варна.
Аз прочетох "Палитра от чувства" на Кристин Хана.
Отдавна не ми се беше случвало да искам да си подчертая фраза в книга, тук на няколко пъти ми се пожела  Wink.

# 249
  • Плевен / София
Прочетох ''Един удар на сърцето'' на Теодора Костова! Героите не успяха да ми станат симпатични, може би защото бяха прекалено млади и се влюбиха прекалено бързо...Болестта на Стела е доста засегната през цялото време, но финалът е някак претупан! Crossing Arms Имаше и други герои, като братовчедката на Стела и най-добрият приятел на Макс, влюбен в сестра му и тъкмо почнаха да се изясняват техните връзки, когато книгата свърши...и така и не разбрах какво се случи с тях!  Joy

Скрит текст:
Сега чета "Още те обичам" на Филипа Ашли, но още съм в началото! Ето за какво става въпрос:
Когато Бет започва работа в голяма туристическа агенция, тя не предполага, че ще работи за Джак. Същият Джак, който осем години по-рано изчезва, точно след като и предлага женитба. Той е все така очарователен, остроумен и секси, а тя е готова на всичко, за да не разкрие истинските си чувства към него. Ще могат ли двамата да загърбят миналото и да работят като партньори, или лятното слънце и екзотичните плажове са им приготвили капан, от който не могат да се измъкнат?
Хриси, книгата е трилогия...така, че ще разберем какво става с другите герои в другите книги....така мисля Thinking

# 250
  • София
Току-що видях, че днес в МБ наша съфорумка е пуснала на български ето това – https://www.goodreads.com/book/show/26248368-betrayal  Налазвайте я   Mr. Green Grinning  (книгата, не съфорумката)

# 251
Току-що видях, че днес в МБ наша съфорумка е пуснала на български ето това – https://www.goodreads.com/book/show/26248368-betrayal  Налазвайте я   Mr. Green Grinning  (книгата, не съфорумката)
Вече я свалих  Party

# 252
  • София
Бяхме я обсъждали в някоя от предишните теми и май на всички ни хареса  Simple Smile

# 253
  • Euskal Herria
Даже е и прочетена. Следях пускането на всяка глава. Мноого благодаря!
Сега очаквам следващите книги и се надявам на щастлив финал. Ако някой има желание, може да подскаже как се развива историята. Естествено, в спойлер, не всички обичат да знаят какво става  Grinning.

# 254
  • София
Историята е далече от приключване. На английски са излезли две книги, третата се очаква в началото на май, ще бъдат пет.
Първата хареса ли ти?  Simple Smile

Обаче с резюмето на втората няма да мога да помогна, защото като мине време и започвам да бъркам кое събитие в коя книга ставаше.

Последна редакция: ср, 30 мар 2016, 16:08 от milenaka

Общи условия

Активация на акаунт