KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - ВСИЧКО ЗА СЕРИАЛА И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО - ТЕМА 74

• 52 659
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Даже може и рекламата за КИП да му е повлияла. Горе-долу в стила на рекламираните тогава облекла се носи и днес.

Е, той все пак стартира кариерата си като манекен на облекльо ( запасано  hahaha) но мисля и в интервю, че беше казал, че  дрехите на КИП са му допаднали изключително много и има участие в тяхното създаване  Peace
Най вероятно продължават да го обличат  bowuu

Поздравления за това Деси  Hug bouquet всеки път като го гледам клипа получавам сърцетуп

Laughing Laughing Laughing
Ох, на мен ми се ускорява пулса с едно друго скандално клипче на същата Деси

# 421
Въпросът е не само в облекльо му.  Wink Въпросът е в това как му стои.  bowuu Батю е куклю!  bowuu  Heart Eyes

Глей само как влиза в затвора!?  Flutter Лошо мий!

# 422
Въпросът е не само в облекльо му.  Wink Въпросът е в това как му стои.  bowuu Батю е куклю!  bowuu  Heart Eyes

Анджак  Peace това не се придобива - или го имаш или го нямаш  Grinning Grinning Grinning

Токлова чист и спретнат обущар не бях виждала  Joy

hahaha

# 423
2016 Kadir İnanır versiyonu✒❤   Laughing

Юрдаер Окур режисьор-постановчик и актьор в спектакъла Yastik adam. В пиесата играе и Дениз Хамзаолу ( Бюлент в КД)

Фунда на демонстрация на театралните актьори  Heart Eyes

# 424
  • Варна
Много сте се отпуснали!!! Кви са тия припадъци?! Май месец сме сватбарки, няма да се отпускаме.
Предлагам за стягане на редиците да изкараме по един ред с мотиката, за да влезем във форма и в официалните рокли, че не остана, ей!

# 425
Много сте се отпуснали!!! Кви са тия припадъци?! Май месец сме сватбарки, няма да се отпускаме.
Предлагам за стягане на редиците да изкараме по един ред с мотиката, за да влезем във форма и в официалните рокли, че не остана, ей!

Joy Да бе да! Йенгето ще я возят с джипа към Джихангир, пък на нас мотика  Wink hahaha hahaha hahaha

https://gecce.com/haber-sinem-kobal-kenan-imirzalioglunun-arabasiyla-geziyor

По-руса ли ми се вижда  Thinking или е от светкавиците  photo

# 426
Може да пробва нови нюанси на русото преди сватбата.  Flutter Wink Grinning

# 427
Отново голяма човешка трагедия с много невинни жертви, жени и деца.
http://www.dnevnik.bg/sviat/2016/03/27/2731213_nad_50_dushi_zagi … vena/?ref=miniurl

Карадайъ има много пакистански почитатели.  Hug
Избрах колаж от тяхната страница  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 428
# 429
Здравейте по нощите HugБлагодарско за споделеното bouquetНемога да Ви пропусна HugПрекрасна е Берги Heart Eyesкакто винаги....
Косе Hugмного хубаво колажче,нооо отново лоши новини ooooh!ужасяващо е всичко това..Мир на душата на Всички невини жертви Praynig Sad

# 430
Добро утро!

Берг: " Винаги съм си мечтала да пея, но никога не съм имала смелостта да направя албум. Когато Айкут Гюрел ми представи идеята си, виждайки и себе си като част от нея, се почувствах като човек, който върви след една своя мечта. Бях свикнала с начина, по който Сезен Аксу изпълнява песните и най-голямото ми притеснение беше дали ще успея да им дам своя интерпретация. Духът на песните, емоцията, която носят са толкова хубави, че се опитах да ги изпея, както ги чувствам вътре в себе си. Надявам се да оставят приятно усещане във всички, които ги чуят."

Приходите от продажбите на албума ще отидат за фондация Tomurcuk

Последна редакция: пн, 28 мар 2016, 07:36 от varna_2

# 431
Добро утро!  Hug

Започваме седмицата с прекрасни новини и снимки,

дано така да ни върви.  Grinning

Още две усмивки и пожелания за хубав ден.  Grinning

# 432
                                                                    Привет! wavey

Успешна нова седмица!

Много пролетно настроение и много усмивки! Grinning Heart Eyes
                                        Слънчев понеделник с прекрасната Берг! Heart Eyes Hug

Последна редакция: пн, 28 мар 2016, 10:25 от HELEN60

# 433
Добър ден и хубава седмица! Hug Hug Hug

Цитат

Голяма красота в темата! Много хубава фотосесия на Берг!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 434
Ето и изгората на батьо.Сладуранка e.[/b]

.
Скрит текст:
Oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile 14 Mayıs'ta Cunda Adası'nda, nikah masasına oturacak olan Sinem Kobal, Nişantaşı'nda görüntülendi.

Последна редакция: пн, 28 мар 2016, 12:03 от nadejda2639

Общи условия

Активация на акаунт