Почивка на Малдивите /тема 2/

• 133 303
  • 751
  •   1
Отговори
# 360
Camelita не ми искат паспорт Катарците. Единствено следя за правилното изписване на имената по паспорт.Загледах датите, за които искаш да пътуваш и те предупреждавам, че това са най-дъждовните месеци. Рискуваш да вали нон стоп.

Аз да се похваля, че след чакане повече от месец за промоция най-накрая се сдобих с билети и резервация за хотел. Heart Eyes Не са ми много промоционални билетите, но който не мисли навреме така е. Нямам търпение вече, а имам повече от месец..

# 361
  • София
И аз така знам, че до април, най-късно юни се ходи на Малдивите.
Много дъждове и насекоми има после. По-неспокойна е водата. Т.е. всякакви мероприятия като дайвинг и шноркелинг ще са по-възпрепятствани.

Заради неспокойната вода ни се оскъпи и трансфера на връщане. Когато океана е неспокоен, има по-голямо вълнение, което около крайбрежието се увеличава и правителството им забранява излизането в морето/океана, поради мерки за сигурност.
Това именно се случи при нас в деня на минаването ни. По план трябваше да се трансферираме от Дигура до Мале със същата скоростна лодка, с която дойдохме. Но се наложи да ни извозват с лодка до о. Маамигили и от там с местен полет да се придвижим до Мале, което си беше един непредвиден разход ooooh!. Цената на 17 минутият полет до Мале струваше 150 долара еднопосочно на човек. За сравнение трансфер с лодката е 50 долара.

# 362
Kophe, че кой месец си била

# 363
Camelita не ми искат паспорт Катарците. Единствено следя за правилното изписване на имената по паспорт.Загледах датите, за които искаш да пътуваш и те предупреждавам, че това са най-дъждовните месеци. Рискуваш да вали нон стоп.

Аз да се похваля, че след чакане повече от месец за промоция най-накрая се сдобих с билети и резервация за хотел. Heart Eyes Не са ми много промоционални билетите, но който не мисли навреме така е. Нямам търпение вече, а имам повече от месец..
кога пътуваш и на кой ресорт си

# 364
За съжаление това е времето, в което можем да отидем на сватбено пътешествие. Умувахме го много и не открихме друга подобна дестинация, която да е подходяща за края на юли. Четохме и коментари на хора, посетили Малдивите юли, които пишат, че почти не е валяло.

# 365
  • София
Сега. Февруари. Писах по-нагоре в темата. 8-19.02.2017 Peace

# 366
Какви камери/фотоапарати ползвате за подводно снимане (ако използвате)? Досега не съм ползвала, то не съм и практикувала шнорхелинг досега, но за Малдивите се замислям  newsm78

# 367
go pro тази ползваме ние

# 368
Сега. Февруари. Писах по-нагоре в темата. 8-19.02.2017 Peace
прочетох го, но понеже сте ходили февруари, се изненадах от времето. Аз съм в началото на април за 16 дни и ще споделя мнение  и всичко свързано  с този период от годината Wink Sunglasses

# 369
Natali от края на април на Olhuveli - на този остров ни е за втори път, като цяло за 3-ти.
Под водата снимаме с GO pro 3, но аз съм фотограф и не съм доволна от качеството и възможностите на камерата ( професионално изкривяване) В същото време не съм и кой знае каква гмуркачка та да треперя на хубава камера под водата. Все пак да снимаш клипче за спомен с прилично качество става.

Camelita За сватбеното пътеществие през нашето лято препоръчвам Занзибар Wink А че времето не е Ок знам от близък местен приятел. Може да имаш късмет, но може да вали и седмица без да спре.

# 370

Camelita За сватбеното пътеществие през нашето лято препоръчвам Занзибар Wink А че времето не е Ок знам от близък местен приятел. Може да имаш късмет, но може да вали и седмица без да спре.
[/quote]

Обмисляхе Занзибар-това беше първото, за което започнахме да четем, но разбрахме, че лятото не е подходящо.
Още не сме купили билети, ако някой има по-добри предложения с дестинации, подходящи за периода, с подобен бюджет, ще съм благодарна да сподели.

# 371
Аз въобще не разбирам смисъла лятото да се ходи толкова надалеч и на топло. Нали и у нас и наблизо си е топло също?

# 372
Аз въобще не разбирам смисъла лятото да се ходи толкова надалеч и на топло. Нали и у нас и наблизо си е топло също?
Така е, но ми се иска сватбеното пътешествие да е нещо по-различно от Европа, където сме пътували много.

# 373
Camelita в грешка си. Занзибар има два сухи сезона от януари до март включително и от юни до август включително.
Друго, което се сещам за лятото е Бали, но на мен хич не ми е бийч дестинация.

# 374
Отидете в Исландия.. Peace

Общи условия

Активация на акаунт