В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай - ТЕМА 207

• 25 578
  • 730
  •   1
Отговори
# 525
Ивче Hug каквото и да си казала, все е било вярно.... Crazy Grinning Wink   love001

нали  newsm47 newsm47  Joy Joy ама не ми стигали хаповете  Joy Joy

ами не е лъжа  Crossing Arms Crossing Arms ако ти стигаха, нЕмаше да ходиш да се разправяш с хора, които дори не знаят, че имат нужда да пият много хапове.  hahaha hahaha hahaha И то сериозни.  Joy Joy Joy

ади лека нощ  Hug Hug Hug Hug

# 526
Ивче Hug каквото и да си казала, все е било вярно.... Crazy Grinning Wink   love001

ами не е лъжа  Crossing Arms Crossing Arms ако ти стигаха, нЕмаше да ходиш да се разправяш с хора, които дори не знаят, че имат нужда да пият много хапове.  hahaha hahaha hahaha И то сериозни.  Joy Joy Joy

ади лека нощ  Hug Hug Hug Hug

Heart Eyes Heart Eyes

ще ходя,   Crossing Arms Crossing Arms   ще я преследвааааам  Misc Ghost Misc Ghost  
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 527

Joy Joy Joy Joy Joy

# 528

ами не е лъжа  Crossing Arms Crossing Arms ако ти стигаха, нЕмаше да ходиш да се разправяш с хора, които дори не знаят, че имат нужда да пият много хапове.  hahaha hahaha hahaha И то сериозни.  Joy Joy Joy

ади лека нощ  Hug Hug Hug Hug

Heart Eyes Heart Eyes

ще ходя,   Crossing Arms Crossing Arms   ще я преследвааааам  Misc Ghost Misc Ghost  
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Тъй де  Grinning То, търпиш, търпиш, компромиси...ама кат почнат да ти се катерят по главата, пък ти си с прическа Party Laughing Laughing...ти иде Одма  ooooh!  Joy Joy Joy

Лекинка на все Hug Hug Hug Hug Hug

# 529
Маръ хуууууууууууу! wavey wavey wavey wavey wavey ( нали съм си от село, това е едно селко обръщение към момичетата на турски език. пиша го за непросветените Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms)

Как сте? Hug Hug

Къз, дЖадъ, Hug Heart Eyes в една от номинационните теми ли ти изтриха поста? Кой знае какво си написала, я? ooooh! ooooh! ooooh! Сигурно си ги жегнала по някакъв начин Thinking Thinking Thinking

Вярно, момичетата докъде стигнаха с тези теми?  smile3506 smile3506 smile3506 Аз не ги чета, че то и без това те повечето Чачко не си го харесват в този вид, Мурат не го коментират, а пък Керемчи  ич не си го харесват, него си го харесваме само аз и Бойчето  Hug Heart Eyes в  този форум, така че ние двете ще си конуштусваме за него.. За Чачко ще ви чета тук, пък за Мурат и сериала му ич не ми се коментира, че тази Мерйем кой я е сложил в този сериал, ума ми не го побира.. Това момиче остави да играе, та тя не може и да говори, я! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Ети, Hug Heart Eyes миличка, дано скоро да оздравееш! Ето ти хапче от ретуитите на дЖадъ.. Коментар към снимката: Трапчинката там не ми е убягнала от погледа, красавецо..

Пък за онази анкета за ролята на Мат Деймън,  аз  не харесвам Енгин  Феноизбрания. Искам Бурак Дениз.. Нали беше играл в Меджезир, сега играе в Кралицата.. Много ми хареса като визия и като игра това момче..

За партньорка на Чачко, онези фемирки, с които моите момичета в туитър непрекъснато се карат, не искали за партньорка Зейнеб Фарах.. Чачко заслужавал да играе с най-добрите актьори и актриси.. Зейнеб Фарах била много посредствена актриса, не била като една друга талантлива демек..  Също така как е можело да сравняват феновете на Керем двете събиития с тях двамата. Керем бил принуден от Мави да отиде на една нищо и никаква конфереция, ама пък Чачко ходил в такова престижно събитие като пижаменото парти на Долче Габана.. ooooh! ooooh! ooooh!
Демек тези фенове на Керем заблудени овци, я! ooooh! ooooh! ooooh!
Да им имам дертовете на феновете.. Те да вземат моите, да ми дадат техните..Аз ще си обичкам и  Чачко и Керемчи, че дори в един сериал ще ги събера Party Party Party Party Party Party Party Party

Галенце, Hug Heart Eyes като ти видя онази кръшна танцьорка, веднага почвам да се смея.. толкова ми е сладка като си върти така ду..то.

Хайде да раздавам прегръдки и да си ходя вече newsm49
Ани, Hug Heart Eyes Ренка, Hug Heart Eyes Вивчо, Hug Heart Eyes Лу, Hug Heart Eyes Искре, Hug Heart Eyes Галенце, Hug Heart Eyes Мимка, Hug Heart Eyes  Ели, Hug Heart Eyes Бойче, Hug Heart Eyes Ивче Hug Heart EyesБелла Hug Heart Eyes

Ама вие сте били доста птици тук, я! ooooh! ooooh! Дано не съм забравила някое пернато..Ако е така, пак прегръдки Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 530
  • София
Добро утро, ято  Hug Hug Hug

Стели  Hug Heart Eyes

Много ми е хубаво да ви чета сутрин  Heart Eyes

Тъй де  Grinning То, търпиш, търпиш, компромиси...ама кат почнат да ти се катерят по главата, пък ти си с прическа Party Laughing Laughing...ти иде Одма  ooooh!  Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ели  Hug  Heart Eyesмного си права  Peace

Лили  Hug Heart Eyes
То фенските мераци край нямат  ooooh! Но много хубаво си го казала за дертовете  Peace

Кралицата така и не ми стигна време да я загледам  ooooh! Мерием никога не съм я гледала  Rolling Eyes Но Бурак Дениз наистина е много готин  Heart Eyes Както и черния Бату  Heart Eyes

Скрит текст:
И още нещо, което ми попадна сега  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
https://www.youtube.com/watch?v=ZFn3gBysozU
Да не се окаже, че имам повече любимци от абла диър  ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 531
Гюнайдън  wavey wavey wavey

Стели  Hug

Виве  Hug

Момичета , благодаря ви за хапчетата  Hug Heart Eyes Joy  Чувствам се много по-добре  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Ама може и още , няма да са ми в повече  Joy Joy Joy

# 532
Гюнайййййднъъън  Party Party

Чачи си хареса Рири  Crazy Crazy  Party Party

hahaha hahaha hahaha hahaha  Party Party

Маръ хуууууууууууу! wavey wavey wavey wavey wavey ( нали съм си от село, това е едно селко обръщение към момичетата на турски език. пиша го за непросветените Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms)

Къз, дЖадъ, Hug Heart Eyes в една от номинационните теми ли ти изтриха поста? Кой знае какво си написала, я? ooooh! ooooh! ooooh! Сигурно си ги жегнала по някакъв начин Thinking Thinking Thinking

мара хууууу и на тееееб  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes
жегнах я.... дааааа, и я преследвам
  Misc Ghost Misc Ghost

За партньорка на Чачко, онези фемирки, с които моите момичета в туитър непрекъснато се карат, не искали за партньорка Зейнеб Фарах.. Чачко заслужавал да играе с най-добрите актьори и актриси..

Naughty Naughty  не са актрисИ - тя е една   Sick hahaha hahaha

# 533
  • София
Ети  Hug Heart Eyes поне няма опасност от предозиране  Laughing Laughing Laughing

За Лили  Hug Heart Eyes
Скрит текст:

Много готин Керемчи с този чарлстон, и прическата му отива  Peace

Иве  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 534
  • Яко в Матрицата...
Привет, момичета! Hug Hug Hug

Маръ хууууу! Party Ах, че готино Crazy Joy Joy Joy Joy Лили Hug Heart Eyes Heart Eyes, давай и други такива, много ми обичам да уча нови неща Hug

Ети Hug Hug, радвам се, че си по-добре, вземай повече хапове от този вид Joy

Heart Eyes Heart Eyes

# 535
Добро утро  Hug Hug Hug Hug

Ох бе, Лили  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Маръ хууууу!  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Джадъ, не се занимавай повече  Naughty Naughty Naughty ще те набия, бе! мен от призраци и таласъми не ме е страх   smile3512 smile3512 smile3512 smile3512  hahaha hahaha hahaha

наЩУ да не си пада по цветнокожи бе?  Joy Joy Joy Joy

# 536
  • Яко в Матрицата...

Забравих да пиша за Рири... Има хубави песни момата, ама иначе е   smile3505
Ама Чачо може да си е променил вкуса от толкова седене в Америка hahaha hahaha

# 537
  • София

Тази не я знам  Thinking но сутринта прочетох, че Адриана Лима се развела   Whistling Нали в едно интервю я беше споменал. Какъв контраст  Rolling Eyes

# 538

Тази не я знам  Thinking но сутринта прочетох, че Адриана Лима се развела   Whistling Нали в едно интервю я беше споменал. Какъв контраст  Rolling Eyes

Вивчо  Hug Hug Hug викаш, свободна е Лима  Party Party Party Joy Joy Joy

ама ти вярно ще настигнеш абла диър по ашкъми бе  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 539
  • София

Вивчо  Hug Hug Hug викаш, свободна е Лима  Party Party Party Joy Joy Joy

ама ти вярно ще настигнеш абла диър по ашкъми бе  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Направо изненадах и себе си  hahaha hahaha hahaha hahaha

Та по този повод да ви мента още нещо  Heart Eyes
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт