KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - ВСИЧКО ЗА СЕРИАЛА И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО - ТЕМА 74

• 52 636
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Кака ви Лейла, ако не живееше в Турция, я виждах в някое по-хард списание.  Joy И на тази сесия се е поразголила.

...................

Да пусна и моите хора. Малко по-големичка снимката, на която не се разбира Бергюша целува ли, стиска ли Алито.  Grinning Grinning Grinning

Наде, thanks.   Heart Eyes Heart Eyes

# 511
събираш ми границите с такива мисли още от сутринта.  Crazy Crazy Crazy Crazy

Чаатай идва! Не го изпускайте!Joy Joy Joy

Ето бе сестро  Hug има място по средата  Wink ще оставим Мехмет Гюнсюр, че много го харесвам  Heart Eyes пък режисьора ще го пратим на мястото му - зад камерата  hahaha hahaha hahaha
Аз пак да попитам,като невежа.Тия тримата снимат ли се в момента някой филм,или са се снимани просто така?! newsm78

# 512

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Имам си аз две много любими снимки на Ергенчови.  Peace

Едната е от миналата година. Снимката, която пусна Сема на годишнината им. Двамата вперили поглед в една посока.

И другата, мисля, че тези дни пак беше пускана... на Сладуша и Халит от някаква сватба. Тя и той седнали на маса, с усмивки вперени във фотото.  Peace

ПП. Сега ще ги потърся  Peace ама нЪл не съм добра като косева откъм снимков матрял... малко по-бавно   Laughing

Скрит текст:
събираш ми границите с такива мисли още от сутринта.  Crazy Crazy Crazy Crazy

Ето бе сестро  Hug има място по средата  Wink ще оставим Мехмет Гюнсюр, че много го харесвам  Heart Eyes пък режисьора ще го пратим на мястото му - зад камерата  hahaha hahaha hahaha
Аз пак да попитам,като невежа.Тия тримата снимат ли се в момента някой филм,или са се снимани просто така?! newsm78

Привет, Varynia!  Hug

Снимката е направен в Рим. Беше във връзка с фестивала на турското кино там или нещо подобно и организирано от мъжа с босата глава. Направена е просто така, не са се снимали никога заедно във филм.

# 513
Жената, пуснала снимката е написала:

"Много съм щастлива, че имах възможност да участвам в проекта на Бергюзар Корел в подкрепа на борбата срещу рака на гърдата и да подаря надежда на хиляди жени. Благодаря ти за сърдечността, непосредствеността, топлината и за подкрепата, която оказваш на всички нас."

# 514

Имам си аз две много любими снимки на Ергенчови.  Peace

Едната е от миналата година. Снимката, която пусна Сема на годишнината им. Двамата вперили поглед в една посока.

И другата, мисля, че тези дни пак беше пускана... на Сладуша и Халит от някаква сватба. Тя и той седнали на маса, с усмивки вперени във фотото.  Peace

ПП. Сега ще ги потърся  Peace ама нЪл не съм добра като косева откъм снимков матрял... малко по-бавно   Laughing

Скрит текст:
събираш ми границите с такива мисли още от сутринта.  Crazy Crazy Crazy Crazy

Ето бе сестро  Hug има място по средата  Wink ще оставим Мехмет Гюнсюр, че много го харесвам  Heart Eyes пък режисьора ще го пратим на мястото му - зад камерата  hahaha hahaha hahaha

Привет, Varynia!  Hug

Снимката е направен в Рим. Беше във връзка с фестивала на турското кино там или нещо подобно и организирано от мъжа с босата глава. Направена е просто така, не са се снимали никога заедно във филм.
Аха,благодаря!Аз пък се въодушевих,че снимат заедно,зарадвах се. bouquet

# 515
                                                      Привет! Hug Hug

Да ви пожелая прекрасен и усмихнат последен ден на март,
                                   с една любима снимка на Георгиева! Grinning Hug Heart Eyes
                  Момичета, благодаря за всички новини, снимки и преводи!  smile3525 love001

Последна редакция: чт, 31 мар 2016, 13:52 от HELEN60

# 516
                                                     Привет! Hug Hug

Да ви пожелая прекрасен и усмихнат последен ден на март,
                                   с една любима снимка на Георгиева! Grinning Hug Heart Eyes
                  Момичета, благодаря за всички новини, снимки и преводи!  smile3525 love001

Ето ги, бе, ето ги!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Лени  Hug bouquet

# 517
Алито пак се е скрило, милото.  Hug

Берг, Халит и Али са обядвали в рибен ресторант в Арнавуткьой. Али се е скрил зад майка си, за да избегне репортерите. Халит е останал да говори с тях, за да успеят Али и Берг да се изтеглят.

Халит: Приятели, знаете, че Али от бебе не обича камерите, затова ще ви бъда благодарен, ако не го снимате.

В това време минала една възрастна жена и се обърнала към Халит с думите: "Синко, много те обичам".

Предполагам, че е жената, която се е снимала с него.

# 518

11 март 2016

И една хубава нова снимка на Джансу

Последна редакция: чт, 31 мар 2016, 17:14 от varna_2

# 519
Варничка , много хубави снимки  Heart Eyes благодаря  bouquet

Малко творчество от феновете  Joy Joy Joy

# 520

Берг в рекламния спот на кампанията "Заедно сме по-силни"

https://www.facebook.com/235048679891917/videos/1084870338243076/

# 521

И една добронамерена шегичка за изкуствения тен  Wink Joy

# 522
Koсе, прекрасни са последните снимки на Берги.  Heart Eyes

Много им се радвам на Ергенчови когато са заедно,

ама Алито е като възпитаник на Кенан бей  Joy , види ли репортери

и чок зор докато се скрие.

Иначе е много изобретателен.  Grinning

Да ви припомня ли как им се изплъзва, според ситуацията. Grinning

# 523
# 524
Добро утро!   Hug

Репортаж с Халит, Берг и Али

От 1.00

http://www.tvarsivi.com/ucankus-01-04-2016-3986936y.html

Халит Ергенч осигури прикритие за  сина си

Срещаме Халит Ергенч, който обядва в Арнавуткьой със сина си и съпругата си Бергюзар Корел.

БК с духовита реплика ни дава да разберем, че няма да отговаря на въпроси и предоставя думата на съпруга си Халит Ергенч.

Берг: Аз вчера говорих много, запълних си полагаемото ми се време , нека днес  продължи господин Халит . Вие си приказвайте, Али е с нас, той малко се изнервя.

След тези думи Халит Ергенч казва следното.

Халит: Ти мини от другата страна, сине. Мини отдясно.  Не снимайте, не снимайте. Той не иска. Казва: „Бабаджъм, не искам да ме снимат“. Затова ви моля. Не искаме да го принуждаваме да прави неща, които не желае. Не му харесва да се вижда по телевизията. И е прав. От бебе се опитва да свикне с вас, но за него нещата не стоят така, както за нас. Затова не му харесва да го снимат.

Репортер: Иска ли нещо друго от вас Али, освен да не бъде сниман.

Халит: Той е като всяко друго дете. Иска и прави това, което искат и правят и другите деца.

Чухте ли албума на госпожа Бергюзар?

Халит: Може ли да не го чуя? Няколко пъти го изслушах. Много ми хареса. Добре се е получило.

Искате ли да направите общ албум?

Халит: Защо не? Може би и това ще стане. Ще видим.. Възможно е, ние обичаме да пеем.

Да поговорим малко за работа. Удължили сте си брадата. Нов проект ли е причината?

Халит: Не, за удоволствие. Така ми е удобно.

Халит Ергенч казва, че разглежда получените предложения за участие в различни проекти.

Халит: Чета сценарии, разглеждам предложения.

В края на интервюто ни една почитателка на господин Халит се приближава към нас и казва, че иска да се снима с него. Господин Халит отива за снимка, за да не обиди жената.

Халит: Как сте, хубава госпожо?

Жена: Аз съм Ви гледала по телевизията. Дойдох от Анкара да пообиколя града и виж какъв късмет, видях Вас. Ах, синко, дай да ти стисна ръката. Машаллах, машаллах!

Ще преведа и коментара на водещите в студиото след репортажа.

Бирсен: Халит Ергенч си е удължил брадата...
Елиф: Разхубавил се е . С още по-подчертана харизма е. Той винаги е бил красив и харизматичен, но има някаква нова, хубава енергия около него. Не съм го виждала скоро такъв. Може би удължената брада му придава такова излъчване.

Бирсен: Говореше се, че приел участие в 1918 Измир, но преди няколко дни той отрече да е подписвал договор. Знам, че вече се оглеждат местата, където ще се снима сериалът „Шампион“. Хората там говорят, че Халит Ергенч ще участва. Мисля, че брадата е заради нов проект, но докато не се финализират нещата Халит няма да каже нищо. Той все пак е голямо име, ще изчака до последния момент, докато не бъде сложен подпис няма да обяви нищо.

Елиф: Разбира се, разбира се...

Бирсен:  Бергюзар Корел вчера представи проект в подкрепа на борбата срещу рака на гърдата. Затова казва, че много е говорила пред камерите.

Елиф: Нарече го „господин Халит“. Едно време така жените засвидетелстваха уважение към съпрузите си. Между другото Халит Ергенч има такова солидно излъчване, толкова авторитетно, с такъв маниер се обръща с молба към операторите да не снимат, че на тях им идва да се върнат откъдето са дошли. Говори с такава тежест, с такъв авторитет, толкова възпитано. Наистина ни липсва подобно отношение от страна на известните личности, искаме да го виждаме винаги. Все още има хора от шоу бизнеса, които ...например, онзи ден чух един да пита репортера: „Ти к’во работиш?“

Общи условия

Активация на акаунт