Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~86~

• 29 077
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Братът на Кадир - Кемал Доголу е бил водещ снощи в един Истанбулски клуб

http://vk.com/club__kadir__neslihan_love?w=wall-76350204_78327&a … t_-76350204_78331

# 46
Това гледали ли сме го  Thinking

Абиджим ми се вижда поправен, браво  Wink

Мераба на всички пак  Hug Hug Hug

# 47
  • близо до брега на морето
Треяяяя

# 48
bouquet

Здрасти Hug Hug Hug

Ти си ми съдба ти си ми съдба и Емир пак ги насра Mr. Green

Еве love001

# 49
точно   Naughty

Миме  Hug Heart Eyes bouquet Рени  Hug Heart Eyes

# 50
Ренко Heart Eyes Hug ти чак рима вкара бе Joy Joy Joy
Еви Heart Eyes Hug
Ми то е ясно,че нема падне по гръб-ма поне им светна лампичката на наще Laughing....кадер,не кадер-има бая заман докато се вземат отново Mr. Green-че както са загорели-малееееееееее,тук ще усетим флуидите Joy Joy Joy Joy

# 51
  • Свети Влас
Май май ще има вторе рунд между Зезе и Емир...  Joy Гадняра пак ще я използва. Май наистина Карен е жива  newsm78

# 52
А относно Зезе и Емир-нема се учудя ич.Такова тъпо парче, че колко и трябва-кат и каже две мили думи и бикините и сами ще паднат Joy Joy Joy Joy...ма моа ме изненада Joy Joy Joyи да го пореже лекичко Joy Joy Joyма сакаш клоня към първото Joy Joy Joy

# 53
Май май ще има вторе рунд между Зезе и Емир...  Joy Гадняра пак ще я използва. Май наистина Карен е жива  newsm78
Габи, Емир пита- Къде е жена ми?, а Танер отговаря- Има някой друг, който повече от теб мисли за жена си.
Миме bouquet

# 54
  • Свети Влас
Склонна съм да мисля, че Емир е желае. С такава страст я гледаше...  Joy

# 55
Май май ще има вторе рунд между Зезе и Емир...  Joy Гадняра пак ще я използва. Май наистина Карен е жива  newsm78
Габи, Емир пита- Къде е жена ми?, а Танер отговаря- Има някой друг, който повече от теб мисли за жена си.
Миме bouquet

Накрая му каза на Кемо- за три часа дали ще може да спаси всички, които обича?

# 56
А относно Зезе и Емир-нема се учудя ич.Такова тъпо парче, че колко и трябва-кат и каже две мили думи и бикините и сами ще паднат Joy Joy Joy Joy...ма моа ме изненада Joy Joy Joyи да го пореже лекичко Joy Joy Joyма сакаш клоня към първото Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy ма и на Емко гащите му падат като я гледа Joy

# 57
Миме bouquet

Може я  Mr. Green той е бонд Джеймс бонд Naughty Емир да си зададе тоя въпрос Laughing макар че той никой не обича Laughing

# 58
Миме bouquet

И пак заплашва Нихан с Кемо Mr. Green Кемал ще гори всяка минута, която не се държи далече от тебе Mr. Green

# 59
Миме bouquet

И пак заплашва Нихан с Кемо Mr. Green Кемал ще гори всяка минута, която не се държи далече от тебе Mr. Green
Чак мен ма стресна Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт