Почивка на Малдивите /тема 2/

• 133 088
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
Така изглежда: Simple Smile
Скрит текст:
Аз не виждам снимките, не знам само при мен ли е.

# 646
Катарците имат промоция - 450 евро с малък престой в Доха /4 часа/. Нещо инцидентно ли е или правят по това време. Дали ще се задържи поне 2-3 дни?

Вчерашната беше уж за 48 ч, но на тази от средата на Януари имаше такива цени за доста дати.
По принцип цена ~ 500 евро с долу горе приемлив престой от София, вече пускат често на разни междинни промоции.

# 647
Aз купих средата на септември за март 319Е двупосочен на Flydubai с по 3-4ч престой в Дубай (е това малко се промени, след като започна сливането или кооперацията им с Емирейтс, но пък цената е доста добра за високия сезон)

# 648
Wild_rabbit катарците пускат постоянно за Малдиви. Най-голямото намаление (тоест за най-голям избор от дати е януари), но през около 2 месеца излизат подобни цени.
kopche това е Discover Scuba diving. Дефакто не е сертификат (макар че така пише) При всяко следващо гмуркане ще преминава през същите етапи и при желение на дайв центъра ще получава по още един такъв принтиран лист. След като направи Discover Scuba Diving отново, може да премине към същинско гмуркане. Минусът е, че всеки път трябва да го заплащаш, но така или иначе всички, които се гмуркат са минали от там Wink

# 649
  • София
Този сертификат напълно и изцяло удовлетворява мен и най-вече моят мъж!  Simple Smile
Но вече знаеш, за какво става дума и колко струва!  Hug

# 650
Този сертификат напълно и изцяло удовлетворява мен и най-вече моят мъж!  Simple Smile
Но вече знаеш, за какво става дума и колко струва!  Hug
Grinning ние имаме същия сертификат във вид на тениска, сега ще трябва обаче отново да си платим за същото, та не виждам смисъл от даването на сертификат за това, май е по-добре пак тениска Simple Smile поне ще служи за нещо.

# 651
  • София
Горните коментари ме подтикнаха към този въпрос - на какви цени сте взимали билети София-Мале?
В момента Катарците ми дават около 900лв за края на годината и съм пред дилема дали да ги купувам или да чакам... Познати миналия Януари си взеха за 700лв, но този нямаше никаква промоция за Малдивите като дестинация. Кое е добра цена за вас (ходилите по няколко пъти)?  Simple Smile

# 652
450 евро е добра цена. След геополитическата разправия, Катарците орязаха доста от промоциите, започнаха все по често да анулират и разместват полети и мисля  че това е максимума, който може да се извлече като цена.

# 653
316E купен Септември за началото на Март с Fly Dubai, обаче те се сливат или кооперират не е много ясно с Емирейтс в момента и не се знае скоро дали ще има пак такива цени.

# 654
  • Близо до морето :)))
LaDiDa  за кои ризорти или места се предлагат по-добри оферти при годишнини от сватба?

Благодаря предварително Simple Smile

# 655
  • Бургас
LaDiDa  за кои ризорти или места се предлагат по-добри оферти при годишнини от сватба?

За всички би следвало да има. Харесай си някой и питай в агенцията колко е намалението за хъни муун.
В момента съм на Мавриций в Лукс Бел Мар, същата верига я има и на Малдиви (Лукс) и те имат такава оферта.
На Куреду също има.  Peace

# 656
  • София
Какво мислите за извънредното положение там? Дано мине и отмине само с тези 15 дни.

# 657
Снощи се върнахме от втората ни почивка на Малдивите.

Имахме известни опасения, че може да се разочароваме, защото първия път всичко беше страхотно, но уви, и този път всичко беше така Simple Smile Даже беше още по-хубаво, защото знаехме за кои екскурзии си струва да похарчим пари и за кои не. Прекарахме страхотни 8 дни. Пак на остров с туземци, в 4 стайно хотелче. Всеки ден прекарвахме по няколко часа в рифа, който е на 100метра след плажа ни. Ходихме и на специален шнорхелинг с лодка, но никаква разлика не видяхме. И в нашия риф имаше хиляди и различни риби, костенурки, октоподи (аз не видях нито един, но приятелите ми са видели). Този път наблегнахме на риболова и ходихме няколко пъти – и на дневен, и на нощен. Не възразявам срещу тези, които предпочитат ризортите, но просто не ги разбирам. Срещу $ 1100 на стая (за 8 нощувки с включени закуски, екскурзии и трансфери), получихме всичко, което искаме от Малдивите.

Няколко отговора на поставени въпроси по-горе:
1. За извънредното положение – вчера, като слязохме от лодката на летището и попитахме полицията дали има проблеми на Мале и дали можем да се разходим там, искрено ги разсмяхме хората. Казаха „Отивайте спокойно“. Отидохме и наистина всичко беше абсолютно спокойно и безпроблемно.
2. Сватба – в атракциите на нашия хотел предлагат малдивска сватба за $1500, в която, като гледам снимките, сякаш участва половината село Simple Smile - никакви документи не искат, просто ти организират церемонията и преживяванията.
3. Пътувахме с 7  часов престой в Доха, като плановете бяха да се разходим из града, но се оказа, че имало някакви местни промени и да излезеш от летището процедурата отнема около час и още толкова на влизане. Посъветваха ни да не го правим, защото времето нямало да ни стигне за нищо смислено. Но пък поспахме в "тихите" стаи Simple Smile

Даже ме е малко яд на тея Малдиви, защото сега щом се замисля за почивка и все те ми излизат на първо място в главата, пък ми се ще малко и другаде да ида Simple Smile

# 658

Манфред би ли споделил малко повече информация, име на хотел, остров?

# 659
Манфред би ли споделил малко повече информация, име на хотел, остров?

Острова е Укулас, на час и половина с лодка от Мале. Хотела е ТундеИн. За по-добра цена препоръчвам директно да се говори със собственика на хотела, а не през букинг, защото дори само комисионната на букинг да се спести, пак е нещо.
Ето го профила на собственика https://www.facebook.com/Karayye, ако му пишете, кажете му, че контакта е от Peter from Bulgaria  - сигурен съм, че това ще повлияе позитивно на цената, която ще даде Wink

Общи условия

Активация на акаунт