В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай - ТЕМА 207

• 25 492
  • 730
  •   1
Отговори
# 615
Добро утро  food010
Днес била първа пролет  Party Party Party Party

# 616
 Hug Hug Hug Hug Добро пролетно утроооооо  Crazy Crazy Crazy Crazy
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

В Т има отзиви за филма от Ванкувър. Хората го изгледаха чак в Канада, ние тук на две крачки не можем.  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Joy Joy Joy Joy

Гале  Hug Hug разбрах, че батЮ е отрекъл за Фахрието  Mr. Green ай, честито!  Party Party Party само да не я натресът на Чачко.  Sick Sick Sick

# 617
Честита първа пролеееееееет!

1swing 1swing

откога я чакам  Laughing Laughing Party Party Party Party

Heart Eyes Heart Eyes

# 618
Прекрасен, слънчев, пролетен ден ви желая! Simple Smile

Скрит текст:

# 619
  • Sofia, Bulgaria

ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ  Heart Eyes  Hug  Hug Hug  Hug

# 620
  • близо до брега на морето
 Hug Hug Hug
Добър ден,штички Hug Hug Hug
Честита първа пролет Heart Eyes
Нещо ми се губи ,ма нейсе не Laughing
Като видя слънчо и се стоплям  Laughing

# 621
Честита първа пролет , момичета  bouquet bouquet bouquet

Усмихнат и слънчев ден  Hug Heart Eyes Hug

Ани ,  Hug Heart Eyes и какви са отзивите  smile3503

# 622
Привеееет и Честита Пролет! Hug Hug Hug Hug Hug

Heart Eyes Heart Eyes

Днес е и Международния ден на Щастието Party Heart Eyes
Черпя ви с едон клипче на 3D анимацията Angry Birds  Party А филма е обявен за почетен посланик на природата в ООН по случай Международния ден на щастиетто Crazy Crazy И посланието: Бъдете щастливи и пазете планетатаParty Party
Уникални са пилЕтата Party Party Червеното пиле Ред, го озвучава Слави Трифонов /благотворително/  Party Party

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing При падането от дървото....''Човка, крилце, ребърца...дреболийки''  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 623
Черпя ви с едон клипче на 3D анимацията Angry Birds  Party А филма е обявен за почетен посланик на природата в ООН по случай Международния ден на щастиетто Crazy Crazy И посланието: Бъдете щастливи и пазете планетатаParty Party
Уникални са пилЕтата Party Party Червеното пиле Ред, го озвучава Слави Трифонов /благотворително/  Party Party
Скрит текст:

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing При падането от дървото....''Човка, крилце, ребърца...дреболийки''  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha   през май ли тръгваха по кината  Rolling Eyes  Laughing

# 624
Скрит текст:

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha   през май ли тръгваха по кината  Rolling Eyes  Laughing

Ахам, от 13 май  Party Party

# 625
Здрасти  Hug Hug

Nature Sun With Face Nature Sun With Face Nature Sun With Face Nature Sun With Face

# 626
  • София
Чстита пролет, ято  Hug Hug Hug

# 627
аз се чудя днес що е толкова слънчево и хубаво, а то бил денят на щастието!  Party Party Party Party Joy Joy Да сте винаги много щастливи!  Hug Hug Hug

Мимка,  Hug какво ти се губи?  Thinking
Ели,  Hug ами пилета, може ли да не са готини?  Joy Joy Joy Joy

и едни щастливи влюбени  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Сериала на Чачо щял да се излъчва по Стар  Joy Joy Joy Сигурно канала е ясен .. ни партньорка, нито сценарист, само канала  hahaha hahaha

# 628
  • близо до брега на морето
Анииииииииииииии Hug Hug Hug Hug пролетта,гюнеша ми се губи бееееее Laughing
Студено ми е,пък аз ич не вирея на студ,не го обичам Laughing
Искам да е лятооооо,жегаааааа Laughing
Е,поне канала го имам в пакета Joy Joy Joy севиндим,щот некой път нета ме нерви Joy Joy Joy

# 629
Анииииииииииииии Hug Hug Hug Hug пролетта,гюнеша ми се губи бееееее Laughing
Студено ми е,пък аз ич не вирея на студ,не го обичам Laughing
Искам да е лятооооо,жегаааааа Laughing
Е,поне канала го имам в пакета Joy Joy Joy севиндим,щот некой път нета ме нерви Joy Joy Joy

Hug Hug Hug  идва лятото бе  Crazy Crazy Crazy Crazy не остана  Joy Joy Joy засега само малко слънце  Crazy Crazy Crazy

Ети  Hug отзивите за филма от Канада са като тези отвсякъде - хубави и много хубави.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт