В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай - ТЕМА 207

• 25 398
  • 730
  •   1
Отговори
# 60
  • Яко в Матрицата...
smile3506 smile3502
Брех,почвам да си мисля-че в тоя форум са от мис нагоре-много разбирачи за красотата бе Laughing
От висене по балконите и копиране на написаното-да не паднат  да си навехнат нещо Rolling Eyes

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Мими Hug Heart Eyes, учудваш ли се Mr. Green

# 61
Виве , да ти е живо и здраво малкото мъжле... newsm59 bigdance2 newsm59

Да порасне голям , силен и успешен , за гордост на мама и тати .... love001 love001 love001

Весел празник и да го нацелуваш от белите птички ... love001 love001 love001

И за мама .... Hug Hug Hug

Enrique Iglesias - Bailando (Espaol) ft. Descemer Bueno, Gente De Zona - YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=NUsoVlDFqZg

# 62
  • близо до брега на морето
Рени Heart Eyes Hug-вече и аз не знам-да се чудя ли,да се смея ли-да вия ли Joy Joy Joy
Все се викам-игнор-ма кат не моа се стърпя

# 63
  • Яко в Матрицата...
Рени Heart Eyes Hug-вече и аз не знам-да се чудя ли,да се смея ли-да вия ли Joy Joy Joy

Темата би трябвало да е за забава, но уви...  Rolling Eyes

# 64
Добра вечер............. Hug Hug Hug  Виве............ Hug честито ти рожденик...... ura ura ura да ти е жив и здрав и много да те радва............... Peace    Не се прибирам ся от работа  Party .......... Joy Joy Joy Joy Joy  изчетох ви.... Peace  благодарско за превода на интервюто.............. Hug Hug Hug и за тва,че сте ми стискали палци........../подейства/ Heart Eyes  И аз намерих номинациите........... ooooh!  Лека вечер на всички.............. Hug Hug Hug Hug    П.п.   ся отивам да скивам  Crazy новите фотки с които е затрупана Лили.......... Party

# 65
  • София
Мило ято  Hug Heart Eyes прочетох всичките ви пожелания на порасналото момче, показах му всички картички, фотки и му пуснах всички песнички от вас  bouquet Много се зарадва  Heart Eyes
 Heart Eyes
И аз ви благодаря от все сърце за милите пожелания и поздрави  newsm51 newsm51 newsm51
И да ви поздравя пак с една от неговите любими песнички /този път инструментал  Mr. Green/

# 66
smile3506 smile3502
Брех,почвам да си мисля-че в тоя форум са от мис нагоре-много разбирачи за красотата бе Laughing
От висене по балконите и копиране на написаното-да не паднат  да си навехнат нещо Rolling Eyes

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Мими Hug Heart Eyes, учудваш ли се Mr. Green

Joy Joy Joy Joy ами тя е забавна бе  Joy Joy Joy  хем от мъже не разбирате, хем от забава яяяяяяяяяя  Naughty Naughty Naughty Joy Joy Joy Joy

я да турим малко красотаааааааа  Crazy Crazy Crazy косматааааааааааа  Crazy Crazy Crazy Crazy hahaha hahaha

# 67

Joy Joy Joy Joy ами тя е забавна бе  Joy Joy Joy  хем от мъже не разбирате, хем от забава яяяяяяяяяя  Naughty Naughty Naughty Joy Joy Joy Joy

я да турим малко красотаааааааа  Crazy Crazy Crazy косматааааааааааа  Crazy Crazy Crazy Crazy hahaha hahaha

Heart Eyes Heart Eyes

Rolling Eyes Rolling Eyes  кво изтървах  Rolling Eyes

# 68
Скрит текст:

Heart Eyes Heart Eyes

Rolling Eyes Rolling Eyes  кво изтървах  Rolling Eyes

по-по-най-най  Laughing Laughing Laughing

Heart Eyes

# 69
  • Яко в Матрицата...
Иве Heart Eyes Heart Eyes, скучни сме щот ни от мъжка красота разбираме, ни как да се забавляваме Rolling Eyes hahaha hahaha hahaha

# 70
Иве Heart Eyes Heart Eyes, скучни сме щот ни от мъжка красота разбираме, ни как да се забавляваме Rolling Eyes hahaha hahaha hahaha

Именно  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Crazy Crazy Crazy Crazy

# 71
ooooh! ooooh!  smile3505 smile3505

Именно  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Crazy Crazy Crazy Crazy

Heart Eyes Heart Eyes

Peace Peace Heart Eyes Heart Eyes

# 72
джадъ, без думи ли остана бе?  hahaha hahaha hahaha това, щото не разбираш от мъже!  Naughty Naughty Naughty hahaha hahaha

лека ви нощ  Hug Hug Hug Hug

# 73
джадъ, без думи ли остана бе?  hahaha hahaha hahaha това, щото не разбираш от мъже!  Naughty Naughty Naughty hahaha hahaha

лека ви нощ  Hug Hug Hug Hug

Joy Joy  откога ми го говориш  hahaha hahaha

Heart Eyes Heart Eyes

# 74

Heart Eyes Heart Eyes

Joy Joy  откога ми го говориш  hahaha hahaha

Heart Eyes Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes

Уф, наложи се да ходя на вечерно училище и аз по въпросите на красотата,  Rolling Eyes Rolling Eyes че не разбирах какво си приказвате...  Laughing Laughing Laughing  ама ... не мога да премина в следващия клас, тц!  hahaha hahaha запецнала съм на един... безинтересен  hahaha hahaha  урок и... няма отлепване от там, братко...  ooooh! ooooh!  Joy Joy Joy Joy

Лека нощ  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт