MasterChef България - сезон II (7.03. - 13.03.2016г.)

• 32 965
  • 305
  •   1
Отговори
# 180
Oще не съм открила фаворита си този сезон, но определено симпатиите ми са насочени към Лъчо, Махсун, Елизабет, Любо, Евгени и Георги - демек половината Simple Smile Мачкащия много ми е агресив за лекар...

Шеф Ангелов този сезон надминава себе си! Толкова да ме кефи как се гаври с тях и ги стресира - на моменти малко ми напомня Гордън Рамзи. Как обикаля докато готвят, стряска ги. Така трябва - само най - добрят ще оцелее. Снощи съм се смяла с пълно гърло като сравняваха майонезите на Мая и Пенка ги караха да опитват на конкурентките си. Мая ми изглеждаше умничка, но как я натириха и тя да си ходи - направо ме разбиии.   hahaha Joy hahaha hahaha hahaha

# 181
  • София
Изгледах снощи на запис. Браво на БиТиВи-то, че качват веднага епизодите.
На мен пък не ми допадат закачките тип "гавра" с участниците. Не ми допадат и прекалено нахъсаните, самоуверени или подмазващи се. Предпочитам по-сдържано поведение, готвѝ си там и не се поддавай много-много на провокации.
Още не съм запомнила повечето имена, но не ми харесват мачкащият (за съжаление и аз смятам, че го подбутват да се изцепва така), ловджийката, Елизабет (не знам защо, може и да си променя мнението), испанската баба.
След хейта, все пак и нещо положително да кажа Simple Smile, приятни са ми червенокоската и Любо.

# 182
  • София
Аз също още нямам големи наблюдения, но като цяло всички са ми симпатични, само доктора с тези агресивни изблици ме стресира  Crazy Най- неприятна ми беше девойката от Франция, изглеждаше ми плашещо в очите, а като заговори ми прилошава. Много мънкаща и флегматична, добре че отпадна.

# 183
И аз все още нямам фаворит, но определено "мачкай" много дразни. Има нещо плашещо в тоя човек.

# 184
  • Испания
Колко се зарадваха на задачата с плодовете! Ама на практика…

Горките, чудят се как да отговорят на шефовете, когато ги накарат да се самооценят.

На Йоана ѝ светнаха очите, като видя яйцата.

Би трябвало да ги задължават да си въжат косите по време на предаването.

Радвам се, когато някой остане. Когато някой си тръгне, не съжалявам. Но за Виктор ми стана мъчно. А Милена остана с варената тиквичка.

Илиян жестоко се издъни.

Снощният епизод за мен беше скучен.  Crossing Arms

# 185
Аз май писах, че симпатизирам на Георги.
Шеф Виктор нещо ми се струва пренавит, леко дразнещ ме на моменти, едно такова...мазно усещане оставя в мен. Харесва ми шефа с татуировките.

# 186
  • София
Разрових се да потърся останалите 16 участника, с какви ястия се представиха на кастинга:

Весела
Георги не намерих снимка с чинията
Димитрия не намерих снимка с чинията
Евгени
Елизабет
Йоана не намерих снимка с чинията
Калоян
Лъчезар не намерих снимка с чинията
Любо
Махсун
Мая
Милена
Моника
Севда
Събин
Цветелина

# 187
  • España (Плевен)
Снощната серия ми хареса... беше интересна... и с плодовете за плодова салата, и с правенето на майонеза.
Риба съм чистила 1 път и ми беше доста трудно... но да цивриш пред камерите ми беше прекалено... сякаш е 10 годишно дете.
Аз още нямам впечатления от никой... тази Севда е странна личност.. да видим какво ще покаже.

Шефовете сигурно не хапват нищо през деня, за да имат сили да опитат всичко..  hahaha hahaha

# 188
  • да има едно лесно - на мотора
Симпатизирам на Моника , Елизабет, Мая и Евгени. Много позитивни. И аз се дразня много на това "мачкай " на доктора , но явно няма да му разрешат Wink  да спре да го използва .

# 189
Аз пък мисля, че  мачкащият си го носи това в себе си. И съм силно изненадана от друг младеж, който вече е в горните курсове медицина и е същия изцепник.
Не ми се мисли след време какви лекари ще ни лекуват.

# 190
  • София
Тази година има силно женско присъствие, докато миналата година мъжете бяха по-добри + Елена и Каролина.

# 191
Лекарите никога не са били нежни и деликатни души, професията им не го предполага. И сред старата генерация имаше всякакви, но имаха самочувствие и се стараеха да са на ниво! Слушаха само класическа музика... Wink Сега и при тях всичко е чалга и бруталия.

Аз пък тази Йоана с яйцата (как звучи само Laughing) съм я пропуснала. Какво е представила на кастинга?
И ревящия/ревящата снощи също newsm78

Не мисля, че миналогодишните на този етап бяха нещо различно или повече. Израснаха с времето. Към края на сезона последните правеха чудеса в чиниите си.

Последна редакция: чт, 10 мар 2016, 12:16 от птица

# 192
Снощните задачи много ми харесаха и според мен не бяха от най-трудните. В края на краищата, изискват се елементарни умения за боравене с нож и приготвяне на основни сосове , ако искаш да си Матър Шеф. Не знам - понеже наскоро изгледах старият сезон, мога лесно да направя сравнението - в предишния сезон, на този етап вече бяхме видяли някои много интересни неща и сложни като техники. А сега, за мен нивото е доста посредствено - наистина като любители готвачи. Вярно, че нямаха кой знае какв творчески задачи, но вече имаха да приготвят пиле и нещо с бешамел. И какво получихме - пиле лютика и пълнени тиквички. И готвач, който не различава свинско от телешко. Дано бъркам, но в сравнение с предния сезон, за мен сега са по-големите аматьори. Дано се оправят в бъдеще и винидим интересни неща, но определено ми липсват Симеон, Елена, Боян,  Аврам (че дори и Нордел, която наистина имаше много идеи).

# 193
На мен ми е странно лекар, хирург, да си "губи" времето в готварско риалити, ама щом си е решил. Несериозно ми е някак, не че професионалното готвене е лошо нещо, напротив, много е хубаво дори, но не бих искала да ме оперира лекар, който се занимава със сос бешамел, вместо да ходи да си повишава квалификацията и нивото.  Twisted Evil

# 194
  • София

Би трябвало да ги задължават да си въжат косите по време на предаването.

Абсолютно! И за мен това е недопустимо, даже снощи  една участничка замалко да се понамаже докато бъркаше майонезата  ooooh! .  Евала на тези, които без припомняне се връзват.

Общи условия

Активация на акаунт