нова, предвеликденска 10.04/16.06

• 6 827
  • 231
  •   1
Отговори
# 135
Момичета,
Добро утро и от мен!

И тук се очертава прекрасен ден, слънчев и темпер. дано да са около 7-8оС да се разхождаме.

Дидка, да ти е живо и здраво майчето, много късмет и желая и както ти писа, дано се сбъднат желанията ти за Октомври да си я гушнеш и ти! Всъщност тя ще Ви посети в Монтреал, нали?
Амей, защо не оставиш бебчо само на кърма? А експериментираш с др. неща при условие че татито Ви е с алергии? Бебчо 9 мес е сукал от теб без проблеми, така че не се притеснявай да е нещо от теб. Това си е мое мнение, ти си решаваш, аз така бих постъпила.  Peace
Ели, как е при татито? Разхождате ли се през деня с детенце?
Поля, стискам Й палци на приятелката ти за успешно раждане и скоро да се похвалиш за новото бебче.
Татянче, не се впрягай с такива дилеми и мрачни мисли точно преди новият старт. Гласувала си на татито доверие веднъж, така че той няма да Ви подведе и ще направи правилният избор отново, а ти си имаш много по- приятни неща да мислиш. Hug

Бъдете здрави и много усмивки и лек ден Ви желая, а на някои от Вас лека вечер!

Последна редакция: ср, 12 апр 2006, 19:39 от Kalida

# 136
... Всъщност тя ще Ви посети в Монтреал, нали?

Ами не - мислихме този вариант  newsm78 но се отказахме - ще си ходим дружно за Бг Party

# 137
  • Italia
Привет банда  Hug
Аз надзъртам тук да ви видя как сте,какво става с Татянката,как е Алекс4е на Амейката.  Hug
Дидонката,да ти е живо и здраво май4ето и скоро да можеШ да си я гуШнеШ   bouquet
Мимка,хайде и тук 4РД,да си жива и здрава и много Щастие ти желая Hug  bouquet
Елл, аз знам,4е снимки от уебШота не могат да се ка4ват за аватарите ( май в правилата на форума го пиШеШе  newsm78 )
Аз ползвам photobucket.com или multyply.com  Grinning

# 138
Здрасти отново, добро утро на хамериканките  Wink 

4увствам се като центъра на вниманието, вси4ки 4акат да иz4еzна да раждам, постоянно се обаждат по телефона, лудница  Crazy  А аz май съм най спокойната от вси4ки...все оЩе  Wink 
Пристигна колета с активната гимнастика на ФиШер Прайс, сглобих я, но бебката пак не се впе4атли от това  Crossing Arms  Купихме и бебефон на Angel Care който има сенzори които се слагат под матрака и ако бебето не диШа 20 секунди, по4ва да вдига аларма.  Но 4акам татито да се прибере, той е инженера вкъЩи  Mr. Green 
А zа наЩа дилема, дилемата е съЩо 4е ако останем тук/се местим у немско, Ще сме в един град, т.е. татито се прибира всяка ве4ер. А при другия вариант аz Ще бъда сама преz пове4ето време, и то във Франция. Бих предпо4ела като съм сама, та поне да бъда сама у немско, по лесно Ще ми е..... Но Ще видим, каквото реШи той, аz и в Корея оцелях  Mr. Green

Амей4о, и аz zнам 4е не трябва да се яде Шоколад докато се кърми, но zаЩо всъЩност е така? Много Ще ми е трудно беz  Embarassed

Дидка, хайде прати малко пове4ко слънце, тук днес е толкова мра4но и валиииии......диванено време, бих каzала  Whistling

Хайде де4ицата да се оправят по бърzи4ко, 4е Велик Ден наближава  Hug

# 139
  • След завоя в дясно
Благодаря за отговорите момичета  bouquet
Аз както винаги последна разбирам за какво иде реч ooooh! с този webshot
Работа на Елито hahaha няма какво да се чудим Whistling

# 140
  • UK
на Макдирок системата проработи и ей ме на с аватар  Grinning
Татяна, аз не съм спирала да ям шоколад, а кърмя вече доста време. Надявам се последствията да са само за фигурата ми  Laughing

# 141
  • Italia
на Макдирок системата проработи и ей ме на с аватар  Grinning
Татяна, аз не съм спирала да ям шоколад, а кърмя вече доста време. Надявам се последствията да са само за фигурата ми  Laughing

Их,4е сладка малката мамунка: да и изпапам пухкавите бузанки...пу пу  Heart Eyes Hug

# 142
  • След завоя в дясно
Мcdirock-че 10Х  bouquet
Дидонка много бавно ми се отварят БГ сайтовете,неам нерви Mr. Green
   newsm08 и ние сме на картата smile3534

# 143
  • UK
оооо зетя  Grinning Heart Eyes

# 144
  • След завоя в дясно
А така разбрахме се най-накрая Wink Hug

# 145
Дидонка много бавно ми се отварят БГ сайтовете,неам нерви Mr. Green

Искаш снимки ли newsm78
 Wink

# 146
...Дидка, хайде прати малко пове4ко слънце, тук днес е толкова мра4но и валиииии......диванено време, бих каzала  Whistling

Това стига ли?

....аз да кажа за шоколада, че си ядях по време на кърмене както и пиех кола - не го правех единствено Вики като имаше колики Peace

# 147
  • Italia
Лелеееее,Ел4е колко е порастнал малкия мъж  Blush Hug Heart Eyes

# 148
.....ще си ходим дружно за Бг ....
Дидка, това е страхотно. Аз просто не бях сигурна че ще се наемете с 3мес бебче на този дълъг път. Но така и ти ще видиш сестричката си и племенничето/ то беше на възрастта на Вики, ако не се лъжа?, прости ме ако греша Peace/. Hug

# 149
  • След завоя в дясно
Лелеееее,Ел4е колко е порастнал малкия мъж  Blush Hug Heart Eyes
Расте, расте и беличките заедно с нас Laughing Wink

Общи условия

Активация на акаунт