Почивка на Малдивите /тема 2/

• 133 019
  • 751
  •   1
Отговори
# 735
  • тук-там
Айде сега..ще се гърмиш! А на Малдивите кой ще ходи? Grinning
Майната им на билетите - каквото такова. Ние сме петима, и при нас всяка разлика е от значение, та порових доста. Mr. Green

Да наблегнем на резортите и ...кой къде..
Верно ли, че не мога да сложа в чек багаж алкохол?  newsm78  Че без него белите плажове и тюркоазената вода ще ми дойдат в  повече. Whistling

# 736
Айде сега..ще се гърмиш! А на Малдивите кой ще ходи? Grinning
Майната им на билетите - каквото такова. Ние сме петима, и при нас всяка разлика е от значение, та порових доста. Mr. Green

Да наблегнем на резортите и ...кой къде..
Верно ли, че не мога да сложа в чек багаж алкохол?  newsm78  Че без него белите плажове и тюркоазената вода ще ми дойдат в  повече. Whistling
Аз гледах един месец. За малко да го взема за 500 евро, но ги изтървах( ние сме 7 човека и ниските тарифи все за по- малко ги даваше.
Аз не бих сложила алкохол. Забранен е и като мюсулманска държава санкциите са сериозни при нарушения. Гледах, че е скъп алкохола, ама за 12- 15 долара може да пиеш коктейл, ако толкова се затъжим за алкохол. Иначе в олинклузива влиза това- онова, ама не уточняват какво. Ние избрахме пакет фулборд, че олинклузивът голяма резачка.

# 737
  • Варна
А знаете ли как седи въпроса, ако си букнал сам, но полета ти е отменен, как се уреждат нещата с хотела; Че аз искам от Варна да летя и с турците е най-евтино, но те пък много често имат издънки с полета.

# 738
А знаете ли как седи въпроса, ако си букнал сам, но полета ти е отменен, как се уреждат нещата с хотела; Че аз искам от Варна да летя и с турците е най-евтино, но те пък много често имат издънки с полета.
Зависи как е резервиран хотела?Ако е без отмяна лошо.Въпрос на добро желание от страна на хотела.Много хора изгарят така

# 739
Стана ми интересно кой от полетите на Търкиш често е в издънка?

Те вероятно ще ви транспортират със следващ полет и единствен проблем може да е, ако имате трансфер с хидроплан.

# 740
  • София

Пиеш една студена вода или си правиш застраховка. Застраховката се сключва до 5 дни от датата, на която си направил самата резервация.  В момента и аз я обмислям. Ние ще летим с турците, защото с катарците ми излизат опции с много дълъг престой по летищата.

Иначе март месец заради закъснял полет на ТК ни оставиха да преспим в Истанбул и си изпуснахме един ден от почивката.

# 741
  • София - Бургас
Здравейте,

Завърнахме се от една неповторима ваканция на Куреду.
Прекарахме 10 незабравими дни, прекрасно време, океан и много шнорхелинг на home рифа на Куреду и този на Командо. Настаняването беше AI, Koamas Jacuzzi Beach Villa на южната страна на острова до самия риф.....буквално на 15тина метра от рифа. Без думи/забележки….

Успяхме да посетим и разгледаме Naifaru, Male и съседния остров Komando.

Няма да се впускам в подробности.... поста би станал няколко страници Wink...трудно е да се опише.

Искам да използвам възможността да благодаря на съфорумката kaleiа за отличната оферта и всичко свързано с резервацията, застраховките и т.н...Изключително професионално и адекватно отношение!
Благодаря от сърце.

МНОГО БЛАГОДАРЯ, за високата оценка.
Радвам се, че се чухме и получих 100% позитини отзиви и коментари. Много съм щастлива и за upgrade, който сте получили. Благодаря, от сърце и до нови срещи:)Heart

# 742
Здравейте, прочетох цялата тема и започвам и аз да следя с интерес. Малдивите са ми мечта от години. Купих билети на Катар за 17.02 - 27.02. Сега трябва да мисля за хотела. Много ми се иска да отседнем в някой резорт, ако успеем да се вместим в бюджет от около 4000лв. за 9 нощувки за двама с включени всички такси и трансфер от летището ще съм много доволна. Попринцип алкохол не пием, не ядем огромни количества храна, затова мисля, че по-скоро може да спестим от ол инклузив. Също така искам да попитам горе долу колко време преди пътуването е хубаво да резервираме хотела, има 8 месеца до тогава и мисля, че още е рано, но ми се иска от далеч да съм информирана и да започна да следя за изгодни оферти. Всякакво съдействие ще ми е много полезно. Благодаря! Simple Smile

# 743
  • Варна
Зависи как е резервиран хотела?Ако е без отмяна лошо.Въпрос на добро желание от страна на хотела.Много хора изгарят така

Благодря за отговора!

Скрит текст:
Стана ми интересно кой от полетите на Търкиш често е в издънка?

Те вероятно ще ви транспортират със следващ полет и единствен проблем може да е, ако имате трансфер с хидроплан.

Този Варна-Истанбул. Те имат всеки ден полет и поне по веднъж на седмица има отмяна или закъснение. Колкото пъти по някаква причина съм на летището или следя полетите - толкова пъти този на турците е бил проблемен - най-често отменен, даже не и закъснял.  А особено зимата е много рисковано. Преди месец някъде - имаше дъждовно време с по-силен вятър и полета на турците дойде до Варна и не кацна ,  а се върна в Истанбул. В същото време други самолети кацаха и излитаха.

Пиеш една студена вода или си правиш застраховка. Застраховката се сключва до 5 дни от датата, на която си направил самата резервация.  В момента и аз я обмислям. Ние ще летим с турците, защото с катарците ми излизат опции с много дълъг престой по летищата.

Иначе март месец заради закъснял полет на ТК ни оставиха да преспим в Истанбул и си изпуснахме един ден от почивката.

Много благодаря за отговора. А къде се прави затсраховката?

# 744
Здравейте момичета, интересувам се толкова ли ще е лошо времето през септември, защото гледам оферти за препоръчания тук Куреду и цената за 10 дни от 3 септември и 01.11. ми се различава с 2000 USD.

# 745
Прогнозата за времето е Божа работа /или на Емо Чолаков/, но от Ноември, на книга, започва сезона там.

# 746
Здравейте отново,

Имам още въпроси. В момента има промоция през agoda.com за Kuredo Island Resort & Spa, пълен пансион в плажно бунгало е на цена от 5841лв. с включени трансфери, някой запазвал ли е от там? Също ме притеснява, че придвижването от летището е 40мин. с хидроплан, а полета на пристигане в Мале е в 15:15, а на връщане в 10:15, дали ще успеят да ни придвижат по това време?

Последна редакция: чт, 14 юни 2018, 10:26 от anitasto_1995

# 747
Здравейте отново,

Имам още въпроси. В момента има промоция през agoda.com за Kuredo Island Resort & Spa, пълен пансион в плажно бунгало е на цена от 5841лв. с включени трансфери, някой запазвал ли е от там? Също ме притеснява, че придвижването от летището е 40мин. с хидроплан, а полета на пристигане в Мале е в 15:15, а на връщане в 10:15, дали ще успеят да ни придвижат по това време?
За цената нищо не мога да кажа, но агода си е сериозна фирма. Можете да проверите каква цена ще ви дадат и българските агенции, които работят с немски туроператори - има и пишещи в темата - kaleiа  е едната. Simple Smile
Полета с хидроплан е планиран съобразно полета, като често дори ви карат и по-рано на летището.
За пристигането - ако полета към Мале, не закъснее, ще ви закарат без проблем.

# 748
Здравейте отново,

Агода обикновено не включват данъците само проверете дали са включени. Проверете и собствения сайт на Куреду-вчера го гледах, там също има промоции в момента-ранни записвания.

# 749
Здравейте отново,

Агода обикновено не включват данъците само проверете дали са включени. Проверете и собствения сайт на Куреду-вчера го гледах, там също има промоции в момента-ранни записвания.

Много благодаря за отговора! Според това, което разбирам, са включени данъците и таксите. Ако някой по-компетентен погледне прикаченото изображение ще е по-сигурно.

Последна редакция: чт, 14 юни 2018, 17:51 от anitasto_1995

Общи условия

Активация на акаунт