Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~86~

• 29 152
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
Аз в момента гледам сериала на руски .Друго си е с превод , макар, че  и аз съм полиглотка като вас и доста разбрах снощи . newsm78Та искам да кажа , че тази Бану има много по=хубави любовни сцени , а Ниханче си е залепила устата за Кемо като чавка. .Хилял е за убиване , защо ни мъчи така ? #2gunfire
Туй от превода ли го разбра Mr. Green

Явно от превода ми се е подобрило зрението ...
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 706
Добро утро поспаланки Hug Hug Hug Снощи е имало час по немски Mr. Green голяма веселба  Laughing Хубав ден ви желая изпълнен само с положителни емоции Hug Heart Eyes Аз днес пак съм на изпит и за това ще ви нагледам пак следобяд дано да има и фрагче дотогава Hug

# 707
Добро утро, сладуранки  Hug Hug Hug Хубав ден на всички  Peace

Heart Eyes

Прочетох в темата за турските красавци, една колежка беше се изказала неподготвена, че Кадир бил цитирам "и чак неприятно елементарен и незрял"...  Whistling
по-голЕма смешка не бях чела скоро  Sunglasses

# 708

Heart Eyes

Прочетох в темата за турските красавци, една колежка беше се изказала неподготвена, че Кадир бил цитирам "и чак неприятно елементарен и незрял"...  Whistling

Привет! И що...защото се ядоса на Бу, че говори простотии...сигурно. За изказването на Бу говоря преди началото на Крарата...

# 709
  • София
Добро утро на всички момичета  Hug
Макар и дъждовен ден нека да ви върви по вода  Heart Eyes
Еви тази фенка как разбра колко е зрял Кадир - личен контакт ли направи че го прецени
чудя им се на такива ами гласувай си там за този който ти харесва без коментари защото тя не ги познава лично и не се знае дали нейният "красавец" е зрял и колко е сериозен  Mr. Green

# 710
Хилоууу,хилоу  Hug Hug Hug
Не пиша мн напоследък,ама ви чета от-до  Mr. Green

Скрит текст:
Добро утро, сладуранки  Hug Hug Hug Хубав ден на всички  Peace

Heart Eyes

Прочетох в темата за турските красавци, една колежка беше се изказала неподготвена, че Кадир бил цитирам "и чак неприятно елементарен и незрял"...  Whistling
по-голЕма смешка не бях чела скоро  Sunglasses
Тоз коментар съм го пропуснала,хем и там шпионирам,ама то .... Sick... хубаво,че Буболин води,че ако беше красавецът Халит  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 711
  • near Sofia, Bulgaria
Günaydın  Hug
Не мога да се включа, много слаб нет, че съм на работа  ooooh!
С тия теми за красавци голям смях  Mr. Green Някои го взеха за личен въпрос, все едно живота им зависи от тая класация  Whistling И се появиха такива с по 2-3 публикации...  Stop Ама нейсе, щом деде Халит им е толко УбаФ...  Rolling Eyes

# 712
Здравейте,
за разведряване, нашето гардже си е най

# 713
  • близо до брега на морето
Günaydın  Hug
Не мога да се включа, много слаб нет, че съм на работа  ooooh!
С тия теми за красавци голям смях  Mr. Green Някои го взеха за личен въпрос, все едно живота им зависи от тая класация  Whistling И се появиха такива с по 2-3 публикации...  :stop: Ама нейсе, щом деде Халит им е толко УбаФ...  Rolling Eyes
Що не пък-не виждам нищо лошо в това-всеки си има мнение Peace и за съжаление не е уважавано от околните.Дали е той или някой друг-темата не ми допада ич.Борба на характери стана Laughing-видиш ли ще се скубят едва ли не Mr. Green
А сега привет Hug Hug Hug
За пореден път се убедих,че наистина трябва да се внимава къде пишеш Mr. Green-намерила съм точното място и съм рахат Peace в темите в които пиша Wink
Никой не може да промени мнението ми Mr. Green-ма не ми се спори с вятърни мелници Wink-къде ги чукаш,пък де се пукат Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 11 мар 2016, 12:05 от ludetina ulusoy

# 714
Günaydın  Hug
Не мога да се включа, много слаб нет, че съм на работа  ooooh!
С тия теми за красавци голям смях  Mr. Green Някои го взеха за личен въпрос, все едно живота им зависи от тая класация  Whistling И се появиха такива с по 2-3 публикации...  :stop: Ама нейсе, щом деде Халит им е толко УбаФ..Rolling Eyes
Що не пък-не виждам нищо лошо в това-всеки си има мнение Peace и за съжаление не е уважавано от околните.Дали е той или някой друг-темата не ми допада ич.Борба на характери стана Laughing-видиш ли ще се скубят едва ли не Mr. Green
Кат се вземат на сериозно и кат налагат мненията си, да се скубят Laughing бана не ми е-кой е в 3-ката на тази класация hahaha то красотата всеки си я вижда през неговите очи Laughing

Привет, прекрасни Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 715
Günaydın  Hug
Не мога да се включа, много слаб нет, че съм на работа  ooooh!
С тия теми за красавци голям смях  Mr. Green Някои го взеха за личен въпрос, все едно живота им зависи от тая класация  Whistling И се появиха такива с по 2-3 публикации...  Stop Ама нейсе, щом деде Халит им е толко УбаФ...  Rolling Eyes
За пореден път се убедих,че наистина трябва да се внимава къде пишеш Mr. Green-намерила съм точното място и съм рахат Peace в темите в които пиша Wink
Никой не може да промени мнението ми Mr. Green-ма не ми се спори с вятърни мелници Wink-къде ги чукаш,пък де се пукат Rolling Eyes
и аз съм тъй  Whistling тук ми допада флората и фауната и най-вече, че никой не се взема на сериозно  Whistling
пък и с двигателната култура сте добре... абе айлавям ви всичките  Mr. Green Heart Eyes

Поли  Hug Heart Eyes много хубаво Неслиханче, благодаря  bouquet

Терзи  Hug Heart Eyes Линде  Hug Heart Eyes Ани  Hug Heart Eyes Гале  Hug Heart Eyes Миме  Hug Heart Eyes Васе  Hug Heart Eyes  
мммм, какви сте ми Убавици  Crazy

# 716
Здравейте ! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug От сутринта сам влязла , ама чак сега намерих време да ви изчета и поздравя - много работа днес както всеки петък  Cry Rolling Eyes Naughty

# 717
  • Бургас

Heart Eyes

И аз мислех да и отговоря подобаващо, но видях, че темата е на 50 страница.
Нооо.... Да си имаме уважението!!!!!

# 718
  • близо до брега на морето
Еви Heart Eyes Hug а такаааа-пък и тук не ми барат ашкъмите Joy Joy Joyпък те са боооол....
Васе Heart Eyes Hugайне ойле-бана не Joy Joy Joy
Филипинче Heart Eyes Hug мен нещо май ме гепи пролетната умара Joy Joyтя ако питаш мен ,не ме е пускала Joy Joy Joy

# 719
Еви Heart Eyes Hug а такаааа-пък и тук не ми барат ашкъмите Joy Joy Joyпък те са боооол....
Васе Heart Eyes Hugайне ойле-бана не Joy Joy Joy
Филипинче Heart Eyes Hug мен нещо май ме гепи пролетната умара Joy Joyтя ако питаш мен ,не ме е пускала Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy ем, голямо ти сърцето, има място за всички Laughing

Миме Hug Heart EyesЕве Hug Heart EyesФилипа Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт