Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~86~

• 29 147
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
  • Дубай

Гюнайдън прекрасни! Hug Hug Hug
Ани споделям твоята теза само че с малки разлики.
Мисля че Хакъ бей има нещо общо с Майката на Емир,затова и каза на Кемалчик че Нихан няма да бъде негова.
Емир не просто подозира, вече е сигурен че Туфан е изнудвача.
Просто чака  удобен  момент  да  му види сметката.

Туфан не е самият изнудвач Laughing той е къртицата при Емко, работещ за изнудвача Laughing

Привет и от мен Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Е да забравих допълнила си ме. Hug Hug Hug
Гюнайдън, сладурани  Hug Hug Hug Хубава и спокойна неделя ви пожелавам  Peace

Миме  Hug Heart Eyes Габи  Hug Heart Eyes Деси  Hug Heart Eyes Иве  Hug Heart Eyes Васе  Hug Heart Eyes

Ще сложа линк за анкетата, която Деси спомена  Peace Това е годишна класация за най-хубава двойка, постоянно си сменят местата с Баръш и Елчин, но гледам че в момента пак водим  Sunglasses Може да пуснете по някое гласче, да ги подкрепите  Peace

http://www.televizyondizisi.com/anket-ekranin-ideal-ciftini-seci … z-2016/286006/35/

Деси, нека си помечтаят жениците, че май наближава  Naughty
И аз ги подкрепих

# 151
Ми не ми аресват кат двойка Laughing а и по анкети не гласувам Laughing

Таман щех да улетим за Джансу Mr. Green Heart Eyes ма се поправили Laughing
Laughing Laughing Laughing и аз не гласувам по принцип Laughing  ма те - звездите и на мен ми проговориха, че ся требе да гласувам Laughing

# 152
  • София
Ехо момичета привет  Hug Heart Eyes
И аз гласувах защото Бу стои много добре до Неслито  Mr. Green
Някои са лица на Лореал а други на Левис   newsm03 smile3503 newsm53 smile3502

Относно рейтингът - това 7-мо място е седмичния рейтинг иначе държи 2-ро 3-то място което е много добър резултат  Naughty
но в случая по-важното е че има участие има и класиране  newsm10 кога добро кога по-лошо - докато някои актриси отдавна ги няма в класирането което си е направо трагедия  newsm48 smile3533

Последна редакция: нд, 06 мар 2016, 14:45 от БлагаВест

# 153
Здравейте мацки , изчетох ви и гласувах за наш'те хора .

# 154

ма то ужас бе, братче  ooooh! както беше супер Аслъто, гледайте сега плюене  Sunglasses че и Амине го отнесе  hahaha

# 155
Скрит текст:

ма то ужас бе, братче  ooooh! както беше супер Аслъто, гледайте сега плюене  Sunglasses че и Амине го отнесе  hahaha
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha ми що я копира Mr. Green

# 156
  • София

ма то ужас бе, братче  ooooh! както беше супер Аслъто, гледайте сега плюене  Sunglasses че и Амине го отнесе  hahaha
Eви  Hug love001
Амине ли се казва мис Турция
тази "Някаква нещастница" как си позволява да имитира тоалета на "Кралицата слънце"
която със зъбния си статус засенчва даже слънцето  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Скрит текст:
Еви дават ли ти да къпеш бебка  Heart Eyes

# 157
Линде  Hug на мен се падна това удоволствие през първите 10-на дни, сега мама и тати  Heart Eyes

Между другото, да ви питам що е то двигателна култура  ooooh! и има ли почва у нас  Sunglasses

Скрит текст:
Линде  Hug извинявай, малко те прекръстих  ooooh! Heart Eyes Mr. Green

# 158
  • София
Линде  Hug на мен се падна това удоволствие през първите 10-на дни, сега мама и тати  Heart Eyes

Между другото, да ви питам що е то двигателна култура  ooooh! и има ли почва у нас  Sunglasses

Скрит текст:
Линде  Hug извинявай, малко те прекръстих  ooooh! Heart Eyes Mr. Green
Не си ме прекръстила бе джанъм  love001
Скрит текст:
Днес бях на първа самостоятелна разходка с моята внучка  Heart Eyes
хич не се сети за майка си  Joy Joy Joy
едва като огладня  hahaha hahaha hahaha
само дето няма как да я нахраня  Mr. Green

# 159

Скрит текст:
Линде  Hug извинявай, малко те прекръстих  ooooh! Heart Eyes Mr. Green
При мене нема със сигурност Mr. Green да не би оная грация Laughing да е на първо място по това Laughing

# 160
  • София
Това ново ли е  newsm78

# 161
  • София
По повод кой от кого копира - дали пък тоалета не е на Л`ореал и те да го дават под наем  за рекламни снимки newsm48
Скрит текст:

# 162
Рени  Hug това прочетох и щях да падна от коня, затова питам  Thinking
Скрит текст:
На 100 снимки с нея  само  на 5-6 не е изглежда добре.Трудно могат да и се намерят кусури  и в поведение , в двигателната и култура и присъствие във всякакви ситуации-Дори и с президенти.

# 163
Не е Peace

Скрит текст:
На 100 снимки с нея  само  на 5-6 не е изглежда добре.Трудно могат да и се намерят кусури  и в поведение , в двигателната и култура и присъствие във всякакви ситуации-Дори и с президенти.
Хаха може и така да е Laughing те почти всички са научени на двигателна култура Laughing а за поведение ше имат да вземат звездобройките Mr. Green не знам с кои президенти се е срещала Laughing ма ако е с Бабато Sick голема чест Sick а и пред него смее ли да се държи по друг начин Mr. Green Twisted Evil

# 164
Скрит текст:
Ко се чудите бе това е нов вид култура произлезла от движенията на богоизбраните хора то да имаш двигателна култура не е лесно hahaha hahaha hahaha Аз примерно мисля да тръгна наляво а тръгвам надясно жалко сигурно я нямам Cry

Общи условия

Активация на акаунт