"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 21

• 67 017
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
Дай-боже да се е получило този път Simple Smile Ще чакам утре да кажеш и да покажеш Simple Smile

# 196
Здравейте Simple Smile как мога да кача снимка,  за да ми кажете вие дали виждате 2 чертички. Изчаках да направя теста в първия ден, в който трябва да ми дойде М и се появи една мнооого бледа втора черта, която направо си мисля, че си въобразявам, че виждам. За това искам мнение  Rolling Eyes

# 197
  • София
в сайта prikachi и после даваш линка Simple Smile

# 198
Моля, престанете да спамите темата. Уведомила съм модератор и ще го правя при всеки пост, който не е бърз въпрос по темата бременна ли съм. То не бяха генетики, то не бяха лични истории и ровене кой бил негативен и кой не. Това е спам и няма място в тази тема. Спазвайте правилата!

Обидите и разискванията на потребители пишещи в темата пък ще докладвам автоматично призовавам ви и вие да го правите.
Благодаря ви за вниманието!

За мен като силно негативна, има ли закъснение от няколко дни и има отрицателни два теста бременност няма. Тези неща с късни овулации и т.н. не ми минават.

# 199
Моля, престанете да спамите темата. Уведомила съм модератор и ще го правя при всеки пост, който не е бърз въпрос по темата бременна ли съм. То не бяха генетики, то не бяха лични истории и ровене кой бил негативен и кой не. Това е спам и няма място в тази тема. Спазвайте правилата!

Обидите и разискванията на потребители пишещи в темата пък ще докладвам автоматично призовавам ви и вие да го правите.
Благодаря ви за вниманието!

За мен като силно негативна, има ли закъснение от няколко дни и има отрицателни два теста бременност няма. Тези неща с късни овулации и т.н. не ми минават.
Извинявай,но какво ще се случи,ако въпросите не са толкова бързи и отговорите също?
Да не би да е някакъв грях?На някои хора ни е още ново цялото това преживяване и се вълнуваме,какво лошо има,че сме разискали мааалко по-дълго някой и друг въпрос?Не пречим на никой,даже си мисля,че може да помогнем на други чудещи се.Не сме направили нищо лошо.Аз друга тема такава не намерих,ориентирай ме за някоя"бавна"тема и там ще спамя,защото не мисля,че една евентуална бъдеща бременност може да бъде обобщена с бърз отговор...

# 200
Модератор ще прецени какво ще се случи, а не аз или вие. Има правила и те са, за да се спазват. Спазвайте ги и вие, както всички останали потребители в темата. А тя е само за бързи въпроси!
Намерете си отчетна тема в "искам бебе" и обсъждайте на воля, тук не е правилното място за това!

# 201
Vervam, малко по-вежливо, моля! "Бавна" тема има и там се разискват всякакви въпроси свързани със зачеването - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=910238.msg32759206#new Който търси-намира!  Wink  Peace

# 202
Vervam, малко по-вежливо, моля! "Бавна" тема има и там се разискват всякакви въпроси свързани със зачеването - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=910238.msg32759206#new Който търси-намира!  Wink  Peace
Благодаря.Това търсех,просто не намерих.

# 203
Темата винаги се намира на високо! Няма как да се пропусне!

# 204
http://prikachi.com/images.php?images/190/8696190Y.jpg

Май успях Simple Smile  сега някой ако ми каже какво вижда  Thinking  ще съм ви много благодарна !!

# 205
Вижда се чертичката , макар и много бледа Simple Smile Честито  Hug

# 206
Тихичко честито,колко ти закъснява Simple Smile

# 207
Хихихихи, честито!
Там си е чертичката, макар и бледичка Simple Smile

# 208
Миналия месец ми дойде на 17ти. По принцип средно ми е на 28 дни, много рядко 30. 1-2 дни плюс-минус... но днес леко прокървих, но не е като обичайната М.  От няколко часа нищо ... май ще ходя за тестове, а този си го направих с първата урина днес сутринта. Не смея да бързам да се радвам. Това ми е първи опит и нямам идея какво да очаквам  Heart Eyes само се вълнувам Simple Smile
Около 10 дни след акта правих тест и нямаше втора чертичка тогава.

Последна редакция: чт, 17 мар 2016, 22:40 от ssonitka

# 209
Леко прокървих? Какво е на цвят - червено, кафяво, розовеещо?
Еднократно като зацапване?

Общи условия

Активация на акаунт