По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 5

• 47 305
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
А относно моите левкоцити док не направи никакъв коментар Sad Каза само при Еленчев да си запиша час за колпоскопия и той щял да прецени трябва ли нова цитонамазка(моята не я правих при тях). Тя ми е 2-ра група, защо пък колпоскопия? Не мога да хвана логиката newsm78
5-6 левкоцити много ли са, че да ми препоръчват изследвания за плазми, хламидии и ЧПВ?
Електра, не са много, моите са обилни, но няма препоръка за изследвания. Съвсем се обърках...

# 256
Нанчита, не направих забележка, защото се притесних, не знам дали ти се е случвало да ти сменят три спекулума, да не могат да фиксират матката, за да намерят канал в ретро верзио.Травматизиращо е и ми идваше да изтичам гола в коридора. Embarassed

# 257
Дано не ми се случи, предполагам, че е супер неприятно.
Но за такива неща не трябва да мълчим, защото плащаме със здравето си за тях. Тези санитарки цял ден вървят нагоре надолу из отделенията и ги виждам да си излизат с калцуните, да ходят из кабинетите на първи етаж и после пак нагоре към отделенията със същите калцуни....

# 258
Не мога да кажа нищо.
И на санитарката и дойде изневиделица да трябва да търси и подава спекулуми на акушерката.
Тя познава ли кой спекулум какъв е?
Ако се оплача ще излязат виновни акушерката и санитарката. А не  е така.Някой над тях е.

# 259
Хаха, и аз не мислех че "профита" могат да объркат нещо, ама ето... засега няма да коментирам, но ако получа отново отказ ще се разчуе Twisted Evil Иначе заведението е бургаШкото...Бях чела, че за нищо не стават, ама си мислех, че едни документи поне могат да подготвят да не се разкарваме... уж да е наблизо и по-бързо да стане... няма да започвам, че ще подпаля пак джапанките #2gunfire

# 260
Като не могат да ги подготвят, знаят ли колко други клиники могат и искат да ги подготвят?
Че мамите по фонда дори имат малък приоритет, като пациентки,заради сроковете, в които трябва да се вместят.
Я, ги смени, поне с по свястна клиника.

# 261
Лейди, то щом Бургас ти е близо, Стара Загора също няма да ти е далеч. По-добре отиди при Стефанов, със сигурност е по-добър от онези "велики светила"

# 262
То е ясно, че ще ги сменя - никога не съм имала намерение да правя опит при тях (особено като им видях "светилото") Но реших да си спестя ходенето насам-натам поне за документите...  Sick

# 263
Хайде, лейди, ще те заведа за поне един преглед при Стефанов, пък ако се харесате, ще идваш по - често в града ни. Mr. Green

# 264
Рости, ти при Стефанов ли си сега?

# 265
Рости, ти при Стефанов ли си сега?
Аха, само да излекувам гадините и ще видим какви ще ги свършим.?

# 266
Ехааа, супер!

# 267
В коя клиника е този Стефанов? И аз съм чувала лоши отзиви за ин витро центъра в Бургас.

Как избрахте "вашата" клиника и "вашия" лекар?

# 268
В неговата си в Стара загора Simple Smile

# 269
Още не съм ги научила кой кой е Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт