Стевия

• 15 855
  • 24
  •   1
Отговори
# 15
  • София
На сладост добре стават, но не бухват така както когато са със захар. Просто консистенцията е различна. За съжаление няма много преведени рецепти със стевия. Тези кексчета съм правила и станаха хубави
http://ellyganova.blogspot.bg/2011/06/blog-post.html

Банановият хляб също се получава.

# 16
  • София
От коя марка Стевия сложи в мъфините?

Ето тази
Добре се получиха на вкус, но слагах по малко и опитвах.

# 17
Добре де, там пише, че съотношението стевия – захар е 1:2.
Ако в рецептата има 1 чаша захар, тогава тя би трябвало да се замени с половин чаша стевия. Не е ли много?  newsm78

# 18
не е много, отровно много е  Rolling Eyes
изобщо няма да може да се яде

# 19
  • София
Съгласна съм, страшно много е, то този сладкиш освен, че няма да става за ядене, златен ще излезе  Laughing

# 20
Пробвала съм я. За мен е отвратителна. Да, има някаква сладост, но и някакъв горчив вкус.
Не мерси. Минах си на мед.

# 21
Използвам от няколко години течна стевия,която се продава на българския пазар.Употребявам във всякакви печива и кремове.Не ми горчи....предполагам съм уцелила дозата.

# 22
Използвам от няколко години течна стевия,която се продава на българския пазар.Употребявам във всякакви печива и кремове.Не ми горчи....предполагам съм уцелила дозата.
Аз такава не съм виждала. Откъде я купуваш?

# 23
Аз такава не съм виждала. Откъде я купуваш?

От Метро

# 24
Благодаря, ще потърся

Общи условия

Активация на акаунт