В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай - ТЕМА 207

• 25 631
  • 730
  •   1
Отговори
# 480
Rolling Eyes  един пост пуснах в кошера и ми го изтрили  Shocked  hahaha hahaha  човек да не даде съвет  Crossing Arms Crossing Arms hahaha hahaha  

Heart Eyes Heart Eyes

Shocked Shocked Shocked Кога го написа, кога ти го изтриха ooooh!

мигновенна реакция на статистик  hahaha hahaha hahaha

Гале  Wink    Peace

# 481
Rolling Eyes  един пост пуснах в кошера и ми го изтрили  Shocked  hahaha hahaha  човек да не даде съвет  Crossing Arms Crossing Arms hahaha hahaha   

Heart Eyes Heart Eyes

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

че кой те кара да се навираш там?  hahaha hahaha hahaha

Rolling Eyes Rolling Eyes    несправедливостта  hahaha hahaha  hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Много бързи били, бе  Laughing Laughing

Жалко  Sunglasses...изпуснАх  Laughing Laughing

# 482
  • Яко в Матрицата...
Скрит текст:
Rolling Eyes  един пост пуснах в кошера и ми го изтрили Shocked  hahaha hahaha  човек да не даде съвет  Crossing Arms Crossing Arms hahaha hahaha   

Heart Eyes Heart Eyes

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

И аз така... язък hahaha

# 483
Скрит текст:
Rolling Eyes  един пост пуснах в кошера и ми го изтрили  Shocked  hahaha hahaha  човек да не даде съвет  Crossing Arms Crossing Arms hahaha hahaha   

Heart Eyes Heart Eyes

hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ели,  Heart Eyes Hug това котумбе много чевръсто  Laughing Laughing

# 484
Скрит текст:
Rolling Eyes  един пост пуснах в кошера и ми го изтрили Shocked  hahaha hahaha  човек да не даде съвет  Crossing Arms Crossing Arms hahaha hahaha   

Heart Eyes Heart Eyes

И аз така... язък hahaha

Laughing Laughing

много сладък тоз писан, много  Heart Eyes Heart Eyes

# 485
Скрит текст:

Heart Eyes Heart Eyes

И аз така... язък hahaha

аз пък видях  Party Party hahaha hahaha hahaha

# 486
Скрит текст:
Rolling Eyes  един пост пуснах в кошера и ми го изтрили Shocked  hahaha hahaha  човек да не даде съвет  Crossing Arms Crossing Arms hahaha hahaha  

Heart Eyes Heart Eyes

че кой те кара да се навираш там?  hahaha hahaha hahaha

Rolling Eyes Rolling Eyes    несправедливостта  hahaha hahaha  hahaha hahaha

Много бързи били, бе  Laughing Laughing

Жалко  Sunglasses...изпуснАх  Laughing Laughing

И аз така... язък hahaha

аз пък видях  Party Party hahaha hahaha hahaha

Аз пък искам да видяяяя   Party Party hahaha hahaha

К'во стана то? Иве? Отиде ти единия процент безсрамие бадева ли?  Laughing Laughing Laughing

# 487
Добър ден.............. Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug  Виве............. Hug отказах се от 3 опит да гледам............... Joy Joy Joy нали не е потвърдено ощИ............,а и до наесен да не ми се налага и поправителен........... Blush Joy Joy Joy Joy Joy   Аз за лукче 2  изказвах ли се............... newsm78   много особено ме гледа............ Joy Joy Joy Joy   Ели .......... Hug Hug Hug котарака е  Heart Eyes hahaha hahaha hahaha hahaha  И аз не съм видяла,чела и ако може  Praynig Praynig Praynig Praynig на всяка цена да ме светнете.......... Hug Hug Hug Hug

# 488
Добър ден.............. Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug  Виве............. Hug отказах се от 3 опит да гледам............... Joy Joy Joy нали не е потвърдено ощИ............,а и до наесен да ни ми се налага и поправителен........... Blush Joy Joy Joy Joy Joy   Аз за лукче 2  изказвах ли се............... newsm78   много особено ме гледа............ Joy Joy Joy Joy   Ели .......... Hug Hug Hug котарака е  Heart Eyes hahaha hahaha hahaha hahaha  И аз не съм видяла,чела и ако може  Praynig Praynig Praynig Praynig на всяка цена да ме светнете.......... Hug Hug Hug Hug

особено я гледала  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha викаш има нещо против теб?  Thinking Thinking Joy Joy Joy
лукче 2  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

няма нищо за светване бе  Joy Joy Joy някои се опитват да броят номинации, ама не им излизат сметките  Joy Joy Joy Joy и се чудят какво да измислят.  Mr. Green

Ах, дано Тати реши да провери двойните и т.н. акаунти  Mr. Green

# 489
За малко да изтърва номинациите!  ooooh! ooooh! ooooh! Добре, че стана дума...  Laughing Laughing

Успях да се запиша, но не съм чела нищо...  hahaha hahaha hahaha

Ели,  Hug Hug от бързане използвах твоя гиф...  Crazy Crazy Heart Eyes

# 490
  Ааа.....тва ли било.............. Hug  Ми то козкуджамите избори са манипулирани.............. ooooh! та на тез номинации ........ Mr. Green аз и дума да не става да им повЕрвам................ hahaha Всичко живо е умряло от скука..........,а нЕкой и от инат........... Joy Joy Joy Joy Joy И тва го разбирам.................. Sick Joy Joy Joy Joy Joy

# 491
 Ааа.....тва ли било.............. Hug  Ми то козкуджамите избори са манипулирани.............. ooooh! та на тез номинации ........ Mr. Green аз и дума да не става да им повЕрвам................ hahaha Всичко живо е умряло от скука..........,а нЕкой и от инат........... Joy Joy Joy Joy Joy И тва го разбирам.................. Sick Joy Joy Joy Joy Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 492
  • София
hahaha hahaha hahaha hahaha
Бойче  Hug Heart Eyes

Иве  Hug Heart Eyes не се кахъри, душа. Сега ще излезе някой кахраман и справедливостта ще възтържествува  Laughing Laughing Laughing

# 493
hahaha hahaha hahaha hahaha
Бойче  Hug Heart Eyes

Иве  Hug Heart Eyes не се кахъри, душа. Сега ще излезе някой кахраман и справедливостта ще възтържествува  Laughing Laughing Laughing

даже идвааааааааааааа  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 494
Днес може и от гюнеша да е ..... Heart Eyes .но ми е така................. 1swing 1swing 1swing  ОбачИ ми е чок любопитно и интересан............ Blush да разбера на Абла диър номинациите.................. hahaha с тва голямо сърце..........  ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy Joy Ани.... Hug Виве............ Hug  Джадъ.............. Hug много те моля.......... Praynig не се хаби напразно и да им обаждаш пак.............. Peace Нема да те раберат................... Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт