Почивка на Малдивите /тема 2/

• 133 213
  • 751
  •   1
Отговори
# 525
Аз също не съм забелязала комари. Сигурно пръскат.
Нашият ризорт беше много зелен и аз също не видях комари но германците ги съжалих  newsm78

# 526
Аз също не съм забелязала комари. Сигурно пръскат.

100 % .. все пак туристите трябва да останат доволни и да се върнат пак  Peace

# 527
По големите ризорти пръскат притов насекоми и затова рядко се срещат. Опасни са единствено при бременни, защото при заразен комар с вирус Зика и ухапване на бременна жена стават големи поразии по плода. При нас го пишеше дори във ваучера ни за хотела. Така че комарите са опасни само за бременни. Но дори и в такива ситуации могат да се вземат превантивни мерки като репеленти.
Ние летяхме с дубайците за по-малко от 400 долара на човек миналия Юни.

# 528
Какви са най-ниските цени, които могат да се хванат при катарците? От около 2 месеца периодично ги проверявам, но не намирам някакви особени разлики. Та... да знам дали да продължавам да се мръщя на 510 евро (двупосочен билет на човек) или да ги вземам Simple Smile
http://www.fly4free.com/flight-deals/europe/fly-from-sofia-to-sp … s-from-only-e402/

# 529
FLY DUBAI летят до Малдивите за около 300 - 400 евро в две посоки . Ако нямаш претенции може да летиш с тях . Peace

От къде ги гледате тези цени, за полети от София или от някъде другаде?

# 530
Сиси, аз бях купила за по 350 евро билети 10 месеца по-рано.
После те смениха поне 3 пъти полета и прекачвания та. Накрая не заминахме и изгоряха билетите. И после с турците - за почти същите пари, седмица по-рано и много по-удобен полет.

# 531
Това е честа практика при Флай Дубай да променят по няколко пъти полетите.

# 532
FLY DUBAI летят до Малдивите за около 300 - 400 евро в две посоки . Ако нямаш претенции може да летиш с тях . Peace

От сайта  https://www.flydubai.com/en/
Летят от София до Малдивите . има прекачване на Дубай

# 533

От сайта  https://www.flydubai.com/en/
Летят от София до Малдивите . има прекачване на Дубай

Да де, сайта е ясен, но на мен ми излизат цени над 500 Евро, за това се зачудих, да не се правят някакви връзки от други летища за тези цени от 300 Евро. Благодаря все пак Simple Smile

# 534
Правят и тр периодично промоции, само така излизат по-евтино..)

# 535
  • Бургас
Катар в момента имат промоция. Икономичната класа я дават 475 евра.
Промоцията продължава до 30 юни. Изкушете сетивата си с посещение на някои от най-известните кулинарни дестинации в света с нашите неустоими предложения с намаление до 50%.

И в допълнение към страхотните оферти, предлагаме още до 10% отстъпка, ако резервирате пътуването си през мобилно устройство. Предложението е валидно за всички резервации, направени до 3 юли. Необходимо е да въведете промоционален код ONTHEGO при резервиране на местата, за да се възползвате от допълнителното намаление (прочетете повече).

Резервирайте до 30 юни пътуване до 31 май 2018г.

# 536
Ние пък сме любители на утра ол ин клузив пакетите на Малдивите, защото включват а ла карт ресторантите и богат бар с напитки. Някой може ли да сподели за остров(резорт) с повече а ла карт ресторанти. Фаворит ни е Курамати, защото там бяха 7-8 а ла карт ресторантите, но сме били вече няколко пъти

# 537
Ние пък сме любители на утра ол ин клузив пакетите на Малдивите, защото включват а ла карт ресторантите и богат бар с напитки. Някой може ли да сподели за остров(резорт) с повече а ла карт ресторанти. Фаворит ни е Курамати, защото там бяха 7-8 а ла карт ресторантите, но сме били вече няколко пъти

И аз харесвам всичко което изброи и обичам да почивам на Курамати .Избрах го точно заради 7 ресторанта .Ще чакаме заедно и други предложения за райски остров с много заведения  bouquet

# 538
Здравейте,

Интересува ме за Куреду следното: Оборудването за шнорхелинг, което се предлага от хотела/водната рецепция безплатно ли е или се заплаща (доколкото разбирам на Курамати е безплатно)?
Ако е платено то колко и как се таксува: Ден/почасово ...?
Благодаря предварително

# 539
Здравейте,

Интересува ме за Куреду следното: Оборудването за шнорхелинг, което се предлага от хотела/водната рецепция безплатно ли е или се заплаща (доколкото разбирам на Курамати е безплатно)?
Ако е платено то колко и как се таксува: Ден/почасово ...?
Благодаря предварително

Запитването е неактуално...ориентирах се.

Общи условия

Активация на акаунт