В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай - ТЕМА 207

• 25 453
  • 730
  •   1
Отговори
# 660
  • Яко в Матрицата...
 Добро утро.............. Hug Hug Hug Ставайтееееее.....с Баръшко от кога дивеем................ Crazy Crazy Crazy Crazy   Стели............. Hug Hug Hug

Добро утро! Party Party

Стели, Бойче Hug Hug Hug Hug

# 661
Crazy Crazy Crazy  П.п   Ренка...... Hug явно е недостатъчен......... Thinking  Joy Joy Joy Joy   Ани ...........гифа е.............. Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy  Боц-боооц...........

Последна редакция: пн, 21 мар 2016, 09:21 от Boika Boqnova

# 662
 Hug Hug Hug Добро утро  Hug Hug Hug

слабо се чува  Joy Joy Joy

# 663
Crazy Crazy Crazy  П.п   Ренка...... Hug явно е недостатъчен......... Thinking  Joy Joy Joy Joy   Ани ...........гифа е.............. Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy  Боц-боооц...........

От сабах- сабах лудувате,  Peace Party Party  я да си взема и аз дозата от лудия мед ....   Crazy Hug Heart Eyes че да тръгне денят и седмицата по мед и Чачко...  Party Party Party Heart Eyes

Добро утро  Hug Hug Hug

Heart Eyes Heart Eyes

# 664
мерабаааа Party Party

Heart Eyes Heart Eyes

# 665
Добро утроооо Hug Hug Hug Hug Hug

Hug Hug Hug Добро утро  Hug Hug Hug

слабо се чува  Joy Joy Joy

Чу се, чу сеее... Joy Joy Joy Joy

Heart Eyes Heart Eyes

# 666
  Както съм пълен айляк от сабах-сабах.........щях да изгледам филма поне 2 пъти........... Party  ако Клунито не беше такава скрънза...... Mr. Green разбира се............... Crossing Arms Joy Joy Joy Joy Joy

# 667
  • Sofia, Bulgaria
        Аз да ви кажа добър ден Heart Eyes Hug а дано да се зарадваме и на хубава новина  Laughing Wink

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 668
Драстиии!

Както съм пълен айляк от сабах-сабах.........щях да изгледам филма поне 2 пъти........... Party  ако Клунито не беше такава скрънза...... Mr. Green разбира се............... Crossing Arms Joy Joy Joy Joy Joy

И кво викаш, сестро  Hug ... ще гледаш, гледаш... ще видиш как му  виси ръчичката накрая и аламинут ще си го пуснеш пак отначало, а  Crazy Вай бе!  Crazy  Личи си, че си мъжко момиче. Heart Eyes Heart Eyes  Heart Eyes

Хубав ви дееееен  Hug Hug Hug  на всички от меееен!

# 669
  • Sofia, Bulgaria
        Аз да ви кажа добър ден Heart Eyes Hug а дано да се зарадваме и на хубава новина  Laughing Wink

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Изобщо не знам от кога е но,я виждам за първи път  ooooh! newsm78

# 670

Изобщо не знам от кога е но,я виждам за първи път  ooooh! newsm78

и ние не знаем  Joy  а кои са тия  Rolling Eyes newsm78

от Ванкувър  Party Party

Последна редакция: пн, 21 мар 2016, 12:44 от ivva

# 671

Ми като не гледаш достатъчно дизита............... newsm53   Само един Чачко знаеш.......... Wink Joy Joy Joy Joy  Тоз го правИм на Петро........... Mr. Green от КСШ.............ако бъркам  Blush  сори............... Praynig

# 672
  • близо до брега на морето
Бойче-права си-тоз е Петро Joy Joy Joy
Мераба Hug Hug Hug

# 673
  • Sofia, Bulgaria

Ми като не гледаш достатъчно дизита............... newsm53   Само един Чачко знаеш.......... Wink Joy Joy Joy Joy  Тоз го правИм на Петро........... Mr. Green от КСШ.............ако бъркам  Blush  сори............... Praynig
Бойче какво е КСШ  Confused

# 674
  • близо до брега на морето
Не съм Бойче,ма съм с богата дизи култура-Курт Сеид и Шура-или по нашенски -В Русия в съцето Hug

Общи условия

Активация на акаунт