Испански сериали - Тема 6

• 147 614
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
  • Ямбол
Някой знае ли дали има бг субтитри за Хората на Пако сезон 3,защото аз не можах да намеря?
Няма. Можеш да го гледаш с превод онлайн тук:
https://www.vbox7.com/playlist:1455202?&page=3

# 451
Някой знае ли дали има бг субтитри за Хората на Пако сезон 3,защото аз не можах да намеря?
Няма. Можеш да го гледаш с превод онлайн тук:
https://www.vbox7.com/playlist:1455202?&page=3

Благодаря ви много Simple Smile

# 452
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Телефонистките ги има качени в пиратите, с испанското име са Las Chicas Del Cable

Английски субтитри http://www.tvsubs.net/tvshow-2512-1.html

Аз ги започвам, нямам търпение

# 453
Здравейте!
Благодаря за споделената информация! bouquet bouquet bouquet Испанските сериали и аз си ги харесвам много. Peace Любими са ми сериалчетата за съседите:Щурите,Милите...Новите нещо не се разбрахме,но другите две и сега мога да си ги гледам и много им се забавлявам. Любими са ми и "Gran Hotel".Гледах си с удоволствие всяка серия.Харесваше ми и ми беше интересно ,както мистерията,така и обстановката,макар да не съм фенка на главните,но много ми харесаха и те като изпълнение  и двойка.Любимец ми беше детектив Айала.Поаро по испанки...Simple Smile
С удоволствие гледах и "El tiempo entre costuras" -много приятен,с прекрасна музика,интересен сюжет.
"El internado...",харесваше ми мистерията,героите,а особено децата и до сега ме разсмиват като се сетя какви образи бяха...Харесвах много и "El barco",макар това с несвършващата или почти... Кока-Кола отначало да ме подразни,но после все се подкачахме с една приятелка,че може светът да свърши но Кока-Кола не...Къде ти Брус Уилис и другите екшън герои,Колата е по-непобедима от всички! Simple Smile Wink Много ми допадна и "Los protegidos".Една модерна приказка,а аз обичам приказките. Laughing  Laughing Wink Харесваха ми героите ,най-вече ме разсмиваше Доня Роса. Simple Smile
Харесвам и "Velvet",най-вече второстепените герои,заради тях гледах,главните нещо не бяха моите хора,макар и Мигел /Алберто да е чаровен мъж.Имам още да гледам от сериала ,но може би нататък,защото това ,което направиха с Рита...много ме огорчи,тя ми беше любимия персонаж.Липсва ми и Котето (Макс).Чаровен беше .Лукав и мил...Сладки и забавни ми бяха с Бланка (нея също я харесвам още от "Разходка в облаците").Други ,които си гледах с интерес,макар да не ми станаха толкова любими като горните бяха:Luna, el misterio de Calenda  ,Punta Escarlata,Bajo sospecha.От последните два все ми беше някакво гадно заради избраният край,особено в Punta Escarlata.
"Las chicas del cable" и аз го чаках с нетърпение! Simple Smile Ето темата му в едно руско форумче:
https://www.mundolatino.ru/forum/php/viewtopic.php?f=67&t=15382&start=20
В поста от Събота 19.30 ч. има качени всички серии (засега) на сериала.На испански е,без субки.Нов сезон пише,че се очаква 2018 г.От Яндекс диске може както да гледате,така и да го свалите епизода/ите. Peace

# 454
Изгледах първия епизод на Телефонистките. Определено ми хареса. Изглежда като филм, а не като сериал. Отделно всичко е динамично и много неща се случват - личи си, че не е правен да запълва времето между повече рекламни паузи. Гледах с английските субтитри, направени са сбито, така че да може да ги прочете човек, докато актьорите изстрелят 100 думи без да си поемат дъх. За качеството това.

Сюжета също ми хареса, сериозен е и не е наивистичен като отношенията Ана/Алберто, например. Главната героиня е много сладка, има божествен глас като разказва какво се случва. Хем е отрицателен персонаж, хем е толкова сладка и дяволита  Heart Eyes Харесва ми и как сюжета от преди близо 100 години е преплетен със съвременна музика, много приятна еклектика.
Ана Полвороса от Аида ме изненада, там беше въртиопашка, тук е сериозна скумрия, много добре й се получава.
Йон е като в Гранд хотел, същата прическа и мимики, малко постен ми идва към момента, оообаче си мисля, че ще се окаже един Клайд (от Бони и Клайд) под прикритие.

# 455
Изгледах първия епизод на Телефонистките. Определено ми хареса. Изглежда като филм, а не като сериал. Отделно всичко е динамично и много неща се случват - личи си, че не е правен да запълва времето между повече рекламни паузи. Гледах с английските субтитри, направени са сбито, така че да може да ги прочете човек, докато актьорите изстрелят 100 думи без да си поемат дъх. За качеството това.

Сюжета също ми хареса, сериозен е и не е наивистичен като отношенията Ана/Алберто, например. Главната героиня е много сладка, има божествен глас като разказва какво се случва. Хем е отрицателен персонаж, хем е толкова сладка и дяволита  Heart Eyes Харесва ми и как сюжета от преди близо 100 години е преплетен със съвременна музика, много приятна еклектика.
Ана Полвороса от Аида ме изненада, там беше въртиопашка, тук е сериозна скумрия, много добре й се получава.
Йон е като в Гранд хотел, същата прическа и мимики, малко постен ми идва към момента, оообаче си мисля, че ще се окаже един Клайд (от Бони и Клайд) под прикритие.
А с две думи нещо за сюжета ?

# 456
Вече има качен 1 епизод(в п2п) на Кабелни момичета(Телефонистки)не съм сигурна кое е правилно за превод,за сега само с английски субтитри,пусната е заявка за бг превод на букви,дано някой се наеме.

# 457
А с две думи нещо за сюжета ?

Накратко, че то 100 неща стават в първите епизоди, а и да не разкривам много, че да ви е интересно да гледате.

Главната героиня Алба е дошла в Мадрид като тинейджърка заедно със своя любим, но поради напълно нелепа ситуация се изгубват един друг - тя изчезва, а той я чака на гарата. И двамата си мислят, че другия го е изоставил, а реално тя е арестувана за кражба, която не е извършила. От затвора я измъква една маман, която я отглежда в бордея си и я обучава за професионална крадла.
След 10 години Алба заедно с нейна приятелка обират един богаташ, охраната ги настига с оръжие, боричкат се и Алба се озовава с 2 трупа без да е направила отново нищо. Арестуват я, но комисаря й предлага сделка - да обере сейфа на компанията Телефоника и да му даде парите, срещу това ще потули делото и тя е свободна.
Така Алба отива да кандидатства за телефонистка в Телефоника и се превръща в Лидия. Целта й е единствено сейфа, но не очаква че ще попадне на няколко свестни момичета, които ще преобърнат самотния й свят.  Laughing

Тука героите са оплетени, кой с кого гадже, мъж, но основните 3 са:
Анхелес - тя телефонистката с най-голям стаж, много мила и добра, но напълно зависима от мъжа си, който също работи там. Той е повишен и й забранява да работи, а тя обожава работата си и тъкмо й предлагат и на нея по-висок пост. Мъжът й си има любовница, секретарката на единия шеф.

Магда е срамежлива, идва от село, баба й я е натирила от вкъщи защото не иска да остане стара мома и е време да вземе живота си в ръце, да лудува докато е млада. Не може да свикне с големия град.

Карлота - родена е в много богато семейство, баща й е висш военен. Иска само да я омъжи, тя обаче иска независимост и да работи, иска да е обикновено момиче от работническата класа. Увлича се по левите идеи.

Засяга се сериозно темата женската независимост във време, в което жените не са имали право дори да гласуват и са третирани като предмети изцяло зависими от мъжете - съпрузи, бащи...

Лидия обаче не успява да вземе парите от сейфа, защото я спипват на местопрестъплението и приключенията започват. По-лошото е, че я хваща единия шеф на компанията, който се оказва нейния възлюбен, с когото имат да си изясняват какво се е случило в миналото.

# 458
Грешен пост, съжалявам.

# 459
Нещо стана с форума и ми публикува мнението 3 пъти, съжалявам.

# 460
Нещо стана с форума и ми публикува мнението 3 пъти, съжалявам.
bouquet bouquet bouquet Hug

# 461
Има ли някой,който е гледал Хората на Пако,знам,че има тема отделна за сериала и мислех да пиша там ,но тя е много стара и когато опитах да напиша коментар бг мама каза,че не е добре да пиша в тема, която никой не е писал повече от 90 дена или нещо такова,но освен това в темата имаше неща от сюжета,които не исках да знам преварително и за това спрях да чета там какво пише...Изгледах 1 и 2 сезон от замунда,3 от Vbox,в IMDb пише,че епизодите са 13,колкоти бяха и в Vbox,обаче 4 епизод липсваше и го потърсих с испанките торенти и там излиза,че епизодите са 26,сега не мога да разбера защо нещата така се разминават.Друго което не мога да разбера е има ли някъде 4,5,6,7 сезон с бг субтитри,в темата "Хората на Пако" прочетох,че май има такива,може би не за всички сезони,но не били качени никъде....

# 462
Здравейте
3 сезон на Хората на Пако в испанските торенти излиза че е 26 епизода защото при тях 3 и 4 сезон ги водят като един (както и 5 и 6). А останалите сезони може да ги теглите от п2п.бг.
Дано съм Ви полезна.
Хубав ден!

# 463
Здравейте
3 сезон на Хората на Пако в испанските торенти излиза че е 26 епизода защото при тях 3 и 4 сезон ги водят като един (както и 5 и 6). А останалите сезони може да ги теглите от п2п.бг.
Дано съм Ви полезна.
Хубав ден!

Благодаря ви,наистина много ми помогнахте Simple Smile

# 464
  • España
Къде ги гледате Кабелните момичета ? По възможност без субтитри, че само ме разсейват !

Общи условия

Активация на акаунт