Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - Тема 12

• 62 016
  • 776
  •   1
Отговори
# 300
И аз, да се похваля с моите два бездимни месеца! smile3503

# 301
И аз, да се похваля с моите два бездимни месеца! smile3503
Честито! И още много по толкова да има! Simple Smile

# 302
Тук, май никой не пише вече Rolling Eyes.
Аз да ви кажа, споходиха ме семейни проблеми и няколко вечери си палвам по една ароматизирана цигарка. Много ми е кофти, че го правя, ама ми е голям кеф #Crazy
През деня изобщо не пуша и рядко се сещам, обаче вечер като остана сама и ми се допушва Blush
Дано, да не се подведа и пак, да ги подкарам ooooh!
Тези ароматизираните никога не съм ги харесвала. Останаха ми в една купа с джунджурии и досега не им обръщах внимание, обаче като ме напъна нервата и тъгата и ги мернах и ето на #2gunfire
Има ли някой, като мен да си е плавал някога докато ги е спирал и то с кеф?

# 303
Хихихи, мен вече след 5 месеца непушене мисълта за цигара ме кара да ми се доповръща Simple Smile

# 304
Vikcheto, не бъди много строга със себе си, но и се опитай да не се поддаваш отново на зависимостта. Не е чак толкова страшно, че си припалила, но не забравяй, че удоволствието е следствие от твоята пристрастеност и стреса, който си изпитала. Като начало засега поне не си позволявай да припалваш през деня и постепенно спри и вечерта.  Пожелавам ти проблемите ти скоро да се решат.  Hug

# 305
Ароматизираните и леките са голяма грешка, много лесно могат да ви подхлъзнат.
И аз прегреших, но с със силен тютюн, от който ми стана лошо.
Ако ви е хубаво не е на добре...

# 306
И аз съм на мнението на НСЧ. Аз така пропуших като начало.

# 307
Аз след 2 месеца тотално непушене, тези дни припалвам, естествено заради нерви в работата и други лични проблеми  #2gunfire Само че не ми е кеф да пуша, гадно ми е....по-скоро ми е никакво  ooooh! Смятам обаче от петък като почнат почивните дни пак да прекратя, че много ме е яд на себе си.  Blush

# 308
  • Стара Загора
момичета аз с такова припалване при голям стрес след 5 години непушене отново пропуших с пълна сила .
Много внимавайте. Naughtyнай-лошото сте го минали ,и сега отново ще трябва да се борите с зависимост.
Когато съм сама изобщо не се сещам за пушене ,но когато съм компания в която пушат до мен,ми пушу ми се и то много ,но не смея да посегна. Simple SmileНай-голям ад бяха първите 10 дена и не искам отново да ги минавам.

# 309
Вече две седмици не пуша и съм много щастлива.  Спрях ги от раз, без хапчета и лепенки. От много време  си мислех че трябва да ги спра. Пушех по-кутия на ден и дори не ми стигаха. Започнах да се чувствам зле, имах съцебиене, свиркане на гърдите, отпадналост. Определено се изкушавам да запаля , но имам воля и няма да се поддам. Прочетох и книгата на Кар ,една седмица след като ги спрях.  Всеки ден ви четях  се надъхвах да успея.

# 310
# 311
  • SF
Тук, май никой не пише вече Rolling Eyes.
Аз да ви кажа, споходиха ме семейни проблеми и няколко вечери си палвам по една ароматизирана цигарка. Много ми е кофти, че го правя, ама ми е голям кеф #Crazy
През деня изобщо не пуша и рядко се сещам, обаче вечер като остана сама и ми се допушва Blush
Дано, да не се подведа и пак, да ги подкарам ooooh!
Тези ароматизираните никога не съм ги харесвала. Останаха ми в една купа с джунджурии и досега не им обръщах внимание, обаче като ме напъна нервата и тъгата и ги мернах и ето на #2gunfire
Има ли някой, като мен да си е плавал някога докато ги е спирал и то с кеф?

Не пуша изобщо, нито една цигара, от края на ноември. Преди това бях калпав пушач - не пуша, не пуша, пък запаля и изпуша 10.
Днес бях на кафе с приятелка - тъмно, мрачно, вали, празници, които хич не са ми симпатични и са ми много скучни... И тя с кафето пушеше толкова сладко... И говореше толкова интересни неща... За първи път усетих, че искам да пуша с нея.
Размина ми, но ти признавам, че.... Не знам дали не съм на крачка...

# 312
И аз съм точно в този период - човекът до мен е страстен, ама страстен пушач. Отскоро се усетих, че гледам на пушенето му като на нещо много далечно то мен. По скоро - внимателно се заглеждам в промените по кожата му. Ами много е стряскащо. Ние не сме първи младоци и за това с чиста съвест мога да кажа - стре-си-рах се!

# 313
Как искам и аз да ги спра  Rolling Eyes но никак не ми се получава Sad опитвам вече няколко пъти и издържам няколко часа само  newsm78 и само за тях мисля, а после като си взема и запаля не ми харесват ама никак Sad Какво ще се правя не знам Sad

# 314
Продължавай да опитваш. Много сме успели на втори, трети или десети път. Тия опити със "запалих след няколко часа" дори не ги броя, такива сигурно съм имала 100. На мен ми помогнаха хапчета и книгата на Кар. Ще намериш своята рецепта, просто не спирай да опитваш различни варианти. Така мозъкът ти постепенно се учи да мрази цигарите и в един момент ще ти писне толкова сериозно, ще се ядосаш на себе си и ще успееш.

Общи условия

Активация на акаунт