"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 21

• 67 017
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Ами лично аз бих го приела като инцидент това с кръвното, а течението е нормално цервикално течение като за 2-рата половина на цикъла.
Дано да ти е на късмет това, което чувстваш!

Предполагам си питала и доктора на какво се дължи това, което си почувствала... Може той да ти е отговорил по-конкретно.

# 541
А болката в яйчниците.. течението е 5-6 дни,кръвното също и продължава

# 542
  • София
След всяка овулация докато ми дойде цикъла аз имам пробождане в яйчниците.
Тя може да се дължи на жълтото тяло, както и на хормонално ниво. След О, прогестерона в кръвта се покачва, което може да доведе и до по-ниско кръвно, до болка в яйчниците и гърдите, замаяност, гадене и т.н.т.. Това е преобладаващия хормон след овулация.
Веднага след О, той започва да се секретира, достига своя пик на 7-мия ден и ако няма бременност, той намаля и идва цикъла. Може всичко това да е от пика на прогестерона.

Особено ако бебеправите от скоро, всяка жена преминава през един такъв период, че става много чувствителна на абсолютно всички усещания, защото очаква нещо различно да подскаже за бебе. Понякога дори от очакване нещо да ни заболи, започваме да чувстваме, че ни боли!

Ако можеш не си мисли лоши неща, потрай още 6-7дни и си направи тест за бременност Simple Smile

# 543
Здравейте момичета! Хубава тема...мисля че тъкмо тука ще намеря отговор на въпросите си. От три месеца правим опити за бебе, до тука нищо... Обаче този месец ми е малко по-странно, кажете ми някои симптоми... От времв на време ме боли ниско в корема, постоянно мисля за ядене (направо съм вечно гладна), чувствам се отпаднала от няколко дена, спи ми се и за капак имах някакво зацапване, каквото не съм имала преди. Последно ми дойде на 26.03, имам още 11 дена до м. по принцип ми е редовен. Не искам да се надявам на нещо което може да ме разочарова. Помогнете ми моля. Sad

# 544
Здравейте момичета! Хубава тема...мисля че тъкмо тука ще намеря отговор на въпросите си. От три месеца правим опити за бебе, до тука нищо... Обаче този месец ми е малко по-странно, кажете ми някои симптоми... От времв на време ме боли ниско в корема, постоянно мисля за ядене (направо съм вечно гладна), чувствам се отпаднала от няколко дена, спи ми се и за капак имах някакво зацапване, каквото не съм имала преди. Последно ми дойде на 26.03, имам още 11 дена до м. по принцип ми е редовен. Не искам да се надявам на нещо което може да ме разочарова. Помогнете ми моля. Sad
Това зацапване може да е от овулацията,правете секс,днес и утре! покачването на Прогестерона също води до глад,поне при мен,така че е рано за бременност,по-скоро това ти е овулацията!  bouquet bouquet bouquet Направете го днес и утре,и можеш да направиш тест най-рано на  23-24 Април! Успех

# 545
По дата овулацията ми беше на 9.04 до тогава, включително и на датата правихме секс :$. Знам, че е рано, но такова зацапване не съм имала никога, затова реших да питам. Благодаря ти Simple Smile

Последна редакция: вт, 12 апр 2016, 21:51 от РоТкЕх

# 546
По дата овулацията ми беше на 9.04 до тогава, включително и на датата правихме секс :$. Знам, че е рано, но такова зацапване не съм имала никога, затова реших да питам. Благодаря ти Simple Smile
С тестове ли я засече?
Аз съм по същото време.И моят цикъл трябва да ми дойде на 23-24.
Ще чакаме дотогава.
Знам,че по-рано няма особен смисъл от тест.
Аз този месец имам болки в яйчниците,но моята овулацие е болезнена Само,че и досета си ме боли.
Гледам да не си внушавам обаче едвам ще ги изчакам тези две седмици.

# 547
Не съм правила тест за овулация, но нали е 14-15 дена преди следващия цикъл, а и имам менструален календар на телефона, той ми смята овулацията. Ще чакаме няма как. Успех Simple Smile

# 548
И аз така смятам с календар от телефона.Колко е точен не знам,но е факт,че доказаната ми от док овулация съвпадаше със сметната от там.Моят цикъл е на 26 дни,може би като е по-кратък би следвало да е и по-ранна овулацията.?
Последните месеци ми идва в края и в началото на месеца,един вид два пъти.Но цял живот ми е такъв цикъла.

Последна редакция: ср, 13 апр 2016, 08:10 от Miss_Bingley

# 549
И аз не знам колко е точен, но цикъла го познава, вече от 2 години си отбелязвам дните там, и в зависимост от въведените дати той автоматично смята за другия месец. Това зацапване ме притеснява, снощи беше каквото беше днес вече няма нищо

# 550
Мамунче : аз имах задържано Жълто тяло имах болки в яйчниците, корема, матката , кръста , главата и липса на менструация трябва да отидеш на доктор да видят какво има дано е това което искаш Simple Smile

# 551
момичета, чета тук за Престо-вярно ли е, че отчита 7 дни след контакта?
Знам, че е от тези ранните тестове, обаче дълбоко ме съмнява толкова рано да отчете.
 Thinking

# 552
  • София
7 дни не, но виж 9 дни се е случвало.
10-11дни най-често, шуърчек малко по-късно

# 553
  • Стара Загора
 След овулацията обаче, не който е да е контакт.

# 554
7 дни след овулация си е чисто прехвалване Wink

Общи условия

Активация на акаунт