КВАРТАЛЪТ НА БОГАТИТЕ / MedCezir по bTV - ТЕМА 11

• 31 703
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
Привет, мили момичета! Hug Hug

Честит празник!
Желая ви да бъдете винаги усмихнати, обичани и щастливи!

ИвчеHug Heart Eyes миличка, благодаря ти за новата тема.. Не пиша често, но когато имам време ви четя и се наслаждавам на Яман и Мира, както  и на Чаатай и Серка.. Peace Peace

Чичеци за джадъто Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И една от любима твоя сцена..

# 16
Чичеци за джадъто Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И една от любима твоя сцена..

много ми е любима  Crazy Crazy love001 love001 love001 love001

# 17
Честит празник , момичета.... love001 love001 love001

Бъдете благословени и много обичани .... newsm51 newsm51 newsm51

# 18
# 19
# 20

вярно готино това  Crazy Crazy Crazy  ще ми хлъзнеш ли така и няколко Чачовци  Crazy Crazy Crazy Crazy

# 21

вярно готино това  Crazy Crazy Crazy  ще ми хлъзнеш ли така и няколко Чачовци  Crazy Crazy Crazy Crazy

ми не мога бе  hahaha hahaha hahaha как пък реши, че тези съм ги хлъзнала аз?  hahaha hahaha С Ямира съм приключила отдавна  Joy Joy Joy намерих гифа и колажа и викам да ви ги метна.  Peace

# 22

ми не мога бе  hahaha hahaha hahaha как пък реши, че тези съм ги хлъзнала аз?  hahaha hahaha С Ямира съм приключила отдавна  Joy Joy Joy намерих гифа и колажа и викам да ви ги метна.  Peace

трябваше да го метнем на 1 стр, да се хлъзгат там, ама...  ooooh! ooooh!
откъде го намери да питам как ги лЪзгат така  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 23

ами метни го сега на 1 страница бе  Party Party Party Party
Който ги е метнал, отдавна се е изнесъл от там, където ги намерих  Joy Joy Joy иначе щях да питам.  Joy Joy Сигурно с фотошопа.  Joy Joy

# 24

ами метни го сега на 1 страница бе  Party Party Party Party
Който ги е метнал, отдавна се е изнесъл от там, където ги намерих  Joy Joy Joy иначе щях да питам.  Joy Joy Сигурно с фотошопа.  Joy Joy

викаш последвал твоя пример  hahaha hahaha hahaha

# 25
абсолютно е последвала примера ми  hahaha hahaha hahaha
ади, лека ви нощ с още едно от същата  Party Party

# 26

вярно готино това  Crazy Crazy Crazy  ще ми хлъзнеш ли така и няколко Чачовци  Crazy Crazy Crazy Crazy

ми не мога бе  hahaha hahaha hahaha как пък реши, че тези съм ги хлъзнала аз?  hahaha hahaha С Ямира съм приключила отдавна  Joy Joy Joy намерих гифа и колажа и викам да ви ги метна.  Peace

трябваше да го метнем на 1 стр, да се хлъзгат там, ама...  ooooh! ooooh!
откъде го намери да питам как ги лЪзгат така  hahaha hahaha hahaha hahaha

ами метни го сега на 1 страница бе  Party Party Party Party
Който ги е метнал, отдавна се е изнесъл от там, където ги намерих  Joy Joy Joy иначе щях да питам.  Joy Joy Сигурно с фотошопа.  Joy Joy

викаш последвал твоя пример  hahaha hahaha hahaha

Водопад, ямирски, мирайски водопад... хайде лека нощ!  Hug Hug Hug  Heart Eyes

Който не е гледал втори сезон да мижа на петата цАлувка!  Joy Joy  Crazy Hug Hug Hug

ПП Опс, това няма за мижане, утре ямирските целувки...   love001 love001 love001

"Гюрш'рюс"  Party Party Hug

Последна редакция: вт, 08 мар 2016, 23:38 от Анонимен

# 27
Лека ,момичета ... smile3507

Лу ... Hug Hug Hug чакаме утре целувките ... newsm03

# 28
Лека нощ Hug Hug

# 29
Добро утро  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт