КВАРТАЛЪТ НА БОГАТИТЕ / MedCezir по bTV - ТЕМА 11

• 31 635
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
Медунчо развали хрониките на джадЪ  Joy Joy  и без това сега вече са ми по-разредени  Joy Joy

хайде средата на август   Party Party Party  НащУ в Чешме с Деря  Whistling  пък тя с гаджето си  hahaha hahaha hahaha ама кой го забелязва  Joy
Ей за този репортаж Серенайка се била вкиснала и отлетяла за Миконос  ooooh! ooooh!  

http://vbox7.com/play:a0ae4b6c4f

Ей тук на 2.47 вижте дали ще откриете нещо .... познато  Wink Wink Joy

Вени  Naughty Joy

smile3505 smile3505 Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 721

Crazy Crazy Crazy Crazy   Hug Hug Heart Eyes

Медунчо развали хрониките на джадЪ  Joy Joy  и без това сега вече са ми по-разредени  Joy Joy

хайде средата на август   Party Party Party  НащУ в Чешме с Деря  Whistling  пък тя с гаджето си  hahaha hahaha hahaha ама кой го забелязва  Joy
Ей за този репортаж Серенайка се била вкиснала и отлетяла за Миконос  ooooh! ooooh! 

Ей тук на 2.47 вижте дали ще откриете нещо .... познато  Wink Wink Joy

Вени  Naughty Joy

Crazy Crazy Crazy Crazy

... кАжи Вени, кАжи  Praynig Laughing Laughing
Дзирапих се, дзирапихх  Shocked Shocked  Joy Joy ама на мен всички са ми непознати  Crossing Arms Laughing Laughing ...освен Чачи иСери  Heart Eyes Heart Eyes

Серка я няма бе, друго гледай  Joy Joy

# 722

Crazy Crazy Crazy Crazy   Hug Hug Heart Eyes

Скрит текст:
Медунчо развали хрониките на джадЪ  Joy Joy  и без това сега вече са ми по-разредени  Joy Joy

хайде средата на август   Party Party Party  НащУ в Чешме с Деря  Whistling  пък тя с гаджето си  hahaha hahaha hahaha ама кой го забелязва  Joy
Ей за този репортаж Серенайка се била вкиснала и отлетяла за Миконос  ooooh! ooooh!  

Ей тук на 2.47 вижте дали ще откриете нещо .... познато  Wink Wink Joy

Вени  Naughty Joy

Crazy Crazy Crazy Crazy

... кАжи Вени, кАжи  Praynig Laughing Laughing
Дзирапих се, дзирапихх  Shocked Shocked  Joy Joy ама на мен всички са ми непознати  Crossing Arms Laughing Laughing ...освен Чачи иСери  Heart Eyes Heart Eyes

Серка я няма бе, друго гледай  Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Знам, че я няма бе, нали те прочетох Laughing Hug Hug....само констатирах Peace

Гледам, гледам... Shocked и само ми се привижда  Sunglasses че мажИ някаква с крем Flutter Joy Joy Joy Joy
Лууу Hug идвай на помощ Praynig Laughing че Вени Hug удари ципа  Sad Joy Joy Joy Joy

# 723

Гледам, гледам... Shocked и само ми се привижда  Sunglasses че мажИ някаква с крем Flutter Joy Joy Joy Joy
Лууу Hug идвай на помощ Praynig Laughing че Вени Hug удари ципа  Sad Joy Joy Joy Joy

мажел с крем  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo  как го видя пък това  hahaha hahaha hahaha

# 724

мажел с крем  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo  как го видя пък това  hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy....на и 47  Laughing Одих на тела да ги приближавам Flutter и видех, че гащите са друг цвЕт  ooooh! Joy Joy Joy Joy
Предавам се вечИ, че ми изпаднаха дзъркелите  #Crazy Joy Joy Joy Ти У колко часа ще кажеш кое е 'познато'то ?! Joy Joy Joy Joy...че, освен да се правя на детектив smile3530 и друга работа ми излезе Sunglasses  ooooh! Joy Joy

Heart Eyes Heart Eyes

Crazy Crazy

# 725
забравихме да го пратим на пазар в Зорлу  ooooh! ooooh!

Crazy Crazy Crazy

а това беше първото фото след МеХико  Peace Peace  после репортажа с циганетата  ooooh! ooooh! Joy

Heart Eyes Heart Eyes   Crazy Crazy Crazy Crazy

Ели,  Heart Eyes  ходи си върши работата и без това imgur-а не ме пуска да си взема кадрото    hahaha hahaha

изпаднаха ми вика дзъркелите  rotfImbo rotfImbo

# 726

мажел с крем  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo  как го видя пък това  hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy....на и 47  Laughing Одих на тела да ги приближавам Flutter и видех, че гащите са друг цвЕт  ooooh! Joy Joy Joy Joy
Предавам се вечИ, че ми изпаднаха дзъркелите  #Crazy Joy Joy Joy Ти У колко часа ще кажеш кое е 'познато'то ?! Joy Joy Joy Joy...че, освен да се правя на детектив smile3530 и друга работа ми излезе Sunglasses  ooooh! Joy Joy

Heart Eyes Heart Eyes

Crazy Crazy
Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Хайде малка компенсация за усилието  Grinning Grinning

# 727

Бурда им... гледам, гледам...   Shocked Shocked Размаза ми се погледа, бе... виждам, че Дерия се подплисква... туй виждам... после и си менкат нещо, сандвич с риба... например... hahaha hahaha  тет-а-тет... абе купонясват си... Иве, кажи, де ... а кой е този широкоплещестия със синята блузка?  Хубав гръб... да не е батю... Crazy Crazy  или...  Party Party Party

Heart Eyes Heart Eyes  hahaha hahaha hahaha

# 728

а кой е този широкоплещестия със синята блузка?  Хубав гръб...

Shocked Shocked     чак хубав гръб имал  hahaha    rotfImbo rotfImbo
не го помня кой е, сега ще видя пак   Rolling Eyes 

# 729
Мощни бинокли си трябват тук  Laughing Laughing Laughing Laughing

Ивето как го видя това, с което ви мъчи сега, направо не знам  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning
След този репортаж на Дерия й се наложи да обяснява, че няма сестра, пардон, че има гадже  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 730
  • София

Ще повторя тази снима, че тук е направо  Crazy Crazy Crazy Crazy

Не знам как успявате да видите нещо от всички тези надписи и стрелкички, които мигат  newsm78
Така че чакаме Ивето да ни разкрие тайната.
Момчето със синята блуза да не би да е гаджето на Дерия - Сечкин Йоздемир, този в средата

# 731
Скрит текст:

Heart Eyes Heart Eyes

Crazy Crazy
Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Хайде малка компенсация за усилието  Grinning Grinning

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Яяяяя 4470 4470 Вении love001 love001 след такава компенсация съм навита утре пак да се дзирапим Shocked Joy Joy Joy

Колежката,.... ooooh! отвори ли мейла, та отвори л и го.... Stop Grinning К'во да и обяснявам, че по- важна работа имам... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Лулее Hug Heart Eyes Flutter Laughing ти пък,широкоплещесто и Убаво било Метинковото гърбище  ooooh! Joy Joy Joy

Мощни бинокли си трябват тук  Laughing Laughing Laughing Laughing

Ивето как го видя това, с което ви мъчи сега, направо не знам  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning
След този репортаж на Дерия й се наложи да обяснява, че няма сестра, пардон, че има гадже  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ади, вадим ги....

Цитат
Не знам как успявате да видите нещо от всички тези надписи и стрелкички, които мигат   newsm78

Вивее Hug Heart Eyes а кажи и де Crossing Arms Joy Joy...Фърли ни У дълбокото и бега Sunglasses Joy Joy Joy

# 732
За лека нощ  Hug Hug

# 733
Лека нощ!  Hug Hug

Heart Eyes Heart Eyes

# 734
Добрутрооо  Hug Hug Hug

Хайде на джанките...  Grinning Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт