В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай - ТЕМА 207

• 25 558
  • 730
  •   1
Отговори
# 570
Тоя втория съм го гледала Peace ма Езел от тук от там. Смятам да го издиря и да го гледам. Ани Hug ще видим кога Rolling Eyes...ще се наканя (той май дълъг-ще го оставя за есента.А и още един ще търся-ма не му знам името Joy Joy)

ааа, есента почва Чачовия сериал бе  Party Party Party аз тогава няма да гледам нищо друго Joy Joy през лятото може все пак да му се наканя на Езел и да го гледам.  Laughing

джадъ гурур била  hahaha hahaha hahaha hahaha и що не ми вЕрваш бе?  ooooh! ooooh!

# 571

джадъ гурур била  hahaha hahaha hahaha hahaha и що не ми вЕрваш бе?  ooooh! ooooh!

с галкане и гушкане да остане   Rolling Eyes Rolling Eyes  Joy

# 572
  • близо до брега на морето
Е, кардото като почне естествено че ще се гледа Peace...ма нал знаеш покрай него колко други моа прегледа абла диър Joy Joy.
Аз лятото неам заман, пък шимди ми е пълна програмата Joy Joyдаже в момента преглеждах Бехлюл (щот не съм го гледала подробно и ми беше интересно какви ги мърди Хилял-ма от интерес прегледах с мишката финало-ми тя и Еджето у кадър бе Joy Joy Joy).Преди не им знаех суратите -ми тез двамата нашите как ги мяркахме в ПО-Алито и другия брадатия.Когато даваха турски сериал по тв-то местех канала Joy Joy Joy и въобще не знаех за тоя форум.Онлайн загледах за сефте Кезейчо-ма киризех и гледах кат теле Joy Joyи чаках превода с нетърпение. После като тръгна Яманчи ви открих и почнах да пиша-много е готино, да има други съчми от моя калибър с които да си бъбриш.Пък и научавам от вас всичко, което ме интересува bouquet bouquet bouquet

# 573
Чачо и лукче 2  Joy Joy Joy

# 574

Това лукче е дабъл отвсякъде...  Crazy Crazy  Пари...  Crazy hahaha hahaha

Crazy Crazy

# 575
# 576
# 577
Букет   Heart Eyes   и Али във Ванкувър  Party Party Party

А Чачи?  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 Нито филм, нито Чачи, нито новини за сериала  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Алито като мафиозо тук  hahaha зализана коса , черен цайс  hahaha hahaha hahaha

Ани  Hug Чачи сигурно пътува  newsm39 Дано има нови фотки вече , че  Banghead Banghead

Иве  Hug , 1001 нощ го гледах , заради една приятелка , ама ми е прехвален  tooth tooth
tooth хареса ми играта на главните , обаче  Naughty

За
Цитат
галкане и гушкане
и за сладко  аз се нареждам  newsm64

Прекрасник  smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

дЖадъ , ма чантата си е забравил  hahaha hahaha hahaha , нали ще пътува  Joy Joy Joy

# 578

Прекрасник  smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

дЖадъ , ма чантата си е забравил  hahaha hahaha hahaha , нали ще пътува  Joy Joy Joy

ми той я изпразни  Blush Blush  за кво му е  Joy Joy

# 579
# 580
  • София
Езел го изгледах до 10 еп. и после така и не го започнах отново  ooooh!
1001 нощ го гледах по ТВ-то - първият турски сериал, който ме грабна. Всичко беше толкова различно от представите ми за Турция  Rolling Eyes

Но няма да гласувам  Naughty

# 581
  • Яко в Матрицата...
Езел го изгледах до 10 еп. и после така и не го започнах отново  ooooh!
1001 нощ го гледах по ТВ-то - първият турски сериал, който ме грабна. Всичко беше толкова различно от представите ми за Турция  Rolling Eyes

Но няма да гласувам  Naughty

Аз гласувах, точно за Езел, най-добрият и моят любим сериал Party

Извън темата
Скрит текст:
бяхме на тийм билдинг на театър Joy със Захари Бахаров, умряхме  от смях. "Старицата от Калкута" е постановката.

# 582
  • Sofia, Bulgaria
Езел го изгледах до 10 еп. и после така и не го започнах отново  ooooh!
1001 нощ го гледах по ТВ-то - първият турски сериал, който ме грабна. Всичко беше толкова различно от представите ми за Турция  Rolling Eyes

Но няма да гласувам  Naughty

Аз гласувах, точно за Езел, най-добрият и моят любим сериал Party

Извън темата
Скрит текст:
бяхме на тийм билдинг на театър Joy със Захари Бахаров, умряхме  от смях. "Старицата от Калкута" е постановката.
Къде се играе постановката Рени ooooh! Simple Smile

# 583
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! Hug Hug Hug

Закуска с чай този път Party

Един Баръчко Crazy Crazy Crazy

Искре,

Скрит текст:
В театър 199 Peace

# 584
 Hug Hug Hug Hug Добро утро  Hug Hug Hug Hug
 Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

яяя Ренкааа  Crazy Crazy и как е Захари?  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт