В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай - ТЕМА 207

• 25 617
  • 730
  •   1
Отговори
# 495
Ах, дано Тати реши да провери двойните и т.н. акаунти  Mr. Green

дали да не помогнем  Rolling Eyes Rolling Eyes 

Ааа.....тва ли било.............. Hug  Ми то козкуджамите избори са манипулирани.............. ooooh! та на тез номинации ........ Mr. Green аз и дума да не става да им повЕрвам................ hahaha Всичко живо е умряло от скука..........,а нЕкой и от инат........... Joy Joy Joy Joy Joy И тва го разбирам.................. Sick Joy Joy Joy Joy Joy
hahaha hahaha hahaha hahaha
Бойче  Hug Heart Eyes

Иве  Hug Heart Eyes не се кахъри, душа. Сега ще излезе някой кахраман и справедливостта ще възтържествува  Laughing Laughing Laughing

даже идвааааааааааааа  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Hug Hug  гял, гял  Crazy Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes

# 496
Джадъ.............. Hug много те моля.......... Praynig не се хаби напразно и да им обаждаш пак.............. Peace Нема да те раберат................... Joy Joy Joy Joy Joy

знам  Joy Joy  ама се пробвам бе  Joy Joy  

love001 love001

# 497
  • Яко в Матрицата...
Оставете ги да се развиват хората, аз не бих се занимавала. Да си имат 2, 3, 5 акаунта - с това раздвоение на личността сами ще се издадат някой ден, не се съмнявам. Баръшко с неговото биполярно разстройство ряпа да яде Mr. Green

Бойче  love001, велика си! От инат били умрали rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Последна редакция: чт, 17 мар 2016, 17:44 от Reni - BG

# 498
Оставете ги да се развиват хората, аз не бих се занимавала. Да си имат 2, 3, 5 акаунта - с това раздвоение на личността сами ще се издадат някой ден, не се съмнявам. Баръшко с неговото биполярно разтройство ряпа да яде Mr. Green

Бойче  love001, велика си! От инат били умрали rotfImbo rotfImbo rotfImbo
smile3521 на Баръшко .....заболяването е нищо пред тяхното................... ooooh! Да пази Бог............ Praynig  ДжадЪ.............. love001 love001 love001 остави ги тях и давай Делибала................ Crazy Crazy Crazy немога да чЕкам да обикаля цял свят значИ............ Crossing Arms Joy Joy Joy Joy Joy

# 499
 Ааа.....тва ли било.............. Hug  Ми то козкуджамите избори са манипулирани.............. ooooh! та на тез номинации ........ Mr. Green аз и дума да не става да им повЕрвам................ hahaha Всичко живо е умряло от скука..........,а нЕкой и от инат........... Joy Joy Joy Joy Joy И тва го разбирам.................. Sick Joy Joy Joy Joy Joy

Joy Joy  Joy    rotfImbo rotfImbo rotfImbo  Бойче,  Hug

За класацията на абла диър и аз съм любопитна  Party Party

# 500
За малко да изтърва номинациите!  ooooh! ooooh! ooooh! Добре, че стана дума...  Laughing Laughing

Успях да се запиша, но не съм чела нищо...  hahaha hahaha hahaha

Ели,  Hug Hug от бързане използвах твоя гиф...  Crazy Crazy Heart Eyes

Луу Hug Hug добре, че каза, та си видях грешката ooooh! Гифчето е АНИно Hug и от кварталната тема го гепих Party Party...ама, що си го скрила не разбрах Wink Laughing

Оставете ги да се развиват хората, аз не бих се занимавала. Да си имат 2, 3, 5 акаунта - с това раздвоение на личността сами ще се издадат някой ден, не се съмнявам. Баръшко с неговото биполярно разтройство ряпа да яде Mr. Green

Бойче  love001, велика си! От инат били умрали rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Бойчее Hug Hug...стой по- често У темата бе  Praynig Joy Joy Joy

Хайде малко красота и поздравче за всички ви! Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing

Ивче  love001 love001

# 501
  • Яко в Матрицата...
Ан така, Ели, малко да се раздвижим newsm19 newsm19 newsm19

И нещо за душата  Drunk Drunk

Скрит текст:

# 502
  • близо до брега на морето
Ехоооооооо-ко пропуснах пак бе-ходите из целио форум-не моа ви фана спатиите ooooh! ooooh! ooooh!
А абла диър за кви номинации ви е интересно бе-питайте тук,аз ша ви кажа Laughing
Там не одя-не си тровя нервите излишно,пък и не ми се слушат как ми растат бели косми ако се наложи да спорим с некоя  Mr. Green
Влезнах,та забравих да поздравя Embarassed Hug Hug Hug Hug

# 503
  • Яко в Матрицата...
Ехоооооооо-ко пропуснах пак бе-ходите из целио форум-не моа ви фана спатиите ooooh! ooooh! ooooh!
А абла диър за кви номинации ви е интересно бе-питайте тук,аз ша ви кажа Laughing
Там не одя-не си тровя нервите излишно,пък и не ми се слушат как ми растат бели косми ако се наложи да спорим с некоя  Mr. Green
Абла, диър Heart Eyes, днес с Бойчето ще ме уморите от смях Joy  hahaha hahaha hahaha

# 504
Ели  Hug, Рени  Hug   newsm68 newsm68 newsm68

Ели,  Party Party скрих го щот са такива правилата, да нИ мЪ дисквалифицират, бе...  hahaha hahaha hahaha

На кого му даде сърце да изчагърта нежната ръчица на наЩу...  Mr. Green Crossing Arms Crossing Arms ooooh!

Кога захваща сериала с Лейля?   Laughing Laughing Laughing Laughing Ще готвят ли или това с крема на носа е епизодично...  newsm78 newsm78

Абла, диър,  Party ти "сладкото отмъщение" имаш ли го в списъка?  Hug Hug  Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes

# 505
За да съм у час със събитията..........марширувам кво да прая.......... Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy  А- номинациите са за любимо дизи и двойка.......... Wink Joy Joy Joy Joy Споко...........имаш право на 5 изброявания/мило момиче......... Wink/ и без значение на подредбата................ Party Joy Joy Joy Joy И на Лу и е любопитно................не само на мен................. Joy Joy Joy Joy Joy

# 506
За да съм у час със събитията..........марширувам кво да прая.......... Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy  А- номинациите са за любимо дизи и двойка.......... Wink Joy Joy Joy Joy Споко...........имаш право на 5 изброявания/мило момиче......... Wink/ и без значение на подредбата................ Party Joy Joy Joy Joy И на Лу и е любопитно................не само на мен................. Joy Joy Joy Joy Joy

newsm10 ...  Hug

# 507
  • близо до брега на морето
Ох,Бойче-кво да ти кажа сестро Thinking
Чок зор ми е-ма ще помисля Thinking
Такаааааааааа,гледала съм всичко с кардото-щот ми е еркек-1 в списъко Naughty-но не си припадам по колежките с които е играл....та любима двойка Rolling Eyes в момента дет са на екран-Бу и Неслихан Laughing...преди тях са Кадир и Неслихан Joy Joy Joy ма тях ще ги женим вече-дай боже Praynig юли месец...ма с съра дет са ожени и той-там има добри попадения-без последното-ни с едната ми ареса,ни с другата-ма бош вер-аз кат не аресвам някой и мижам Laughing

# 508
 Crazy Crazy Crazy Crazy

Яяя, абла диър дошла  Hug Hug Hug Hug Hug

Ели,  Hug ама това гифче не е мое бе  Joy Joy Joy аз само съм го намерила  Hug Hug Hug

# 509
  • София
Абла диър, още малко и щяхме да залагаме за твоите ашкъми, пък то какво излезе  hahaha hahaha hahaha hahaha
Ама и твоята не е лесна  Hug  По-философски погледни на нещата - номинираш и не се разправяш, за да не ги слушаш... как беше  Joy Joy Joy Joy Ние ще стискаме палци  Peace

Общи условия

Активация на акаунт