Испански сериали - Тема 6

• 147 386
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
Патенца, аз в сряда се отнесох и не успях да гледам El Principe на живо и много ме е яд, защото толкова време мина от сряда и още я няма серията нито в замунда, нито в kickass.to, нито никъде  #Cussing out #Crazy Sick Shocked

# 91
# 92

bouquet bouquet bouquet Mr. Green Mr. Green Mr. Green bouquet bouquet bouquet

П.П. Еееееееее най-накрая Фатима обясни на лудата си майка цялата работа. Голяма драма, голямо чакане беше  Joy Олекна ми  Mr. Green

Последна редакция: пт, 01 апр 2016, 21:44 от Caballero

# 93
  • Mediterraneo
Трябват ми испански субтитри. Имате ли идея къде да ги търся? Става въпрос за втори сезон на Sin identidad след 6 епизод( няма ги в Адиктет).

# 94
Много добър втори сезон на Bajo sospecha!

# 95
  • в града на атомното слънце :)

П.П. Еееееееее най-накрая Фатима обясни на лудата си майка цялата работа. Голяма драма, голямо чакане беше  Joy Олекна ми  Mr. Green

Има ли нужда от спам всеки път? Има хора, които чакат превод на сериите и не мисля, че е редно да разказваш какво става. Опцията спам и скрий съществуват за това.

# 96

Има ли нужда от спам всеки път? Има хора, които чакат превод на сериите и не мисля, че е редно да разказваш какво става. Опцията спам и скрий съществуват за това.

ок, сори, няма повече. Нечовешко е с тоя превод, щото като гледам никоя нова серия не е преведена в Замунда поне, дори 11-та  #Crazy

# 97
  • София, родом- Силистра
Ефра мерси много, изгледах каквото имаше на един дъх и сега  Cry, ще търся с превод на руски.

# 98
Ефра мерси много, изгледах каквото имаше на един дъх и сега  Cry, ще търся с превод на руски.
Много си бърза!!! Превод на руски не съм търсила. Аз го гледах без превод на испански даже и 3-ти сезон. Ако ти върши някаква работа, ето ти линк http://www.divxtotal.com/series/velvet-676/ аз и така разбрах, за какво иде реч. Иначе по БНТ може да го гледаш, но само 2 пъти седмично го излъчват и е много дразнещо. Peace

П.П. Намерих нещо на руски http://kinobal.ru/serial-galereya-velvet-2-sezon.html
Има го и 3-ти сезон с руски субтитри, а няма ли някой който да го преведе от руски?

Последна редакция: пн, 04 апр 2016, 22:33 от Ефра

# 99
  • в града на атомното слънце :)
ок, сори, няма повече. Нечовешко е с тоя превод, щото като гледам никоя нова серия не е преведена в Замунда поне, дори 11-та  #Crazy

До колкото ми е известно всички преводи са на добра воля, не срещу заплащане и това не е основната работа на хората. Когато тогава ще е явно.

Има го и 3-ти сезон с руски субтитри, а няма ли някой който да го преведе от руски?

Ако се пусне заявка, може и да се захване някой.

# 100
Аз изгледах третия сезон на Велвет с английски субтитри от тук: http://fyeahgranhotelandvelvet.tumblr.com/post/135731194107/velv … on-3-english-subs

Сериите са разделени на части, но ми беше по-добре от колкото да се мъча с руски субитри или руско озвучаване.

# 101
  • Ямбол

Ако се пусне заявка, може и да се захване някой.
Какъв е смисълът да се пуска отново заявка, при положение че такава отдавна има, ангажимент за превод - също?!
Повечето испански сериали се превеждат от руски, така че на преводачите им е известно за наличието на руски титри. Всичко опира до време и възможности  Peace

Heart Eyes

# 102
  • София, родом- Силистра
Ефра и аз там намерих втори сезон с руско озвучаване, а трети е със субтитри. А за превод на български съм сигурна, че ще го преведат така като са започнали да превеждат трети сезон на  Силикон за рая за което съм щастлива много  Laughing

# 103
# 104
Момичета, качили са с бг субтитри 1 серия на 2 сезон Gran reserva.

Общи условия

Активация на акаунт