За тези, които четат любовни романи - тема 22

• 102 685
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Misconduct ми върви добре. Има и много забавни моменти. Чудя им само как от тръшкане, че е забранен плод мадамата, си хапват лежерно в ресторант и никой не повдига въпроса. Но да видим по-нататък. Тъкмо се зачетох и началника си намери работа при нас хахах спря ми четенето.

# 391
  • В къщурката на хълма на феите
Тъкмо се зачетох и началника си намери работа при нас хахах спря ми четенето.
еееей ма как тая работа, ти пречи на четенето hahaha hahaha hahaha

# 392
  • Плевен / София
Кросфайър 5
Скрит текст:
Ева и Гидиън се отправят, всеки с антуража си, на ергенско/моминско  парти. Всичко върви добре, но в деня, в който трябва да си тръгнат, изтича компромат. В нета е пусната снимка на Гидиън с две жени, в изключително компрометиращи пози. Ева разбира от майка си, в този момент й звъни Гидиън, за да й обясни, но тя му казва, че му вярва. Оказва се, че снимаката е правена много отдавна, още отпреди да се познават и очевидно някой иска да ги злепостави като я публикува чак сега.  Ева се вдига и от Ибица отива при него в Рио, изкаравт си добре и си правят много снимики, които пускат в мрежата. Когато се връщат Гидиън участва в телевизионно предаване, в което разкрива, че са женени и спасява положението. Питат го за книгата на Корин и той казва, че има информация, че друг ще я пише. Корин изгонва Дийна от проекта, защото не е знаела, че и тя е била любовница на Г.  Подготовката за сватбата продължава. Ангъс открива, че синът на семейство Трамел е умрял в следствие на изстрел в главата. Никой не може да каже дали е било убийство или самоубийство, документите за това събитие са поразчистени. Майката на Ева получи силно главоболие когато Гидиън излезе по телевизията, защото май изпитва ужас от чак такава публичност. Гидиън се скара с майка си и я обвини, че не му е повярвала и не го е защитила, майка му всъщност дойде, за да му се скара, че не е уведомил семейството за сватбата и трябвало той да се извини на Корин, тогава той я насмете. Продължават сеансите с психотерапевта. Няма нови герои, въртят се старите, тук-таме секс.  
Да знаете, че голяма жертва правя, не върви и туйто.

ние сме с теб
smile3521 love001

# 393
  • Плевен / София
гледам пишете за интересни книги, но нищо не отварям, за да не кривна от правия път Simple Smile
не се предавай сестро, кармата ще ти се отплати Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

вчера тръшнах за отрицателно време втората част от порочния милиардер .. Всичкото хубаво, обаче ако тая и в третата последна книга, тръгне да си решава проблемите като си замине от Крейтън с бележка "Сбогом, Крейтън" ще я ошамаря .. значЕ може малко повечко съспенс да има в тия книги накрая .. и то да речеш, че имаше някъв смисъл да си заминава, ми то .. гледат се като препасали телета - единия, щото разбрал току-що, че е влюбен, па другия щото е решил, че първия никога няма да се влюби и айде пътя, торбата и за 'ляб .. ма не мой така! Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
взе ми думите от устата.... Peaceнямам какво повече да кажа за втората част...само да допълня ....чак да не повярваш, как заряза всичко и тръгна с нея на турне, а тя се тръшна, че не знае за първата съпруга... ooooh!

# 394
  • В къщурката на хълма на феите
чак да не повярваш, как заряза всичко и тръгна с нея на турне, а тя се тръшна, че не знае за първата съпруга... ooooh!
да бе! що за идиотщина?! тва все едно от някой умрял да ревнуваш .. то хубаво, че Холи е с комплекс за малоценност - ама дето се казва: не мой само с ядене, трябва и акъл .. толкова да си неуверен, ебаси Crossing Arms Crossing Arms

# 395
Чудя се дали "доминантната" любов е запазена марка на милиардери под 30 Thinking
  Joy ако ти беше милиардерка и ти щеше да си доминантна  Laughing

# 396
И аз в Бг свят се отказах да коментирам Холи,щото влизаме в едни размишления... Дето не си заслужават.
Иначе книжките са сладурски,четеш на екс.
А за "Крос.."-а и дамата ,която се измъчва за общото благо-ако наистина е толкова зле,хич не се и мъчи.Не си струва. Хвани си някоя книжка за разтуха.Ева и Г. ще се оправят.

# 397
  • Пловдив
   Прочетох втората част на Перфектна химия. Отнася се за втория брат на Алекс - Карлос, като има информация и за големия брат. По- задълбочена ми се стори и повече ми хареса.
   Предложете нещо интересно за четене, защото зациклих. Захванала съм няколко книги, на които рускините превеждат по една глава на седмица и си е просто мъка.
   unterdenlinden, мерси за спойлерите.  Вече ми идват ту мач книги по- дълги от 3-4 тома. И пък както ги издават при нас по една на 6- 12 месеца направо си губи смисъла.

# 398
  • Разпиляна във въображението
   Прочетох втората част на Перфектна химия. Отнася се за втория брат на Алекс - Карлос, като има информация и за големия брат. По- задълбочена ми се стори и повече ми хареса.

На български ли?

# 399
Кросфайър 5
Скрит текст:
Ева и Гидиън отиват наточени на благотворително парти. Събират се всички- Майка й и вторият й баща, вторият баща и сестрата на Г., Кари.. всичко върви чудесно, Г изнася реч. Г и Е, заедно с майка й и вт. баща,  решават да си тръгнат. Излизайки на стълбите папараците започват да ги снимат, става хаос, чуват се изстрели, намесва се охраната. Г и Е се качат в колата, няма им нищо, много уплашени, Е дори припадна. Г пита охраната какво се еслучило. Един от папараците е стрелял с пистолет по Е, Г я събори на земята, но куршумът уцелва майката на Е, мъртва е, но Ева още не знае. Прибират се в пентхауза, тя го пита какво точно се е случило, а той я излъга, че не е било стрелба, сложи я да спи. Обади се на психоаналитика си, той го насмете, че я е излъгъл и не й е казал истината. Истинският баща на Ева пристига, Г му се обади. На сутринта й каза. Тя е в шок. Полицията е задържала стрелеца, случаят се поема от двамата детективи, които разследваха смъртта на Нейтан, този който изнаслвал Ева и Гидиън го уби.

# 400
  • Плевен / София
Кросфайър 5
Скрит текст:
Ева и Гидиън отиват наточени на благотворително парти. Събират се всички- Майка й и вторият й баща, вторият баща и сестрата на Г., Кари.. всичко върви чудесно, Г изнася реч. Г и Е, заедно с майка й и вт. баща,  решават да си тръгнат. Излизайки на стълбите папараците започват да ги снимат, става хаос, чуват се изстрели, намесва се охраната. Г и Е се качат в колата, няма им нищо, много уплашени, Е дори припадна. Г пита охраната какво се еслучило. Един от папараците е стрелял с пистолет по Е, Г я събори на земята, но куршумът уцелва майката на Е, мъртва е, но Ева още не знае. Прибират се в пентхауза, тя го пита какво точно се е случило, а той я излъга, че не е било стрелба, сложи я да спи. Обади се на психоаналитика си, той го насмете, че я е излъгъл и не й е казал истината. Истинският баща на Ева пристига, Г му се обади. На сутринта й каза. Тя е в шок. Полицията е задържала стрелеца, случаят се поема от двамата детективи, които разследваха смъртта на Нейтан, този който изнаслвал Ева и Гидиън го уби.
Благодаря love001 за усилията....
Скрит текст:
интересно ...кой и защо иска Ева да умре.....не вярвам да е тази , която пише книга за любовта си към Гидиън....Корин ли беше.... ooooh!  newsm78

# 401
Скрит текст:
Данеби, бащата на убития сега да иска да убие Е.  newsm78

Скрит текст:
Кросфайър 5
Скрит текст:
Благодаря love001 за усилията....
Скрит текст:
интересно ...кой и защо иска Ева да умре.....не вярвам да е тази , която пише книга за любовта си към Гидиън....Корин ли беше.... ooooh!  newsm78

# 402
  • София
https://www.goodreads.com/book/show/18221931-carter-reed – това се оказва доста интересно и динамично. Мафиотска история; двама приятели и сестрата на единия; отраснали са заедно, но убиват брата; сестрата е свидетел на убийството, но убийците не знаят. Това е преразказано съвсем накратко, действието в книгата се развива години по-късно, когато приятелят е станал доста влиятелен мафиот; сестрата убива (така започва книгата) сина на един от другата мафиотска фамилия, за да защити съквартирантката си и се обръща за защита към приятеля. Харесва ми, препоръчвам я на който му се чете романтичен съспенс.

# 403
  • Пловдив
    Miriel, на руски. Сега погледнах в страницата на Симон Елкелес има и за най- малкия брат Луис.

# 404
  • Разпиляна във въображението
   Miriel, на руски. Сега погледнах в страницата на Симон Елкелес има и за най- малкия брат Луис.

Да, знам че са три. Дано да ги издадат на български. Не бързам с поредицата.

Общи условия

Активация на акаунт