Испански сериали - Тема 6

• 147 412
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, качили са с бг субтитри 1 серия на 2 сезон Gran reserva.
Може ли линк ?

# 106
Леле, да споделя с Вас моята болка  Mr. Green Тая сряда ще гледам Принца и после другата сряда вече няма да мога да видя финала и кой знае кога ще мога да я видя. Гати късмета  #Cussing out

# 107
  • Ямбол
Леле, да споделя с Вас моята болка  Mr. Green Тая сряда ще гледам Принца и после другата сряда вече няма да мога да видя финала и кой знае кога ще мога да я видя. Гати късмета  #Cussing out
Защо така?
Аз чинно си чакам бг субтитрите.

# 108
Щото отивам на място на което няма да имам нет. Не знам аз ли съм за оплакване че няма да мога да видя финала другата сряда или Вие, които чакате субтитри щото вчера май случайно ми попадна пред погледа в замунда че са качили до 16-та серия включително т.е. всичко до сега излъчено е качено, но няма и помен от субтитри  #Crazy

# 109
  • Ямбол
Щото отивам на място на което няма да имам нет. Не знам аз ли съм за оплакване че няма да мога да видя финала другата сряда или Вие, които чакате субтитри щото вчера май случайно ми попадна пред погледа в замунда че са качили до 16-та серия включително т.е. всичко до сега излъчено е качено, но няма и помен от субтитри  #Crazy
Къде ще ходиш, ако не е тайна?
Чакат руснаците да преведат всички серии най-вероятно.

# 110
  • София
На място без нет не стъпвам, сериозно.

Димо, ти па.

# 111
За фенове на Velvet може да свалите от п2пбг.ком(не мога да го напиша на английски,сайта не позволява) целия 2 сезон,за жалост не мога да направя субтитрите но се надявам да помогне някой с тях,до дни качвам и целия 3 сеон.

# 112
  • София, родом- Силистра
Ан3л да там има превод само до 2 сезон 3 серия, дано да продължат нашите да го превеждат. Руснаците имат втори целия с руско озвучаване, а трети със субтитри Simple Smile

# 113
Ан3л да там има превод само до 2 сезон 3 серия, дано да продължат нашите да го превеждат. Руснаците имат втори целия с руско озвучаване, а трети със субтитри Simple Smile
в кой сайт го има с руско аудио?

Мноого се точат тези бг суб.... ще вървя да го гледам с руско аудио.

# 114
Видях в един сайт 3 сезон с английски субтитри,но за втори не успях да намеря,аз не бих го гледала отзад напред обаче,иначе сега върви по БНТ1 първи сезон с бг аудио.

# 115
  • София, родом- Силистра
gold__ ето сайта, там ги има и трите сезона http://kinobal.ru/serial-galereya-velvet-3-sezon.html

# 116
  • София, родом- Силистра
Някой да има лик към трити сезон с руски субтитри или озвучаване за  Силикон за Рая / Sin tetas no hay paraíso?

# 117
  • Ямбол
Някой да има лик към трити сезон с руски субтитри или озвучаване за  Силикон за Рая / Sin tetas no hay paraíso?
Тук го има със субтитри:
http://vk.com/videos-37625114?section=album_45022170

# 118
  • София, родом- Силистра
DimiLoca мерси много, но регистрирах се и влезнах в сайта, но не намирам нищо. Ти скоро опитвала ли си се да ги търсиш сериите?

# 119
  • София, родом- Силистра
Намирам само няколко серии на куломбийския, аз търся на испанския сериал.

Общи условия

Активация на акаунт