Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~86~

• 29 239
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Според мен няма да приеме нишана Peace

# 586
  • near Sofia, Bulgaria
Вай бе-каква постъпка Crossing Arms...Асуто нямаше да направи нещо подобно никога.Не моа стъпи и на малкия пръст на Нихан Peace
Peace Абсолютно!

# 587
Ще му даде ли сърцето на Кемал да предаде брат си

Тц!  Peace

# 588
Значи Ниханче направо ме съсипа тая серия Cry Cry Cry нещо карата ми дойде в повече Sad Според мен годеж ще има,че даже може и сватба ooooh!Този епизод ми беше преломен за два героя Емир досега някакси не можех да го мразя,но вече прекали #2gunfire Зезе всякаква може да е ама му върти очи и го изкарва извън нерви и това ми харесва Laughing
Забравих тези пък как можаха да ни копират Фатиха какви са тия фрази аааа такива да ги нямаме Naughty Mr. Green

# 589
  • София
Ще му даде ли сърцето на Кемал да предаде брат си

Тц!  Peace
И аз така си мисля  Naughty

# 590
Асуто да не вземе да стане приятелка на Нихан .Каква постъпка , какъв характер- за това толкова много е обичана , и то от двама различни като деня и нощта мъже ( но все пак силни и двамата по своему ).
А Кемал защо не остави абито сам да се предаде .Защо той ще раздава правосъдие ?Нито е засегнат, нито е свидетел ...

# 591
... майкоУууу тая налетя  kiss
#Crazy #Crazy #Crazy кой бе  Shocked
И аз само ви чета от тела... Confused

Бе тук саде мъжки майки ли сме? Кодъни йок му-да си търся снаха Joy Joy Joyпоне със сватята да съм иии Joy Joy Joy
  еветтт,и аз съм от тях и то с две парчета  Mr. Green кадъни няма,ама внучки има  Whistling Whistling и те хубави моми ще станат  Flutter Flutter Flutter
А пък и аз съм от мъжките майки - едно парче .Години ме беше яд , че не се роди женско . Sad

# 592
И аз си мисля,че няма да го предаде.Мъчно ми стана накрая като се прегръщаха и плачеха двамата братя.Емир е ......  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ох как неискам да се стига до годеж и сватба,но трябва да има драма Simple Smile
И аз трябва да науча турският,че нищо не схващам или по-добре руският,че те бързо превеждат и то доста сериали  ooooh!
Благодаря за подкрепата ви  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Скрит текст:
Не е тука да пиша за своите драми,но просто ми беше супер зле....В един момент човек неиздържа на всичко и избухва Sad

# 593
  • София
И аз си мисля,че няма да го предаде.Мъчно ми стана накрая като се прегръщаха и плачеха двамата братя.Емир е ......  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ох как неискам да се стига до годеж и сватба,но трябва да има драма Simple Smile
И аз трябва да науча турският,че нищо не схващам или по-добре руският,че те бързо превеждат и то доста сериали  ooooh!
Скрит текст:
Не е тука да пиша за своите драми,но просто ми беше супер зле....В един момент човек неиздържа на всичко и избухва Sad

Кларинка когато ти е много тежко изплачи си болката и така поне малко ще ти олекне  Hug

# 594
Оф аз не съм в час ooooh! мислех че отива да казва Да на Асу Laughing

Е нема как да предаде брат си Peace

# 595
Еееее, тия вече станаха груби с тия реклами  Whistling Whistling Whistling

не ги търпявам повече...  Naughty

Лека ви...

# 596
Нихан какво каза на Асу? беше много тъжно

# 597
Скрит текст:

Кларинка когато ти е много тежко изплачи си болката и така поне малко ще ти олекне  Hug
Така и правя.Имам си дневник и там пиша всичко Peace
Сякаш Асу се натъжи като видя Нихан да плаче.Дано да каже на Кемал,че го оставя на мира и даже да им помогне да се съберат с Нихан.Ех мечти......... Whistling

# 598
Аз нищо не разбрах Laughing ше чакам превода Laughing

# 599
Попита я много ли обича Кемал. Преди години и се наложило да направи избор, който направил Кемал нещастен. И досега го правела, и семейството му също.

"Направи Кемал много щастлив, защото аз не можах"

с две думи, отстъпи и Кемо  #2gunfire

Клари  Hug Heart Eyes гушам те, мъник  Hug

Общи условия

Активация на акаунт