Испански сериали - Тема 6

• 147 230
  • 745
  •   1
Отговори
# 30
Аз съм фен на хамона, червеното вино и бирата по принцип, но и сладко обичам, особено някакви супер вълщебни шоколади ммммммммммм  Mr. Green

# 31
  • Ямбол
Тя и изглежда високомерна (Амая). Никога не ми е била особено симпатична Peace

Сега мернах това:
http://www.rtve.es/alacarta/videos/el-caso-cronica-de-sucesos/ca … er-largo/3513842/

Полицейски трилър, разследващ испанската журналистика (доколкото схванах). Изглежда интересно Thinking

# 32
Момичета,
много се радвам, че я има тази тема. Вашите коментари много ме разведряват и ободряват в сивото ежедневие.  Hug
Дупито на Иба е хубаво но и на Алекс е много добро. За този клип ли става на въпрос, за последните 15 сек. ли? http://www.cuatro.com/planetacalleja/invitados/alex-gonzalez/Ale … 2_2072730032.html   Blush

А за 11 и 12 серия на Елпринципе има ли някъде превод, и аз да не съм разбрала?  newsm78

# 33

А за 11 и 12 серия на Елпринципе има ли някъде превод, и аз да не съм разбрала?  newsm78

Не още. Гледам в Замунда не са качвали преводи на 11-та и 12-та серия. Отгоре на всичко още не са качили и 13-та серия. Добре, че я гледах на живо в сряда вечерта. Голямо забавяне с това качване дори, а докато се кача превода може да минат векове.

# 34
# 35
Страхотна е новата темичка!!!

# 36
Страхотна е новата темичка!!!

Огън бий  Mr. Green

# 37
Ето ме и мен в новата тема. Тези дни гледах испанския "Пирати" и много ми допадна.

# 38
  • Mediterraneo
Привет! Не пиша много, но ви следя много  Wink

Започнах 2 сезон на Sin identidat. Много го харесвам, да му се не види! Гледаме го с голямата ми дъщеря, естествено, на испански, но сме пуснали да вървят и субтитри( пак испански). Има неща, които не успявам да разбера от едно чуване, та субтитрите много помагат. Особено за андалуския начин на говорене!

Изчака ми се чакането да пуснат  втория сезон на Vis a vis! Уж се говори, че ще е след семана санта
(Великден, сега в края на март), но...

# 39
  • Бургас
Благодаря за новата тема !
Аз гласувах за Velvet, някак си бягам от сивото ежедневие и проблемите с него, макар , че ми е малко сладникав на моменти, но Паола е страхотна, не само в сериала, но и в реалния живот ми изглежда готин и позитивен човек, в инстаграм всеки ден поства снимки. Личи си, че много обича съпруга си и държи на семейството, много ме кефи.
А за мене лично Амая е красива, но сякаш има едно студено излъчване, гледала съм и "размъкнати" снимки, докато бута количката с бебето, но някак си я оправдавам за вида и в тоя период, изглеждаше си нормално средностатистическо мамче, недоспало Simple Smile) съпруга и не ми харесва - много ми е " нечистоплътен". Отнесох се ..
Dimiloca, не чета нищо на Maridelucia, знаеш ли защо не пише вече, или е под друг ник, липсват ми нейните думи Simple Smile

# 40
samo 2 епизода стоят от сума време на 2 сезон  Cry

# 41
  • гр.ВАРНА мммм... някъде на гребена на вълната
Мноого се забавиха с превода,а и с качването на серийките на Velvet,що така някой знае ли?

Последна редакция: ср, 16 мар 2016, 19:08 от geri-meri(popins)

# 42
Аз да напомня на всички фенки и фенове на El Principe, че днес от 23:30 Българско време могат да наблюдават 14-та серия на живо на http://latelete.tv/telecinco-en-vivo-gratis/  bouquet

П.П. отново страхотен и мега напрегнат епизод. Все повече и повече се завързват нещата. Скоро не съм гледал толкова интересен и напрегнат сериал. Отличен 10  Mr. Green

Последна редакция: чт, 17 мар 2016, 01:19 от Caballero

# 43
Здравейте момичета,
да се отчета, изгледах 1 сезон на Министерство на времето и беше много приятен и спокоен. Обаче в Замундата втори сезон не е преведен. Някой знае ли, къде може да го гледам с превод? Търсих в http://seriali.online но няма.

Снощи си пуснах да гледам 14-та серия на Ел Принципе но не можах да го догледам, беше много късно.

А гласувах за Ел Принципе, той ми е на първо място в моя Сериал-лист. На Второ е Без самоличност. newsm10

# 44
  • Ямбол
Благодаря за новата тема !
Dimiloca, не чета нищо на Maridelucia, знаеш ли защо не пише вече, или е под друг ник, липсват ми нейните думи Simple Smile
И аз не съм я засичала скоро, но едва ли си е променила ник-а. Може да пътува някъде, тя често го прави Grinning

Защо плаче нашето момче?! Confused

Министерството бил по комикс. Не знаех Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт