За тези, които четат любовни романи - тема 22

• 102 591
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
За Риъл
Скрит текст:
Аз не помня дали беше девствен, но е с биполярно разстройство и хич не го слуша главата

# 571
  • София
А, не, значи няма да я чета.

# 572
И аз я бях зарязала  Real  още в началото. Препрочитам Immortals After Dark нищо не ми харесва в момента, та поне да се върна на нещо познато и любимо.  Laughing

# 573
При тях няма ли някоя нова книга, много ми липсват и на мен, дали да не ги препрочета и аз  newsm78

# 574
  • В къщурката на хълма на феите
Моля някой да ми каже каква е гигантичната тайна в красива забрава на Джейми Макгуайър .. Тоя Ти Джей брат ли им е на Трентън и компания!? И ако им е брат, що се прави на гадже на Камил и изобщо гаджета ли са!? Четох, препрочитах и пак не разбрах, пък уж не съм тъпа .. Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 575
  • ВАРНА
Последните дни попрочетох доста книги - за съжаление по лош повод,наложи се да лежим в болница с малката  ooooh! За кой ли път се убедих,че без електронната книга сигурно ще полудея на моменти,така поне временно ми се откъсваха мислите от ежедневните проблеми  Rolling Eyes Прочетох на Джесика Хол В огъня и Изпепеляване,на втората с глас съм се смяла,имаше доста забавни моменти.беше интересно и за пожарникари и подпалвачи да чета,добре завъртяна и крими интрига.На Карън Робъртс Суеверие също не беше лоша като крими история,но малко смотан края,за любители на трилъри става.Сега съм на Вождът,за шотландци пак,да видим как ще се развива там историята,след нея излезли ли са други части на поредицата?

# 576
Има да - още една .. Другите ги чакаме ..

# 577
  • Варна
Кейти Евънс писа във фб, че книгата за Калън ще излезе август/септември 2016. Така, че няма да е кой знае какво чакане за Manwhore 5.

# 578
Моля някой да ми каже каква е гигантичната тайна в красива забрава на Джейми Макгуайър .. Тоя Ти Джей брат ли им е на Трентън и компания!? И ако им е брат, що се прави на гадже на Камил и изобщо гаджета ли са!? Четох, препрочитах и пак не разбрах, пък уж не съм тъпа .. Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
И аз не схванах.Някой в предишните постове  беше обяснил,но съм забравила-смятай колко ме е впечатлило Joy

# 579
Моля пак да сподели, щот наистина съм заинтригувана ..

# 580
     Отдавна ви следя и научавам доста неща от вас, любимото ми хоби е да чета книги. Относно Ти Джей ,той е брат на Трентън и Травис общо са 4-5 братя ,а тайната беше ,че са гаджета с Камил и Ти Джей работи във ФБР, както по-късно и Травис.

# 581
  • Euskal Herria
Почнах "Херцогинята куртизанка", която Егмонт пуснаха. Засега - началото ми напомня на "Вкусът на греха" - Кони Мейсън. Като я свърша, ще пиша. А след нея - "Само една нощ". Ако междувременно някой я прочете, ще се радвам да прочета впечатленията му.

# 582
Здравейте, отдавна издирвам една книга, но немога да се сетя как се казва. Разказва се за жена, която иска да открие приют за деца или нещо от сорта в богаташки квартал, баща и я е изоставил като дете и е малтретирана от втория си баща. Това е единственото, което си спомням за нея. Мисля, че е от Арлекин, но от тези по - дебелите, с повечето страници. Накой сеща ли се? Simple Smile

# 583
  • Варна
Хубава история, кофти стил на писане https://www.goodreads.com/book/show/29282745-shameless От типа, той е прекрасен, тя чудна, и т.н всичко с по 2-3 думи написано, кратко и убрано. Да й се чудиш на рейтинга. Може и да я свърша.

# 584
    Отдавна ви следя и научавам доста неща от вас, любимото ми хоби е да чета книги. Относно Ти Джей ,той е брат на Трентън и Травис общо са 4-5 братя ,а тайната беше ,че са гаджета с Камил и Ти Джей работи във ФБР, както по-късно и Травис.
а Трентън що не знае, че оня другия му е брат!?

Общи условия

Активация на акаунт