Красивите турски актьори 2 (Номинационна Тема)

• 62 706
  • 779
  •   1
Отговори
# 630

PS Колкото и да спамите в темата та да свърши по бързо няма да намалите феновете на Халит.
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 631
При цялото ми уважение към Халит като актьор и любимият ми сериал 1001 нощи  Thinking трудно може да мине за най-красив вече, а той и никога не е бил  Peace Страхотна харизма, невероятни очи, но при тая конкуренция, чак най-красив   Mr. Green

# 632
  • София
При цялото ми уважение към Халит като актьор и любимият ми сериал 1001 нощи  Thinking трудно може да мине за най-красив вече, а той и никога не е бил  Peace Страхотна харизма, невероятни очи, но при тая конкуренция, чак най-красив   Mr. Green
В група 40+ няма конкуренция Grinning  или поне не голяма Grinning

# 633
При цялото ми уважение към Халит като актьор и любимият ми сериал 1001 нощи  Thinking трудно може да мине за най-красив вече, а той и никога не е бил  Peace Страхотна харизма, невероятни очи, но при тая конкуренция, чак най-красив   Mr. Green
В група 40+ няма конкуренция Grinning  или поне не голяма Grinning
Е тогава да ги разделяме и на години  Joy Сложи си ръка на сърце и го сравни по красота с Бурак, с Баръш, с Къванч ...и т.н. не говорим за талант, а за красота  Peace

# 634
При цялото ми уважение към Халит като актьор и любимият ми сериал 1001 нощи  Thinking трудно може да мине за най-красив вече, а той и никога не е бил  Peace Страхотна харизма, невероятни очи, но при тая конкуренция, чак най-красив   Mr. Green
В група 40+ няма конкуренция Grinning  или поне не голяма Grinning
Ми да, да се направи тема за старата школа и ще го уважим  Mr. Green

# 635

Joy Joy Joy абладжим ти нЕмаш сърце  Joy Joy Joy

аааа Бу той нема вече живи съученици хаха каква конкуренция чакаш  Joy Joy Joy Joy

# 636
  • София
Кротнете се, бе! Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 637
  • София
Ееее  в 40 + има хубавци...
Нежо, Мете  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 638
# 639
Ееее  в 40 + има хубавци...
Нежо, Мете  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Аййй...малко ни се разминават вкусовете  Hug Мете ми е любимец, но е далеч от красотата  Peace

# 640
  • София
Тинче не ни бий много дур!!! Grinning
Тук не сме си показали най-високата скорост на писане и изписване на тема Grinning я ни подхвърли една снимчица на ЕлБар зад кадър гушнати да видиш Grinning Grinning Grinning

Pro  -Мете принципно не е много моя тип, обаче ми е страшно хубав, особено в периода на Времето и Кайъп ми беше голяма тръпка

# 641
елеее недей,че няма да може да свари само да копира темата за нова  hahaha hahaha hahaha

ай вече верно да се изнесеме оттатък  Mr. Green
ма то така,кат се събереме стари познайници и гледай какво става  hahaha отдел Клюкарки  hahaha hahaha

# 642
  • София
Майко мила:

Общ брой гласове: 234

Shocked Shocked Shocked Shocked

# 643
  • София
Майко мила:

Общ брой гласове: 234

Shocked Shocked Shocked Shocked
Ако пуснеш анти тема форума ще блокира  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 644