нова, предвеликденска 10.04/16.06

• 6 805
  • 231
  •   1
Отговори
# 120
  • След завоя в дясно
Aмейче,
Аз йод не бих се наела да давам,на вашите месеци. Лично менние
От майка си знам, че нишесте запича да е по гъстичко с вода го разтваряш
Имахме и ние един такъв период като бяхме на вашите месеци, гледай само да не се обезводни, другото ще отмине Hug
А сетих се и кори от Нар, но пак незнам дали е подходящо за малкчовци под годинка Thinking

# 121
  • в шоки-land
Ell_че, опитай наново да ги качиш в webshots...някой път става така...и провери дали работи сайта първо...
благодаря на всиички  bouquet, май ще си останем на ориz днес, а ако няма подобрение днес, утре на доктор Naughty

# 122
Йодът действа безотказно, наистина, но не се дава при деца (оЩе по малко при бебета)  bouquet Мисля, че е заради Щитовидната жлеза, и за възможно много силно сърцебиене...А иначЕ, Мимка, и аз съм го пробвала, само върху себе си, супер ефект имаШе  Heart Eyes

Амейката, аз да те питам, че се присетих: ти го кърмиШ юнака, ама внимаваШ ли тогава ти какво ядеШ??? трябва и ти да си на диета.. Rolling Eyes
А след като няма температура, и не повръЩа, Ще скърпите положението, но Ще потърпите...Аз да не те юркам, но бих отиШла да се "оплача" на лекар  Hug Предполагам, че Ще ви каже, че сте добре и Ще си мине след по дълга диета, ама си струва да ви е спокойно през Великденските дни...  bouquet

За рецептата за козунак: на всички Ще я дам, обеЩавам   bouquet Това, което си знам като секрет за всякакво тесто е, че трябва да се удря (хвърляте го по масата) поне 50 пъти (това от моята екс свеки, супер баници, и питки, и козунаци прави, много ме е научила   bouquet). Трябва да се оставя да втаса 2 пъти. И в стаята, в която правите козунака трябва да е топло (ама наистина, над 20 град... Shocked). И като го месите втория път, и оформяте плитки, или каквито искате формички, ръцете са непрекъснато омазнени с разтопено масълце (така става "на конци")  Hug МАй това са ми всичките тайни. ДовечЕра Ще прегледам рецептата, Ще кажа продуктите, и Ще се опитам да възстановя правенето, ако много сте се разбързали  Hug Heart Eyes  bouquet

# 123
  • в шоки-land
сега, като се zамисля, май раzтройството е винаги след кърмене Confused...ще се окаже май, че при мен е проблемът....но моя стомах си е наред newsm78...ще следя днес ии zа това...а zа моя режим на хранене_не съм го променяла в последните 3 дни....

# 124
Амейка, не приемай известно време (2 3 дни) храни/плодове, които разхлабват, прясно мляко (по добре кисело)   bouquet
 КАто каза за алергии при тати, неЩо ново прибавила ли си му в храната, преди диарията? да не сте въвели краве млечице?

А той си пълни пампа по време и скоро след хранене по съвсем физиологични причини (така си е направена перисталтиката на коремчето  Hug), не се притеснявай от това.

# 125
  • в шоки-land
само овесени ядки дадох, но само веднъж и спрях...да не е от тях, ама четвърти ден вече не ми се вярва....а иначе продуктите от Милката Joy ми ги zабраниха иzрично го една годинка....и аz слушам bowuu Grinning....

# 126
Ехо, привет!!!
Тук съм, но докато ви из4ета, ми се приспа.

Амей4е, много неприятно така с това разстойство ... консултирай се с лекар пак. А Шоколад4о как се държи, отпаднал ли е или жизнен и игрив? Следи за симптоми на обезводняване!

4естит рожден ден на Мимка и майката на Дидка!!!   bouquet

# 127
тц, тц, тц...КАк така, МАйче??? такива ли сме скучни  Grinning Heart Eyes Wink Няма да заспиваШ, ами рапортувай за плановете Великденски  Hug

Мен не ме свърта тук без Гого, та от вчера съм запремисляла да си отида оЩе през май, за седмичка  newsm78 ... Ама от работата дали Ще са навити оЩе не се знае...
Приятни часове сега, аз скоро излизам, и отивам на кафе с приятелката ми австрийка, заЩото познайте какво се вижда от прозореца: СЛЪНЦЕ  Grinning

# 128
Ох,хайде изгонете ме,че ще си изтърва влака от цялата работа... ooooh!

# 129
Ама ти още ли си тук?
айде хващай пътя  smile3513

smile3521

и да си изкарата чидесноооо Hug  bouquet

и да кажеш какви подаръци получи smile3525

# 130

МарШ, бързо, и да се връЩаШ само с хубави преживявания  Hug  bouquet Heart Eyes Heart Eyes

# 131
Те , подаръците ще са в неделя - тогава ще е партито bowuu
Моя сигурно и цвете ще е забравил да ми купи  newsm78

# 132
Е де, Мимка, послуШай ме, не тръгвай с "пълна коШница" с очаквания, ама дай малко Шанс  Hug Хубавите работи се случват на хората, които ги очакват (нали ти казах...ама да се повторя  Wink) Ще бъде хубаво, Ще видиШ   bouquet  bouquet  bouquet
Да се веселиШ и заради нас  Heart Eyes

# 133
Те , подаръците ще са в неделя - тогава ще е партито bowuu
Моя сигурно и цвете ще е забравил да ми купи  newsm78

Давай координати да му напомня  smile3521

Само да е забравил ще му дърпаме ушите  154uu! Така да му кажеш!  smile3521

# 134
ДОБРО УТРО ОТ СЛЪНчЕВА КАНАДА - да се похваля и аз малко със слънчево време макар да казват, че до края на седмица ще има дъжд - днес е готино Peace

Сега заведох малкия мафиот на ясла - през ноща не е кашлял, но сутринта каква тирада му дръпна Tired Е, все пак е много по-добре и сополки няма - абе 1 час го наблюдавах и мислех дали да го заведа или не...

Благодаря на всички ви за хубавите пожелания за мама    bouquet
Нямам търпение да дойде октомври месец и да си я гушна  Hug Hug Hug

Елл, аз преди също качвах снимки в уевбшоп и първият ден ми се виждаха, но после отново не - няколко пъти бях пробвала така и накрая се отказах да слагам там за аватар.Слагай си в снимка.бг поне само аватарите....ех, аз на всеки казвам това - голяма реклама му правя на сайта Wink .....и много гадно това да не можете да отидете на лекар - дано в най-скоро време ви дадат среща Peace

Общи условия

Активация на акаунт