Почивка на Малдивите /тема 2/

• 133 224
  • 751
  •   1
Отговори
# 480
Привет от мен! С моят мъж плануваме почивка на Малдивите началото на Юни - следсватбено пътешествие. Може ли някой да ми даде координати на Вили Огнянова? Благодаря предварително Simple Smile  Ние чрез Боокинг сме набелязали 3 местенца за настаняване, но искаме да видим оферти от Вили Огнянова. Въпреки това, ако някой има лични отзиви за някое от 3тв местенца ще сме благодарни да ги сподели Simple Smile Ето това са те:  Adaaran Select Meedhupparo;   Nika Island Resort i Spa;   Kuredu Island Resort i Spa

Vili Ognyanova

Reiseburo City Center

Business Plus

Lufthansa City Center           Tel:    +359 2 951 52 62

29, Kapitan Andreev str.       Fax:   +359 2 951 59 07

1421 Sofia

Email: vili@lufthansacitycenter.bg

Има писано за Meedhupparu и Куреду в старата тема.

# 481
За мен лично късният час на тръгване е за предпочитане. Багажите не са проблем. Пак ще си карате плажа и един душ. В 16 ч. тръгнахме с хидроплан-45 мин. е полетът и после си оставихме багажа към нашата фирма. Имахме едно момче и заедно с двама италианци ни показа столицата Махе. Беше ни интересно и си прекарахме чудесно. С корабче до Махе е 1 долар/ в едната посока/. После на летището по едно кафе и нещо и времето минало. Ние бяхме през Дубай с Emirates. Лично ние ползваме само тази компания и не я заменям  с никоя друга. Въпрос на лично мнение.  Дубай-Лондон. 16 ч общо ми е времето,но не е проблем. Дълги са полетите. Затова винаги пиша,че на тези далечни дестинации поне минимум 11 нощувки. Успех и весело изкарване в рая!!!!

# 482
Нашето тръгване от ризорта беше в 15ч. Поисках си късен чекаут и ни разрешиха до 14ч да ползваме стаята, а куфарите трябваше в 12ч да са изнесени пред стаята. Съответно си плажувахме, обядвахме, изкъпахме се. Прибрахме си банските после в ръчния багаж, никакъв проблем. След това 1 час пихме коктейли на бара и се наслаждавахме на гледката за последно, докато не ни извикаха да тръгваме. А дори и да трябва да се освободи стаята в 12ч, си има душове и стаи за преобличане, така че пак до последно може да се плажува.
Предложиха ни екскурзия до Мале преди полета, но ние отказахме. Бях чувала вече за мизерията и гъчканицата там и не исках да си развалям хубавите впечатления, затова си стояхме на летището. За мен лично не беше изморително. Пък и знаех, че ме очаква разходката в Доха и така сякаш почивката продължаваше Simple Smile

# 483
Ние също не сме имали проблем с късния полет, даже стана по-добре. Позволиха ни да останем до 16:00 часа в бунгалото, след това ни преместиха в стая за релакс, където си взехме по един душ преди тръгване, имаше удобни легла, голяма и хубава баня на открито и всичко си беше измислено като хората. После даже вечеряхме за последно в бара на плажа на ризорта ни и в 20:00 ни взеха с лодката за теансфера. Полетът ни беше около 23:00, спахме си вечерта в самолета и на сутринта вече бяхме в Дубай, а по обяд вече и в София.

# 484
И аз бях на Курамати миналата година имахме късен чекаут , взехме последния хидроплан до Мале и мисля че 21 ч. ни полета за Истанбул . Удобно е не си губиш деня в рая .

# 485
Часът на чекаута и извозването с хидроплана не са концерт по желание,а според графика на хидропланите,часовете на полетите на останалите заминаващи и заетостта на стаите.Да,прави се всичко възможно да е максимално късно,но все пак зависи и става ясно вечерта преди отпътуване.Нашето бунгало беше моментално изчистено за следващи гости,а мокри бански не бих носила в ръчния си багаж да ми се запарват повече от 24 часа до прибирането ми у дома.Иначе за възможностите за душ,излежаване,питиета и т.н. то е ясно,приятно е,а и гледаш да попиваш красотата със сетивата си до последната минута,но после лично на мен умората ми дойде доста вповече и бих понесла по-добре варианта със сутрешния полет на катарците с малък престой в Доха.....въпрос на лична нагласа.

# 486
Късният чекаут го заявих още при резервацията и е точно по желание и с/у заплащане . И часът за извозване с хидроплан също е по желание , т.е. колкото по рано се запишеш толкова по голям избор имаш . Да въпрос на нагласа е за мен един вечерен полет е по удобен а и  7 ч. от Малдивите до Истанбул за мен по скоро са нормален полет и няма от какво да се уморя .

# 487
Благодаря момичета, аз от чудене и чакане на други хора да решат изпуснах промоцията на Катар, сега ще следя за други!

# 488
Благодаря момичета, аз от чудене и чакане на други хора да решат изпуснах промоцията на Катар, сега ще следя за други!
Виж турските авиолинии , мин.година билета беше 500 евро два месеца преди полета.

# 489
Виж турските авиолинии , мин.година билета беше 500 евро два месеца преди полета.
Да благодаря имам време, ще преценявам.

# 490
  • Пловдив
....И часът за извозване с хидроплан също е по желание....
Хидропланите работят до преди да се стъмни. Не помня точен час,но беше нещо от рода на 17.30 часа.

# 491
....И часът за извозване с хидроплан също е по желание....
Хидропланите работят до преди да се стъмни. Не помня точен час,но беше нещо от рода на 17.30 часа.
Да това е последния възможен час за придвижване до Мале .Няколко дни преди полета си запазваш час (това имах предвид ).По- късните часове на излитане по - бързо се заемат .

# 492
Имайте предвид, че Малдиви са скъсали дипломатическите си взаимоотношения с Катар и може би не трябва да разчитате на катарските авиолинии до Мале.

# 493
Привет, момичета.  bouquet Много полезна тема, благодаря за което.

С мъжа ми плануваме почивка на Малдивите в края на годината и засега съм се спряла на резорт, искам виличка с басейн на брега или във водата. Имам питане относно храненето обаче - ако не сме на база AI, а само закуска, през деня и за вечеря какви са ни вариантите?

# 494
Румсервиз..))
Или алакарт ресторант.

Общи условия

Активация на акаунт